AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Yemin ederim beni korku sardı Bu akım ligte kimden puan alır Alllah Aşkına , Bu ruhsuzluka işimiz çok mu çok zor gerçekten. Kazasız belasız şu ligi bitirsekte seneye yeni bir yönetim , yeni bir yapılanmayla eski kimliğimize bürünelim.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

keitadan sona basladi - adam niye gittigini biliyordu

stoch ile başladı.

arkadaşlar stoch olayı benim çok kafamı karıştırıyor.

normalde haldun üstünel sessiz ve basına yansıtmadan bitirir transferleri.

bugün bile misimovic gibi basına yansıyan haberler an be an takip edilemiyor.

ama stoch transferi bir tuhaftı. neredeyse her adımı medyadaydı. bugün şöyle oldu, yarın böyle olacak. sonra fener aldı.

açıkçası ben hepsinin baştan ayarlandığını düşünmeye başladım.

bilmiyorum çok mu paranoyak oldum ama aziz yıldırım ve adnan polat çok yakın, polat, yıldırım'ın stoch ile anlaşmak üzerinde olduğunu öğrenip üstünel'i, kasıtlı olarak gönderip haberi basına sızdırmış olabilir mi?

yoksa manyaklaşıyor muyum?

en azından koşarlar.

yemin ediyorum rahat rahat izleyemiyorum. paranoyak ettiler. o kadar aptalca hareketler yapıyorlar ki bazen. kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum. yani 2 metre topu itemez mi bir insan. ben yaparım yahu sen her gün idman yapıyorsun. 2 metreden nasıl atamazsın topu. ya rakibe veriyorlar ya taca atıyorlar.

bir de bugün servet, 86. dakika civarı, çalım atarak çıkmaya çalıştı atak yedik.

servet mevzuu medyaya yansıdı. servet'ten beklenen şey şu, topu al, neill veya ön liberodaki adama ver.

servet ısrarla ya çalım atıyor, ya da rakip ceza alanına abanıyor. neden? niye yapıyor bunu?

Servet kendisini ispatlama çabası içinde çünkü yerinin garanti olmadığını biliyor ve garantileştirmeye çalışıyor, Neill'in yaptıklarının aynısını yapıyor dikkat ettiysen :)

serdar özkan gibi adama yılda 1 milyon euro verdiler o parayı fakirlere dağıtın daha iyi o boş adama vereceğinize...

renktaşlar kimse merak etmesin doğru hamleler ile şampiyon oluruz......

1. türk hoca

2. yapacağın transferden daha da fazlası 2 orta saha 1 forvet 1 defans 1 kalci

3. cezalar

4. abilik yapacak biri

5. kökten çözüm istifa

stoch ile başladı.

arkadaşlar stoch olayı benim çok kafamı karıştırıyor.

normalde haldun üstünel sessiz ve basına yansıtmadan bitirir transferleri.

bugün bile misimovic gibi basına yansıyan haberler an be an takip edilemiyor.

ama stoch transferi bir tuhaftı. neredeyse her adımı medyadaydı. bugün şöyle oldu, yarın böyle olacak. sonra fener aldı.

açıkçası ben hepsinin baştan ayarlandığını düşünmeye başladım.

bilmiyorum çok mu paranoyak oldum ama aziz yıldırım ve adnan polat çok yakın, polat, yıldırım'ın stoch ile anlaşmak üzerinde olduğunu öğrenip üstünel'i, kasıtlı olarak gönderip haberi basına sızdırmış olabilir mi?

yoksa manyaklaşıyor muyum?

Bu hayatta herşey mümkün.

en azından koşarlar.

yemin ediyorum rahat rahat izleyemiyorum. paranoyak ettiler. o kadar aptalca hareketler yapıyorlar ki bazen. kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum. yani 2 metre topu itemez mi bir insan. ben yaparım yahu sen her gün idman yapıyorsun. 2 metreden nasıl atamazsın topu. ya rakibe veriyorlar ya taca atıyorlar.

bir de bugün servet, 86. dakika civarı, çalım atarak çıkmaya çalıştı atak yedik.

servet mevzuu medyaya yansıdı. servet'ten beklenen şey şu, topu al, neill veya ön liberodaki adama ver.

servet ısrarla ya çalım atıyor, ya da rakip ceza alanına abanıyor. neden? niye yapıyor bunu?

