AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Her hangi biri bile rakip takımın başına teknik direktör olarak geçse bizi o kadar kolay çözer ki. Sol kanadımızdan 2 atak yaptırsa bittik. Sağ kanada gerek bile kalmaz.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

frank rİjkaardi birakin ve hepİnİz defolun gİdİn

Avrupa Ligi'ndeki Karpaty hüsranı sonrası Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, maç sonunda ilk kez açık açık transferlerden şikayetçi oldu. Sürekli savunma oyuncusu istemesine rağmen bir türlü adam alınmadığını ifade eden Hollandalı teknik adam, "Takımda kalite yok ama sakat çok. Yeni aldığımız oyuncular bile sakat çıkıyor. neden bilmiyorum ama hepsi hastanelik oldu. İyi mücadele ediyoruz ama bunlar bizi çok zorluyor" dedi.

Rijkaard, istifayı da düşünmediğini söyledi.

"Kalite yok, sakat çok"

Avrupa Ligi'ndeki Karpaty hüsranı sonrası Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, maç sonunda ilk kez açık açık transferlerden şikayetçi oldu. Sürekli savunma oyuncusu istemesine rağmen bir türlü adam alınmadığını ifade eden Hollandalı teknik adam, "Takımda kalite yok ama sakat çok. Yeni aldığımız oyuncular bile sakat çıkıyor. neden bilmiyorum ama hepsi hastanelik oldu. İyi mücadele ediyoruz ama bunlar bizi çok zorluyor" dedi.

Rijkaard, istifayı da düşünmediğini söyledi.

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...ustos-mac-sonucu-avrupaya-veda-ettik-143.html
İstifa düşünürmü adam niye bıraksın milyonları.Baştan sonra hepsi gitsin nadasa bırakılsın bu sene Galatasaray.Hepimiz için en sağlıklısı bu olucak.

ben bir rajkaardci olarak - artik gitmesi gerek. Bu takima tam revisyon gerek. Terim gelmesi lazim. Oyunculara Rijkaard gibi TD yaziktir. bizimkiler öyle güzeliklen bir sey anlamazlar. bagirip cagircan - o zaman oynarlar

karpaty-gs1.jpg

Defolun gidin şu takımın başından. Bunlardan bırak başkanı mahalleye muhtar bile olmaz ya!

Hakan Balta'da bu kadar ısrar edilmez ama...

Adam sezon başından beri bas bas bağırıyor formsuzum dibe vurdum diye...

adnan sezgin paşazadeleri geldimi beyler??

Arkadaslar bundan sonra ne olmali ?

2012 kriterlerine göre avrupaya gitmemiz için transfer yapmadınız

Peki 2012 de hakkaten avrupaya gidecekmiyiz Bank Asyadan direk avrupaya gidiliyor mu sayın polat

bir mod kardeşimiz transfer nöbetini açabilir mi?

yönetim acayip şanslı bir de ya bu hafta deplasman sonra 1 hafta ara hiç tepki görmeyecekler adam gibi yine

ben bir rajkaardci olarak - artik gitmesi gerek. Bu takima tam revisyon gerek. Terim gelmesi lazim. Oyunculara Rijkaard gibi TD yaziktir. bizimkiler öyle güzeliklen bir sey anlamazlar. bagirip cagircan - o zaman oynarlar

benzer düşünüyorum. rijkaard bizim ülkeye çok büyük geldi maalesef. dediğin gibi oynamayan adama fırça atıcaksın, bağıracaksın çağıracaksın, ancak öyle akıllarına geliyor koşmak, rijkaard kibar, nazik yaklaşıyor, karşısındaki dinlemiyor bile onu.

bu normalde olumlu bir şey ama karşıdakinin da adam olması lazım.

Hakan Balta'da bu kadar ısrar edilmez ama...

Adam sezon başından beri bas bas bağırıyor formsuzum dibe vurdum diye...
Yönetim para harcamaacak.Şansına gittiği yere kadar gitsin dediler içlerinden al gitti tosladı takım duvara.Kriter bahane yönetim rezil.

Adnan Polat-Sezgin gidin artık lütfen gidin kurtulalım.

Geri
Üst Alt