AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu

andriy-shevchenko-chelsea.jpg

Ölüsü bile yetti.

galatasaray son 3-5 senedir samiyonlar liginde ve uefada basri yok ulke puani yerlerde milli takimin durumu ortada Galatasaray Turkiyedir bosuna demiyoruz

İsmail müthiş oynadı ya neydi öyle:D

Eeeee ne demişler kendini fazla dev aynasında görmeyceksin

Ahahah bjk tvde "neden korsan ürün satıyorsunuz" diye elinde mikrofonla dolaşan leylaya gel :lol:

Schuster de problemli cok inat ediyor. Oyunu kisa alanda oynayacagim diye defansi iyice orta sahaya yaklastiriyor. Yalniz bu defans oyuncularinin ne pas øzelligi var ve en køtusu de yavaslar. Oyuncular agir defans oyunculari ve onlari ileri cikartiyorsun. Ne yapiyor Schuster anlamiyorum. Fazla defans yapmayan Mustafasarpvari defans yapan Guti var. Orta sahanin cok iyi olmasi lazim. Jet ucaklar gibi. Fakat ne Ernst o kadar hizli ne de Aurelio. Besiktas'in bu kadrosu Schuster'in istedigi oyunu oynamayaz. Schuster bile bile lades oluyor cogu macta.

H.Arıkana bjk taraftarı takmış durumda. Gollerde bariz hatası olmamasına rağmen ıslıkladılar.

Açıkcası sonuca hiç şaşırmadım. :)

Quaresma'nın kırmızı kartı, tuzu biberi oldu.

Yanlış hatırlamıyorsam 1986 yılıydı.

Beşiktaş yine talihsiz bir kura çekmiş, yine yanlış hatırlamıyorsam Şampiyon Kulüpler Kupasında Dinamo Kiev'le eşleşmişti.

İlk maç İzmir Atatürk stadında oynandı.

BJK : 0 - Dinamo Kiev : 5

İkinci maç Kiev'de, Kiev için tam bir antrenman havasında oynanmıştı. Galiba 2 - 0 bitmişti.

O dönemi hatırlayanlar olabilir. Belki inanmayacaksınız ama,

ne R.Madrid, ne Barcelona, ne MANU,

Avrupa'da konuşulan tek takım Valery Lobanovski'nin D.Kiev'i idi.

Zavarov, Protassov, Mikhayliçenko (yanlış yazmış olabilirim), Oleg Blochin...

O dönemin, Kiev'in yıldızlarıydı.

Bu takıma çeşitli yakıştırmalar yapılmıştı Avrupa futbol piyasasında,

' Laboratuvar takımı ', ' 2000'li yılların takımı ' gibi,

1987'de bir maç sonrası Avrupa'dan elendiklerinde bizim gazetelerden biri şöyle bir başlık atmıştı.

' 2000'li yılların takımı 1987'de battı '

Hey gidi günler hey,

Yaşlanmışız.

Quaresma kaptanlığı almak için yapmış olabilirmi bunları ? itiraz etmeler fln filan yersiz koşmalar adam kovalamalar.:) yani tamam iyi bişeyde başka maçlarda yapmadığı için diyorum

bobo ve nobre neden pozisyona giremedi ? sorusuna schuster'in bomba cevabı ;'bunu onlara sorun'...ayrıntılar 24.00 star tv UEL programında

Ertem Şener twitter

Benim cevabım var.Bobo vasat oyuncu ruhsuz bir oyuncu keyfine göre oynayan bir oyuncu.Ağır oyuncu teknik olmayan bir oyuncu,çalım atamayan bir oyuncu,hava hakimiyeti iyi olmayan bir oyuncu.Böyle bir oyuncununda pozisyona girememesi doğaldır.Bence haklı Schuster :)

Ama nobre elinden geleni yapıp birde asist yaptı.

Görüldügü üzere takım olmak baska birsey. Umuyorum Haginin yapmak istediklerini biraz olsun anlamıssınızdır bu macla birlikte. Yıldızlar mac kazandırır, takım olmak hedefe ulastırır.

serdar adalı : duran toplardan gol yenecekse en alasını biz yeriz.

deli ibo : adam olun lan..! 4 tane de ne? ben 8 i gördüm

i.toraman : erkekseniz ben ayaktayken atın 4 taneyi

şuster : dinamo kiev 30 ların futbolunu oynuyor.. bizim futbol anlayışımızla alakası yok. bizim rakibimiz barcadır.

demirören : uefada deplasmanda 4 gol atılmaz ‚ eğer atıyorsanız. siz acımasız ve faşistsiniz demektir

Görüldügü üzere takım olmak baska birsey. Umuyorum Haginin yapmak istediklerini biraz olsun anlamıssınızdır bu macla birlikte. Yıldızlar mac kazandırır, takım olmak hedefe ulastırır.

