AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Hakan balta'yı bize izlettiren yönetim defolun gidin. Aldığınız tüm oyuncular sakat çıktı be.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Gercekten cok dürüst bir Baskanimiz var. 1-2 gün icinde transferleri bitiriyorduk. Bizim Baskanimiz hiiiic yalan söylemez. BÜYÜK Baskanim benim beee

Rijkard ne söyledi link verebilcek varmı

rijaakard basın toplatısında resmen haykırdır aglıcaktı adam transfer transfer defans takviye diyip durmus adam isyan etti oyuncular transferler hep sakat hastane gibiyiz diyor

Biz delirdik ama Rijkaard hala ayakta. Helal olsun... Tek gerçek Rijkaard. Golü yiyince gözleri yaşardı adamın. Bizimkilerin eli belinde bakıp duruyorlar.

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.bizede geçmiş olsun.türk futbolundan hiçbişey olmaz.

ben galatasaray için yaptığım hiç bir parayı şu yönetim ve futbolculara helal etmiyorum.çoluğu çocuğundan çıksın inşallah hepsinin.son model arabayla gezip karıyla kızla takılmayı bilirler.inşallah hepiniz amatör küme oyuncusu olursunuz.delikli kurşunuz kalmaz inşallah cebinizde

Bugün, beni bu Galatasaray Futbol dan sogut'du.... :(

Ne hallere düsdük

Forza Rijkaard !

Bülent Kaptan güzel konuştu:Bursaspor'da tüm transferleri Sağlam izleyip alıyor ve başarılarının sırrı da budur.Rijkaard'ın istediği isimler alınmıyorsa burda bir sorun vardır..

Galatasaray´in ruhu Arda Turan öyle mi? :D En ruhsuz futbolcularin basindaydi bugün.

ESKISEHIR yenilgisinden sonra Adnanlar belki gider,allhim onceden yenilecegimize yuzde yuz eminiz,Q7 bakin,Gutiye bakin birde bizim oyunculara bakin,yok abi yok bu bu takimda kaleye sut atmasini bilmeyen okadar oyuncu varki ne beklersin amatorlerden,zarar buyuk,bu zarari Ardayi 10 MILYON SATIN ELANO YU 5 SATIN BIRAZ CEBLERINIZI DOLDURUN GITMEDEN ADNAN BABALAR

yönetim transfer de yapamaz artık. gelen oyuncuyu öpüp başımıza koyacağız artık uruguay liginden maltalı bir oyuncu gelir 5 milyon euroya falan.

şu anda yönetimin yapabileceği tek bir mantıklı hareket var.

çıkacaklar batırdık diyecekler, bu sene komple genç bir takımla oynayarak gelecek senelere yatırım yapacağız kusura bakmayın diyecekler.

musa'lı, cumhur'lu kadroya, baros, kewell gibi tecrübeli oyuncular destek verecek, bir şekilde gideceğiz.

başka bir hamle kurtarmaz.

Adnan Polat git artık şu takımın başından!!!!

yalnız ben bugün birşeyin farkına vardım.....rakip takım gol atmak istedğinde hemen golü yiyoruz...bugün adamlar golden sonra saldırdı 2 dk da gol attı

Basiretsiz yönetim,Ruhsuz futbolcular.Kalitesiz takım

Geri
Üst Alt