servet cetin=sapik

----------------------Ufuk Ceylan--------------------

---Harry Kewell---Harry Kewell----Harry Kewell----Harry Kewell------

-----------------Harry Kewell------Harry Kewell-----------

---Harry Kewell--------Harry Kewell-----------Harry Kewell---------

----------------------Milan Baros--------------------

Yemin ederim beni korku sardı Bu akım ligte kimden puan alır Alllah Aşkına , Bu ruhsuzluka işimiz çok mu çok zor gerçekten. Kazasız belasız şu ligi bitirsekte seneye yeni bir yönetim , yeni bir yapılanmayla eski kimliğimize bürünelim.

takim aklima gelmiyor. Belki 3 penalti bize + 3 kirmizi kart verirler karsi takima.Yoksa olacak is degil.

Play off ta 3 takım elendi ama ne Fb ne de Ts ,Gs kadar rezil futbol oynamadı.En tehlikeli atağımız attığımız gol,onuda raki takımın defansı nın ayağı kaydı kaymasa maçı ataksız bitireceğiz.

yaziklar olsun, baska ne diyelim bu takima?

Play off ta 3 takım elendi ama ne Fb ne de Ts ,Gs kadar rezil futbol oynamadı.En tehlikeli atağımız attığımız gol,onuda raki takımın defansı nın ayağı kaydı kaymasa maçı ataksız bitireceğiz.

abi fb yunanistanın iyi takımlarından paoka elendi biz paokla oynasak bu kadro ile 2 maçta da fark yerdik..hele liverpolla oynasak bjknin rekorunu egale ederdik...

arkadaŞlar anlayin artik.arda galatasaray İÇİn herŞeyİnİ verİr.verİyor da.arda nin durumu İyİ deĞİl baski altinda.agresİfleŞİyor artik saldiriyor etrafina.ÇÜnkÜ bİlİyor olasi bİr maĞlubİyet ve elenme durumunda tÜm fatura yİne kendİsİne kesİlecek, kendİsİ karalanacak.o sadece gemİsİ İÇİn savaŞan bİr kaptan. Hatalari yok mu ? Var.. Ama unutmayin o 23 yaŞinda... LÜtfen yapmayin bunu arda'ya... GerÇek arda bu deĞİl destek olalim.

---Harry Kewell---Harry Kewell----Harry Kewell----Harry Kewell------

acayip olmus

---Neill---Neill----Neill----Neill------

böyle daha güzel

bende dahil burda hepimiz yonetim in istifa etmesini dusunuyoruz fakat bugun uefa dan elendiysek bunda rijkaard in yanlis kadro secimlerinin buyuk payi var.

bugun ilk 11 de tam 7 tane defansif futbolcu,3 tane de hucumcu vardi,colak arda serdar baros la baslamak varken 4 stoper,3tane de orta sahada defansif adamla cikiyoruz gol atmamiz gereken macta.

tamam rijkaard in istedigi adamlar alinmiyor ama bana gore rijkaard da artik kadro secimleriyle cuvallamaya basladi

Mehmet Helvacı'dan açıklama: " Elendik ama Galatasaray'ın milyonları kurtuldu Allah'ıma bin şükür."

arkadaŞlar anlayin artik.arda galatasaray İÇİn herŞeyİnİ verİr.verİyor da.arda nin durumu İyİ deĞİl baski altinda.agresİfleŞİyor artik saldiriyor etrafina.ÇÜnkÜ bİlİyor olasi bİr maĞlubİyet ve elenme durumunda tÜm fatura yİne kendİsİne kesİlecek, kendİsİ karalanacak.o sadece gemİsİ İÇİn savaŞan bİr kaptan. Hatalari yok mu ? Var.. Ama unutmayin o 23 yaŞinda... LÜtfen yapmayin bunu arda'ya... GerÇek arda bu deĞİl destek olalim.

gitsin - ama yönetim 15 mi istiyor - kim alir 15e?

elenmesek gruplarda daha çok rezil olacaktık...

abi fb yunanistanın iyi takımlarından paoka elendi biz paokla oynasak bu kadro ile 2 maçta da fark yerdik..hele liverpolla oynasak bjknin rekorunu egale ederdik...

+1905 Adnanlarda cıkıp maçtan sonra top şandel oluyo giriyo transferlerde Galatasarayda her zaman sürer derdi

Yahu Pino'yu doğru düzgün izleyemedik bu takımın altında yatır mı var ne var ya :D Takımı yabancılara mı satalım :D

Geri
Üst Alt