AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Cana pişman mı dedin :) Okusana o zaman.

Galatasaray'ın Arnavut futbolcusu Lorik Cana ülkesinde Freski Rinore'ye konuştu.

G.Saray'a geldiği için büyük hayal kırıklığı içinde olduğunu belirtti. Babası Şefik'in ısrarlarıyla G.Saray'a geldiğini fakat hiç de beklediği bir ortam bulamadığını, Rijkaard ile transfer görüşmeleri sürecinde hiç görüşmediğini, bu nedenle de Hollandalı teknik adamın kendisine karşı bir tepkisinin olduğunu hissettiğini belirtti.

Profesyonel olduğunu, yedek kalmanın kendisi için sorun olmadığını ama önünde oynayan oyuncuları gördükçe G.Saray'da forma giyemediği için sorunun kendisinde değil başka yerlerde olduğunu düşündüğünü söyledi. Babası ile G.Saray yüzünden tartıştıklarını da doğruladı.

Kaynak: Mynet

Lorik Cana bugün bunu yalanladı arkadaşım zaten biraz arastırırsan o gazetede böyle bir haber olmadıgını gorursun

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Arkadaşlar rica ediyorum 1 transferle falan gevşemeyin hemen.

Taraftarı enayi sanıyor bu yönetim.

Bu saatten sonra, bütün hedeflerinden uzaklaşmışken Messi'yi getirse ne olcak yönetim. Taraftar uyandı artık kimse yemez bu numaraları.

B%C3%BClent+Korkmaz+1.jpg

hasan-sas-o-an.jpg

images

VE SONUNA KADAR

arda-turan-gol-sevinc12.jpg

Bunlar bizim ruhumuz. Arda son temsilcisi bu ruhun.Lütfen destek çıkalım.

Bülent korkmaz = adama gecer top gecmez, diyorduk

Ya suat yokmuydu suat - kafasina sac eklememismiydi - gül, gül, patliyorduk

Hakan sükür yok mu? Sabanin ta kendisi. kafaylan golü atar, bos kaleye ayagiyla atamaz-ne küfürler yagdiriyorduk

neyse eski günler iste

bi uzulen BAROS!!!! elin adami bizimkilerden daha iyi Galatasarayli cikti.....

transfer nöbeti yerine galibiyet nöbeti diye sayfa açalım??

benim futbolcularla derdim, kaliteleri ile değil. barış'ın kapasitesi belli zaten, varıyla yoğuyla oynasa da o kadar. yönetimin onu yeterli görmesi onların beceriksizliği.

ama beni bitiren futbolcular, vurdum duymaz, galatasaray rezil mi olmuş, taraftar ne haldeymiş umrunda değil çoğunun. 90 dakika bitsin de gidelim diye çıktıkları o kadar belli ki.

ulan gol lazım goool. gol atmak için rakip kaleye gideceksin. defans yapmaktan öldü takım 80 dakika, konyaspor bu kadar defans yapmıyor.

keşke futbolculara soru şansım olsa bunu sorarım, neden gol gerekirken deli gibi defansa kapandınız. rijkaard delirdi kenarda.

Cana pişman mı dedin :) Okusana o zaman.

Galatasaray'ın Arnavut futbolcusu Lorik Cana ülkesinde Freski Rinore'ye konuştu.

G.Saray'a geldiği için büyük hayal kırıklığı içinde olduğunu belirtti. Babası Şefik'in ısrarlarıyla G.Saray'a geldiğini fakat hiç de beklediği bir ortam bulamadığını, Rijkaard ile transfer görüşmeleri sürecinde hiç görüşmediğini, bu nedenle de Hollandalı teknik adamın kendisine karşı bir tepkisinin olduğunu hissettiğini belirtti.

Profesyonel olduğunu, yedek kalmanın kendisi için sorun olmadığını ama önünde oynayan oyuncuları gördükçe G.Saray'da forma giyemediği için sorunun kendisinde değil başka yerlerde olduğunu düşündüğünü söyledi. Babası ile G.Saray yüzünden tartıştıklarını da doğruladı.

Kaynak: Mynet

Resmi siteden haberi yalanladı.

Ali Turan oynatılıyor ama bir kerede Serkan Kurtuluş denenmiyor.Hakan Balta'nın yerine koy Ali Turan'ı,Hakan Balta'dan beter olamaz herhalde!!!

Hakan balta resmen kÖtÜ bİ adam olmuŞ bİ savunmasi vardi o da gİtmİŞ devam etsİn İstİnye park'da sİgara İÇmelere...haram olsun ona maÇta dİkkat ettİm koŞamiyo bİle acİz ....

Geri
Üst Alt