AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

"Amacımız, Ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmek!"

Daha sezon basi amacsiz kaldik. Eylül ayini bile göremeden, yeni stadimizin acilacagi sezon, göz göre göre vasat bile denilemeyecek bir takima elendik. Bu kadronun olusturulusunda emegi gecen herkesin Allah belasini versin.
Bu sözler adam gibi bir adama ait, bu sözleri söylenin makamında şu an şirket yönettiğini sanan, sezgine olan kişisel zorunluluğı nedeniyle 25 milyonun bedduasını alan basiretsiz biri oturuyor, üzülme Ali Sami herkes gider senin sözlerin yaşar.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

haftasonu da eskişehir takar 1-2 tane...Oradan da 0 çekip döneriz...Bu yıl 5.,6. olsak bari...

"Amacımız, Ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmek!"

Daha sezon basi amacsiz kaldik. Eylül ayini bile göremeden, yeni stadimizin acilacagi sezon, göz göre göre vasat bile denilemeyecek bir takima elendik. Bu kadronun olusturulusunda emegi gecen herkesin Allah belasini versin.

polat yeni açılım getirdi ona, amacımız kimsenin umrunda olmayan kriterleri sağlamak, gizli kapakları işler çevirmektir.

26 yaşındayım ve bütün maçları takip eden bir GALATASARAYLIYIM. Üzülerek söylüyorum ki hayatım boyunca bu kadar aciz bir takım seyretmedim.Bu benim Galatasarayım olamaz.Nerede bu takımın ruhu ? Nerede bu takımın kaptanı ? Nerede bu takımın formasını giymeye layık aslan yürekliler ?

Ne mi yapılması lazım ?

1. Yönetim hemen yarın bir basın toplantısı düzenleyecek ve başta ARDA , Hakan Balta, Servet, Ali Turan, Barış Özbek, Mustafa Sarp ve Ayhan'ı kadro dışı bırakıp satış listesine koyacak. Bunların yerine altyapıdan gençleri çıkaracak.

2. Adnan Sezgin derhal kulüpten uzaklaştırılacak. Yerine Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Abdürrahim Albayrak tan oluşan bir Futbol Şubesi kuracak ve işine karışmayacak.

3. Bülent , Ergün gibi gençlerin idolü olan bir isim takıma idari menejer tarzı bir görevle getirilecek ve yeni yetişen çocukların ARDA gibi ruhsuz haysiyetsiz olmasını önleyecek. Bir tanede koruma tarzı birini tutup takımda ki bütün oyuncuların Hakan Şükür vs gibi abileri ile ilişkilerini kestirtecen.

4. Rijkardla 5 yıllık sözleşme yapılıp yerli futbolculara gözdağı verilecek.

Ve yönetim mümkünse sadece koltuklarında oturup bütün işi teknik kadroya ve futbol şubesine bırakacak.

Başarı ancak böyle gelir. Bu takımdaki ruhsuzlar,çeteciler ayıklanmadan düzlüğe çıkmak imkansız.

Adnanlar zaten elenmeyi sitemişte olabilirler. Elanoyu falan oynattırmayarak, transfer yapmayarak kimbilir neler düşünüyorlardı :(

bombayı patlatıyorum yönetim rijkardın istemesine rağmen elanoyu götürmek istemedi ukraynaya

adnan !!!!!! seni gorursem !!! ne yapacagimi Allah bilir!!!

sokun münasip yerlerinize artik o transferleri.taraftar cildirdi artik katliam cok yakinda.mecidiyeköy yakinlarinda sezgin hiyari dövüldü haberi cikarsa hic sasirmam.bu rezaletin bedeli ödenmeli ve ödenecek.

rijkaard eskişehir maçına gençleri sürsün, baros-kewell-neill'le modifiye etsin.

yenilirsek de, oynayan kadro yönetimin bana verdiğinden çok daha güçlüydü memnun kaldım desin.

kazanırsa zaten efsane olur.

Şaka gibi bir akşam oldu bu akşam, gerçi hoş perşembenin gelişi çarşambadan belliydi ama kime fatura çıkarsak şu an boş.

Haticeyi değil neticeyi yaşadığımız vakitteyiz. Bu halde zaten gruplarda da iş yapamazdık ama en azından tarihimize bir kara leke daha sürülmezdi.

Şimdi yapılacak transferlerin de yatma olasılığı arttı, ne yapmalı ne etmeli bu durumdan sıyrılmalı artık atmalı şu ölü toprağını üstümüzden.

Kimse sorumluları tek tek ne gerekiyorsa yapılmalı.

Son lafım da artık isyan etme noktasına gelen renkdaşlara..

Aman diyelim Galatasaray bir tane, ona küsülmez.

En kötü gün bugünse ; Bugün de GALATASARAY.

Kanımca yapılacak ilk iş ciddi bir otorite sağlanmalı, kim yapar bilemem.

