Berk YILMAZ
Cezalı
- 15 Nisan 2009
- 2.530
- 0
- 1.306
Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED
Diyecek söz bulamıyorum...
Diyecek söz bulamıyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakinlestikmi gencler
"Amacımız, Ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmek!"
Daha sezon basi amacsiz kaldik. Eylül ayini bile göremeden, yeni stadimizin acilacagi sezon, göz göre göre vasat bile denilemeyecek bir takima elendik. Bu kadronun olusturulusunda emegi gecen herkesin Allah belasini versin.
aslında iş son anda gelen gol olmamalı büyük takım skoru 2-0 yapmalı................
Bu bold'ladığım yerden anladığım şu. transferlerin hiç birisinde FR'nin sözü geçmiyor, yönetim kafasına göre oyuncu alıyor... Acaba yanlış mı anlıyorum...
Oyuncu alıyorlar kafalarına göre onlar da sakat çıkıyor işte, ucuz transferlerle olacağı buydu gibisinden...
takımda bir baroş var birde kewell gerisini at çöpe. onlarda zaten fazla durmazlar bu sene sonu giderler.
Bu forma kutsaldır.
ASLANTEPE 2011 acilis maci, 4235 seyirci maximum izler.... ne guzell...
Böyle takımda sadece ya birileri istifa edicek gidicek , yada gerekli oyunculara ceza verilcek aşırı kötü performans yüzünden kadro dışı bırakılacak gerekirsek yedekler oynuyacak.
Bu ruhsuzlar oynıyacagına PAF TAKIMI OYNASIN !