- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu
Ölüsü bile yetti.
Ölüsü bile yetti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bobo ve nobre neden pozisyona giremedi ? sorusuna schuster'in bomba cevabı ;'bunu onlara sorun'...ayrıntılar 24.00 star tv UEL programında
Görüldügü üzere takım olmak baska birsey. Umuyorum Haginin yapmak istediklerini biraz olsun anlamıssınızdır bu macla birlikte. Yıldızlar mac kazandırır, takım olmak hedefe ulastırır.
Görüldügü üzere takım olmak baska birsey. Umuyorum Haginin yapmak istediklerini biraz olsun anlamıssınızdır bu macla birlikte. Yıldızlar mac kazandırır, takım olmak hedefe ulastırır.

Sorun su yorumunun temelinde aslinda. Besiktas "yildizlar" toplulugu olan bir takim degil. Iki, uc tane kaliteli oyuncusu, iki tane faydali takim oyuncusu, ve bir suru yasi basi gecmis kazmasi var. Takim olmak ayri birsey elbette, ama Besiktas'in oyuncu kadrosu da kotu.
Yanlış hatırlamıyorsam 1986 yılıydı.
Beşiktaş yine talihsiz bir kura çekmiş, yine yanlış hatırlamıyorsam Şampiyon Kulüpler Kupasında Dinamo Kiev'le eşleşmişti.
İlk maç İzmir Atatürk stadında oynandı.
BJK : 0 - Dinamo Kiev : 5
İkinci maç Kiev'de, Kiev için tam bir antrenman havasında oynanmıştı. Galiba 2 - 0 bitmişti.
O dönemi hatırlayanlar olabilir. Belki inanmayacaksınız ama,
ne R.Madrid, ne Barcelona, ne MANU,
Avrupa'da konuşulan tek takım Valery Lobanovski'nin D.Kiev'i idi.
Zavarov, Protassov, Mikhayliçenko (yanlış yazmış olabilirim), Oleg Blochin...
O dönemin, Kiev'in yıldızlarıydı.
Bu takıma çeşitli yakıştırmalar yapılmıştı Avrupa futbol piyasasında,
' Laboratuvar takımı ', ' 2000'li yılların takımı ' gibi,
1987'de bir maç sonrası Avrupa'dan elendiklerinde bizim gazetelerden biri şöyle bir başlık atmıştı.
' 2000'li yılların takımı 1987'de battı '
Hey gidi günler hey,
Yaşlanmışız.