26 yaşındayım ve bütün maçları takip eden bir galatasarayliyim. Üzülerek söylüyorum ki hayatım boyunca bu kadar aciz bir takım seyretmedim.bu benim galatasarayım olamaz.nerede bu takımın ruhu ? Nerede bu takımın kaptanı ? Nerede bu takımın formasını giymeye layık aslan yürekliler ?
Ne mi yapılması lazım ?
1. Yönetim hemen yarın bir basın toplantısı düzenleyecek ve başta arda , hakan balta, servet, ali turan, barış Özbek, mustafa sarp ve ayhan'ı kadro dışı bırakıp satış listesine koyacak. Bunların yerine altyapıdan gençleri çıkaracak.
2. Adnan sezgin derhal kulüpten uzaklaştırılacak. Yerine haldun Üstünel, murat yalçındağ, abdürrahim albayrak tan oluşan bir futbol Şubesi kuracak ve işine karışmayacak.
3. Bülent , ergün gibi gençlerin idolü olan bir isim takıma idari menejer tarzı bir görevle getirilecek ve yeni yetişen çocukların arda gibi ruhsuz haysiyetsiz olmasını önleyecek. Bir tanede koruma tarzı birini tutup takımda ki bütün oyuncuların hakan Şükür vs gibi abileri ile ilişkilerini kestirtecen.
4. Rijkardla 5 yıllık sözleşme yapılıp yerli futbolculara gözdağı verilecek.
Ve yönetim mümkünse sadece koltuklarında oturup bütün işi teknik kadroya ve futbol şubesine bırakacak.
Başarı ancak böyle gelir. Bu takımdaki ruhsuzlar,çeteciler ayıklanmadan düzlüğe çıkmak imkansız. Son sözüm,umarım ceza almam ama söylemessem rahat uyuyamam.
Arda ve hakan balta o formayı sadece şerefi olanlar taşır, allah belanızı versin.