Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu: "Oğuz Aydın'a Galatasaray ve Beşiktaş'tan ilgi var ama resmi teklif yok"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1718187761451.png

Hasan Çavuşoğlu, Beşiktaş ve Galatasaray'ın Oğuz Aydın'la ilgilendiğini söyledi.

Çavuşoğlu, "Oğuz'a yurt içi ve yurt dışından teklifler var. Henüz kimseyle anlaşma sağlamadık. Bir görüşme olmadı. Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın şahsıma bir teklifleri oldu fakat kulübe ulaşan resmi bir teklif yok." ifadelerini kullandı.

Oğuz Aydın'ın bonservisine ilişkinse Hasan Çavuşoğlu, "Bu benim kulübümle görüşeceğim bir konu" açıklamasında bulundu.

[Milliyet]

Yüksek para istemekle haklılar anadolu kuluplerinin gelirleri cok düşük.

Bu çocuk sag kanat degilmi? Ziyech, Yunus Akgün, Tete, Baris Alper, Kerem ve Zaha var suan ve anlasilan Ziyechi 10'a çekme niyetinde degiliz (Mertensi yedekleyecek araniyormus). Demek 2 kanata 6 oyuncu var.

Ben Oguzu çok begendim ama yer yok kanka.

Bu çocuk sag kanat degilmi? Ziyech, Yunus Akgün, Tete, Baris Alper, Kerem ve Zaha var suan ve anlasilan Ziyechi 10'a çekme niyetinde degiliz (Mertensi yedekleyecek araniyormus). Demek 2 kanata 6 oyuncu var.

Ben Oguzu çok begendim ama yer yok kanka.

Kerem'le Tete gitse bile hala 4 tane kanat oyuncumuz oluyor. Yer yok.

50 tane mac bizi bekliyor, 4 tane kanat bu durumda az olur bu isin formsuzlugu/sakatligi falan dusunursek 5 tane kanat bulunmalidir kadroda.

Ziyech
Kerem
BAY
Yunus Akgun
Zaha
Tete

Zaha kalacaksa yedek forvet olarak dusunulmeli cunku bu saatten sonra kanatta pek isimize yarayacagini dusunmuyorum ama yinede bunlardan Zaha ve Tete gitse kalir elde 4 , anca o zaman Oguz'u almak lazim.

Erinç Bilican:
“Oğuz Aydın konusunda kulübünün yurt dışı takımlarından istedikleri rakam ile Galatasaray'dan istenen rakam arasında uçurum var. Sanırım Ajax'a 2.5 milyon Euro'da tamamken, Galatasaray'a 6 milyon Euro'ya tamam deniyor."

Erinç Bilican:
“Oğuz Aydın konusunda kulübünün yurt dışı takımlarından istedikleri rakam ile Galatasaray'dan istenen rakam arasında uçurum var. Sanırım Ajax'a 2.5 milyon Euro'da tamamken, Galatasaray'a 6 milyon Euro'ya tamam deniyor."
işte bunu diyoruz. Fb li çavuşoğlu adamı uğraştırır

Anadolu kulüpleri veya İstanbul’un küçük kulüplerinden kazık yemeden futbolcu almamız imkansız.
Bu kulüplerin çoğunun başkanı malum kulübün başkanı ile iş veya şahsi ilişkilere sahip veya sponsorluk anlaşmaları var.
O yüzden söz konusu Galatasaray olduğunda işi sürüncemede bırakmak işlerine geliyor.
Mümkünse bu kulüplerden futbolcu almamak gerekiyor.

Anadolu kulüpleri veya İstanbul’un küçük kulüplerinden kazık yemeden futbolcu almamız imkansız.
Bu kulüplerin çoğunun başkanı malum kulübün başkanı ile iş veya şahsi ilişkilere sahip veya sponsorluk anlaşmaları var.
O yüzden söz konusu Galatasaray olduğunda işi sürüncemede bırakmak işlerine geliyor.
Mümkünse bu kulüplerden futbolcu almamak gerekiyor.
o zaman gurbetçi futbolculara yönelmek gerekiyor

Tepki çekmek istemiyorum ama oğuza 10 milyon euro gömmek enayilik gibi geliyor.
10 milyon enayilik ama 4 civarı bir para verilir bence, maaşının da düşük 800-1 milyon civarı olacağını düşünürsek. Ben Oğuz Aydın'ı isteyen biriyim ama Gökdeniz Bayraktar veya gurbetçi işine de bakılır, Yunus'ta dönüyorken hatta alt yapıdan bir isme bile şans verilebilir Berk Kızıldemir gibi birine. Eğer 8-10 milyon bonservisler konuşuluyorsa.

Erinç Bilican:

Kolpa gibi duruyo
Ajax trabzonlu stopere 10 milyon verdi
En iyi topçusunu 2.5a vermez herif
Biz de berkana 4 mü ne verdik bunun için 6 istemesi mantıksız değil
O yüzden tüm clublara kapıyı o miktarda açmış olabilir çavuş

Derin analizlerim sonucunda kendisi için haftalar önce belirlediğim taban fiyat 1,75 Milyon €'dur.

Bunun üstündeki her miktar israftır. Fenerli Alanya başkanı gitsin kelepir fiyata Fenere satsın g.tü boklu futbolcusunu.

Derin analizlerim sonucunda kendisi için haftalar önce belirlediğim taban fiyat 1,75 Milyon €'dur.

Bunun üstündeki her miktar israftır. Fenerli Alanya başkanı gitsin kelepir fiyata Fenere satsın g.tü boklu futbolcusunu.
2. Ligden gelen Barış Alper'i o paraya aldık ben olsam ben vermem kaldı ki Alanya versin o paraya en az 5 milyona biter bu iş bize olucaksa

2. Ligden gelen Barış Alper'i o paraya aldık ben olsam ben vermem kaldı ki Alanya versin o paraya en az 5 milyona biter bu iş bize olucaksa
Scout transferiydi o.

Buradaki ligde öne çıktı diye alınan bir eleman. Böyleleri genelde elimizde patlıyor o yüzden böyle elemanları ya bedava alacağız ya da çok az bonservisle.

Geri
Üst Alt