AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Diyecek söz bulamıyorum...

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Yazıklar olsun!..

yönetim istifa ederse belki kaosa girebiliriz ama tt arena'da başkan olarak polat'ı görmek istemiyorum.

bir adam bu kadar büyük bir taraftar desteğini 3 ayda nasıl bu hale getirebilir. inanılmaz bir beceriksizlik, yalanlar dolanlar. gizli kapaklı işler.

haldun üstünel başkan olmak istiyorum dese şu anda polat'ı ertesi gün alaşağı ederler.

ASLANTEPE 2011 acilis maci, 4235 seyirci maximum izler.... ne guzell...

Bu ruhsuzlar oynıyacagına PAF TAKIMI OYNASIN !

Keita satılmasaydı yemin ediyorum en azından Avrupa Ligi'ne katılırdık.

Bir takım Keita'yı satıp yerine Serdar Özkan'ı alıyorsa hedef küçültmüş demektir

Geçen sene 3. olduysak bu sene ilk 5'i öpüpte başınıza koyun diyor bize yönetim!!!

"Amacımız, Ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmek!"

Daha sezon basi amacsiz kaldik. Eylül ayini bile göremeden, yeni stadimizin acilacagi sezon, göz göre göre vasat bile denilemeyecek bir takima elendik. Bu kadronun olusturulusunda emegi gecen herkesin Allah belasini versin.

Evet budur.

Bu bold'ladığım yerden anladığım şu. transferlerin hiç birisinde FR'nin sözü geçmiyor, yönetim kafasına göre oyuncu alıyor... Acaba yanlış mı anlıyorum...

Oyuncu alıyorlar kafalarına göre onlar da sakat çıkıyor işte, ucuz transferlerle olacağı buydu gibisinden...

Aynen katılıyorum. Sonuna kadar Rijkaard'ın arkasında olmalıyız ....

takımda bir baroş var birde kewell gerisini at çöpe. onlarda zaten fazla durmazlar bu sene sonu giderler.

neill bir de. gol yemişik, servet'in, balta'nın umru değil. sanki başka ligde gol olmuş. neill paralanıyor orada.

hakan baltaya kötü dediğimde 3 hafta önce futboldan çok anladığını sananlar beni eleştirdi hakan balta artık bu formayı giymesin lütfen...

Es-Es de yener inşallah postalar yönetimi!

hepsini satin beee,, nasilsa amac kar etmek degil mi?? hepsini sat o zaman.. paf takim oynasin daha iyi

Böyle takımda sadece ya birileri istifa edicek gidicek , yada gerekli oyunculara ceza verilcek aşırı kötü performans yüzünden kadro dışı bırakılacak gerekirsek yedekler oynuyacak.

A2 kadrosuna yollanmalılar. Kadro dışı hafif kalır bence..

.

bombayı patlatıyorum yönetim rijkardın istemesine rağmen elanoyu götürmek istemedi ukraynaya

Geri
Üst Alt