AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

2. Tromso faciası bakalım daha ne facialar yaşayacağız .

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Rekdaslar ama niye sinirleniyoruz - anket sonucuna baksak! Yani yüzde 100 galip gelecegiz diye bir anket sonucu olsa anlayacagimda - böyle olmuyor

gssampmondiagliyon.jpg

hasan-sas-o-an.jpg

b%C3%BClent-korkmaz.jpg

12.jpg

prekazibayrakliwp4ru.jpg

Hakan_Sukur.jpg

souness+flag+galatasaray.jpg

Biz böyle adamlar gördük. Şu an bu formayı giyen 3-4 kişi haricinde hiçbiriniz bu adamların tırnağı olamazsınız. Hiçbirinizde çıkın Galatasaray'ın armasının değerini biliyorum demesin. Armanın değerini bilenler bir zamanlar işte bu adamlardı. Omuzları çıktı çıkıp oynadılar, Fener'in stadına gidip Galatasaray bayrağını diktirler Monaco'da fileleri deldiler. Real Madrid'e futbol dersi verdiler. Siz bu armaya yakışmıyorsunuz ve hiç birinizi bu armayı taşırken görmek bile istemiyorum artık. Hepinize yazıklar olsun !

Yöneticilerden bi açıklama varmı renkdaşlar?

ufuk serkan neil gökhan zan çetin cana cumhur musa aydın battal:(emre) baros böyle oynasın eskişehirde zaten diğer şekilde yenilecez...

Altyapıdan getirilecek 3 orta saha oyuncusu bile sarp-barış-ayhan üçlüsünden iyi olacaktır.

en azından koşarlar.

yemin ediyorum rahat rahat izleyemiyorum. paranoyak ettiler. o kadar aptalca hareketler yapıyorlar ki bazen. kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum. yani 2 metre topu itemez mi bir insan. ben yaparım yahu sen her gün idman yapıyorsun. 2 metreden nasıl atamazsın topu. ya rakibe veriyorlar ya taca atıyorlar.

bir de bugün servet, 86. dakika civarı, çalım atarak çıkmaya çalıştı atak yedik.

servet mevzuu medyaya yansıdı. servet'ten beklenen şey şu, topu al, neill veya ön liberodaki adama ver.

servet ısrarla ya çalım atıyor, ya da rakip ceza alanına abanıyor. neden? niye yapıyor bunu?

ahanda buraya yaziyorum bu sene sampiyon degil besinci olursak basaridir. aslantepe kadrosu felan off off. yakdilar bizi nerd alii

en azından koşarlar.

yemin ediyorum rahat rahat izleyemiyorum. paranoyak ettiler. o kadar aptalca hareketler yapıyorlar ki bazen. kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum. yani 2 metre topu itemez mi bir insan. ben yaparım yahu sen her gün idman yapıyorsun. 2 metreden nasıl atamazsın topu. ya rakibe veriyorlar ya taca atıyorlar.

bir de bugün servet, 86. dakika civarı, çalım atarak çıkmaya çalıştı atak yedik.

servet mevzuu medyaya yansıdı. servet'ten beklenen şey şu, topu al, neill veya ön liberodaki adama ver.

servet ısrarla ya çalım atıyor, ya da rakip ceza alanına abanıyor. neden? niye yapıyor bunu?

Sıkıntısı var demek ki...

keita gitti o gün ağladım sinirden arkadaşlarım yönetim daha iyi transfer yapar dedi ben inanmıyordum haklı çıktım..keita olsa sonumuz böyle mi olurdu para için takımın yarısı edecek adamı nasıl satarsın ya...

Play off ta 3 takım elendi ama ne Fb ne de Ts ,Gs kadar rezil futbol oynamadı.En tehlikeli atağımız attığımız gol,onuda raki takımın defansı nın ayağı kaydı kaymasa maçı ataksız bitireceğiz.

Bu gidişe dur diyecek bir babayiğit yok mu...

Geri
Üst Alt