AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

avrupanın 1 numaralı ligi ziraat türkiye kupasında oynuyyoruz bu yıl daha ne olsun

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Messi gelse sevinmem şu an

2 milyon fazla vermeyelim diye transferi yapmıyorsun.şimdi elendin acaba zararın 15 milyonmu 20 milyonmu olacak.helal başkan cuk diye oturttun 2012 kriterlerini.

Bu bir ihanet,hainlik,bitirme politikası ve bunu yapan yönetim defol artık. Aranızda bir tane gerçek GALATASARAY lı kalmadı lannn

Abicim Laptop´un parasini versin yönetim ya:) Gitti güzelim Laptop

Türk futbolcular sorguya çekilmelidir rijkaard istifa ederse yönetim ve futbolcuların istediği olur yazıklar olsun

iste bu olursa cok üzülürüm.

insAllah etmez istifa.

istifa adnanlar, baltalar ve rijkaardin son sansi diye servetler etmeli.

Eger bu aksam fener eleyip biz elenmis olsaydık ! Bu taraftar bu takımı Türkiye'ye sokmazdı.

Fener elenip biz eleseydik , kadıköye taş üstünde taş kalmazdı !

Ama ne oldu ikisi de elendi , körler sagırlar birbirini agırlar . Türk futbolu yine derin uykusuna devam eder !

80 Milyon'un futbolla yatıp , futbolla kalktıgı bir ülkede iste gercekler bunlardır . Aferin size cocuklar ...

Adnan Bolat resmen

Eskişehir maçı hakkında olumlu düşünen birisi var mı? Hala umudumu kaybetmek istemiyorum bu takımdan :sad007:

Böyle gitmez büyük ihtimalle muhalefet yönetimi indirir..

indirmezler. nasıl olsa iyiye gidiş umudu sıfır. polat yönetimi her geçen hafta daha da yerin dibine sokacak takımı da kendini de. öyle bir nokta gelecek ki kim gelirse kahraman olacak.

2012 kriterlerine göre avrupaya gitmemiz için transfer yapmadınız

Peki 2012 de hakkaten avrupaya gidecekmiyiz Bank Asyadan direk avrupaya gidiliyor mu sayın polat

Türkiye Kupası'nı alırsak gideriz. :sad007:

Juan laporta'yi İstİyoruz.

Sinirli değilim,gayet sakinim ve maç siniri ile konuşmuyorum KESİNLİKE Aslantepede Adnan polatı istemiyorum..Şampiyonlar ligiini müziğini bile özledim,gene mi Avrupa ligi diye sezon sonunda sinirlenen ben,vay be dereyi görmeden paçaları sıvamışım..

Yahu arkadaşlar tamam herkes gitsin, Rijkaard'da gitsin

Ama şu Terim'i Demokles'in kılıcı gibi zırt pırt gündeme getirip durmayın allahaşkına.

İyice soğutacaksınız insanı futboldan.

arkadaşlar Eskişehir de yencek bizi kesin. ondan sonraki maçta bu ua denen topluluk hala yönetimi kollamaya devam etcek mi?

iste bu olursa cok üzülürüm.

insAllah etmez istifa.

istifa adnanlar, baltalar ve rijkaardin son sansi diye servetler etmeli.

İstifa etmiyceğini söylemiş sanırım basın toplantısında sonuna kadar arkandayız rijkaard yönetim pılını pırtını topla git

Eger bu aksam fener eleyip biz elenmis olsaydık ! Bu taraftar bu takımı Türkiye'ye sokmazdı.

Fener elenip biz eleseydik , kadıköye taş üstünde taş kalmazdı !

Ama ne oldu ikisi de elendi , körler sagırlar birbirini agırlar . Türk futbolu yine derin uykusuna devam eder !

80 Milyon'un futbolla yatıp , futbolla kalktıgı bir ülkede iste gercekler bunlardır . Aferin size cocuklar ...

fener ile galatasaray taraftarları artık birbirlerinin başarısızlıklarıyla kendini avutmamalıdır yoksa türkiyenin en büyük 2 klübü batıyor meydan yunanlılara kalıyor

Geri
Üst Alt