İllaki Hagiyi araya sokucan dimi. :D Sana birşey söyleyim Hagi başarılı bir t.direktör olamaz.

Sorun su yorumunun temelinde aslinda. Besiktas "yildizlar" toplulugu olan bir takim degil. Iki, uc tane kaliteli oyuncusu, iki tane faydali takim oyuncusu, ve bir suru yasi basi gecmis kazmasi var. Takim olmak ayri birsey elbette, ama Besiktas'in oyuncu kadrosu da kotu.

Ama durun beyler, Schuster'in Getafe'si Copa del Rey'de Barça'ya kök söktürmemis miydi ? Elestirirken bunu göz önüne alarak elestirelim :asd:

Valla hep aynı yanılgı.

Simao, Quarezma vs. aldık. Yıldızları topladık. UEFA şampiyonuyuz.

Türkiye'de yönetimler bu kafada olursa Fenere Young Boys döşer, Bursa Valencia'dan 2 maçta 10 yer, Beşiktaş Dinamo Kiev'den güçlüyüz der 4 yer.

Takımı dengeli kurmak, 11 değil 14-15 üst düzey oyuncun olması (yıldız değil, futbolu bilen profesyonel, oyun zekası yüksek ve formu fiziği iyi) bunlardan haberleri yok, Ortega gelir, Simao gelir, Roberto Carlos gelir hep hayal kurarız kupa diye.

Sonra bir tokatlarlar kendimize geliriz.

Sorun su yorumunun temelinde aslinda. Besiktas "yildizlar" toplulugu olan bir takim degil. Iki, uc tane kaliteli oyuncusu, iki tane faydali takim oyuncusu, ve bir suru yasi basi gecmis kazmasi var. Takim olmak ayri birsey elbette, ama Besiktas'in oyuncu kadrosu da kotu.

Gerisi saglam olsa, orta sahanin merkezinde hucumdaki oyunculari yonlendirebilecek bir oyuncu olsa bos takim degil. Bizim izimizden gidiyolar, o kadar.

Yanlış hatırlamıyorsam 1986 yılıydı.

Beşiktaş yine talihsiz bir kura çekmiş, yine yanlış hatırlamıyorsam Şampiyon Kulüpler Kupasında Dinamo Kiev'le eşleşmişti.

İlk maç İzmir Atatürk stadında oynandı.

BJK : 0 - Dinamo Kiev : 5

İkinci maç Kiev'de, Kiev için tam bir antrenman havasında oynanmıştı. Galiba 2 - 0 bitmişti.

O dönemi hatırlayanlar olabilir. Belki inanmayacaksınız ama,

ne R.Madrid, ne Barcelona, ne MANU,

Avrupa'da konuşulan tek takım Valery Lobanovski'nin D.Kiev'i idi.

Zavarov, Protassov, Mikhayliçenko (yanlış yazmış olabilirim), Oleg Blochin...

O dönemin, Kiev'in yıldızlarıydı.

Bu takıma çeşitli yakıştırmalar yapılmıştı Avrupa futbol piyasasında,

' Laboratuvar takımı ', ' 2000'li yılların takımı ' gibi,

1987'de bir maç sonrası Avrupa'dan elendiklerinde bizim gazetelerden biri şöyle bir başlık atmıştı.

' 2000'li yılların takımı 1987'de battı '

Hey gidi günler hey,

Yaşlanmışız.

Ne desem Eyup Abi mi desem Eyup Bey mi desem karar veremedim. Bana uzak o dønemler. En son Meksika diyorlardi bu 1986 herhalde sokak futbolunun son esintilerinin yasandigi turnuva olmus ondan sonrasinda gittikce modernlesmeye ve 2000'lerden sonra tamamen fabrika sistemi gibi bir sisteme døndu diyorlar. Belki 1986 Meksika degildir fakat o dønemde sokak futbolu esintisi modern futboldan silinmeye basladi o turnuva sokak futbolu esintilerinin yasandigi son turnuva idi diyorlar. Dogru gibi herhalde. Mesala Maradono gitmis neredeyse Napoli'yi tek basina sampiyon yapmis. Hatta bizim 2000 UEFA aldigimiz dønem icin de futbolda kirilma noktasi diyorlar. 2000'den sonra neredeyse tamamen artik fabrika sistemine benzer futbol sistemlerine gecilmis.

Geri
Üst Alt