Kaptanlık Arda'dan alınmalı, Kewell ya da Neill'e verilmeli. Arda efendinin biraz burnu sürtülüp ayaklarının yere basması sağlanmalı. Bu diğer sabotajcılara da bir göz dağı olur. Arda için fayda etmeyecekse gitsin gidebiliyorsa EPL'e,

Çok geç kalınmış olsa da artık 3'üne 5'ine 2012'sine bakmadan gereken takviyeler yapılmalı. En azından geleceği kurtarmak adına.

Bunlar yapılabilir mi ?????????????????

Arda, korner olması gereken pozisyonda yan hakemin aut u göstermesiyle beraber kafasında maçı bitirdi.

Çok çabuk demoralize oluyor ve kolay toparlayamıyor.

Kaptanlık bandının altında eziliyor, bunda yaşının dolayısıyla tecrübe yetersizliğinin büyük payı var.

Arda benim için bu maçın kötülerindendi. Bu futbolcumuzun istediği zamanlar neler yapabileceğini biliyoruz, gördük.

Potansiyelinin farkındayız.

Ancak bilmediğim bir nedenden dolayı Arda son zamanlarda maça çıkmış olmak için futbol oynuyor.

Şahsi görüşlerim bunlardır.

Arda'ya atıp tutmak ya da kötülemek niyetinde değilim, olmam da.

Ama söylediklerim kolayca gözlemlenebilir. Bu çocuğun problemi her neyse bir an önce çözülmeli.

Kewell, Neill, Baros destekli Paf tAkımı mevcut takımdan daha kötü olmaz.

ufuk servet balta ali turan sarp barış ayhan serdar özkan...ilk 11den 8 oyuncu sizce bu oyuncular süper ligde bizim dışımızda hangi takımda oynarlar şu halleri ile?? ilk 11 de 8 tane hiç işe yaramayan adam var rijkaarda laf atıyorsun gerçekten ayıp ya...

Bu maç bardağın taşan son damlasıdır.

TARAFTAR UYANDI!

Helvacı ; felaket varmış gibi göstermeyin.

Sadece ligde puan alamadık , avrupa'ya veda ettik.Büyütecek birşey yok bunda. :asd:

26 yaşındayım ve bütün maçları takip eden bir GALATASARAYLIYIM. Üzülerek söylüyorum ki hayatım boyunca bu kadar aciz bir takım seyretmedim.Bu benim Galatasarayım olamaz.Nerede bu takımın ruhu ? Nerede bu takımın kaptanı ? Nerede bu takımın formasını giymeye layık aslan yürekliler ?

Ne mi yapılması lazım ?

1. Yönetim hemen yarın bir basın toplantısı düzenleyecek ve başta ARDA , Hakan Balta, Servet, Ali Turan, Barış Özbek, Mustafa Sarp ve Ayhan'ı kadro dışı bırakıp satış listesine koyacak. Bunların yerine altyapıdan gençleri çıkaracak.

2. Adnan Sezgin derhal kulüpten uzaklaştırılacak. Yerine Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Abdürrahim Albayrak tan oluşan bir Futbol Şubesi kuracak ve işine karışmayacak.

3. Bülent , Ergün gibi gençlerin idolü olan bir isim takıma idari menejer tarzı bir görevle getirilecek ve yeni yetişen çocukların ARDA gibi ruhsuz haysiyetsiz olmasını önleyecek. Bir tanede koruma tarzı birini tutup takımda ki bütün oyuncuların Hakan Şükür vs gibi abileri ile ilişkilerini kestirtecen.

Ve yönetim mümkünse sadece koltuklarında oturup bütün işi teknik kadroya ve futbol şubesine bırakacak.

Başarı ancak böyle gelir. Bu takımdaki ruhsuzlar,çeteciler ayıklanmadan düzlüğe çıkmak imkansız.

Son sözüm,umarım ceza almam ama söylemessem rahat uyuyamam.

ARDA ve HAKAN BALTA o formayı sadece şerefi olanlar taşır, allah belanızı versin.

+ milyar demek istiyorum

Hayata gözümü açıp Galatasaray'a gönül vermeye başladıktan beri izlediğim en rezil galatasaray'dı . Rijkaard'ın gitmesi gerekiyor . Eğer gitmiyorsa lütfen ama lütfen Guardiola'nın Barça'sının maçlarını 100 defa izlesin baksın futbol nasıl oynanmaya çalışıyor futbolun gayesi nedir . Yazıklar olsun vallaha çok pis ağzımı açarım da zaten kahvede kendimi boşalttım. Hakan Balta olmuş 35 yaşındaki Ronaldo fiziği . Transfer filan da yapmayın A2 takımla çıkın lütfen yahu Aydın , Emre Çolak , Arda , Berkin Arslan , Emrah Yollu , Cem Sultan , Anıl Dilaver , Musa Çağıran ve diğerlerinin oynamaya hakkı yoksa emin olun Mustafa Sarp , Servet Çetin , Hakan Balta , Ali Turan'ın da hakkı yoktur.

Ne mi yapılması lazım ?

+1905

Geri
Üst Alt