Alanyaspor, Emre Akbaba'yı 1 Yıllığına Kiraladı

Bu resmen bir itiraftır

Kiralık verdiğine göre performansından memnun değilsin

Peki o zaman tüm sezon ısrarla denediğin ve olmadığı bariz görünen adamla ne diye sözleşme yenilersin

Tabi ki hoca istedi diye

Adamı bütün bir sezon denemişsin
Biz burda bas bas bağırırken görmemiş de sözleşme yeniletmiş

Şimdi 2 yarım maçta mı görmüş gitmesi gerektiğini

Geçen sezonki performansından ve hocanın ısrarı yüzünden şampiyonluktan etmesinden sonra sözleşme yenilenmesi rezaletti

Bu da itirafı olmuş

Savurun bakalım kulübün paralarını
hala inanıyor olabilirler. ama süre aldığı her dk da tepki alacağı için baska takımda tüm sezon top oynamasını istemişler belli ki. yanlış bir şey değil. ben inanmıyorum ama futbolcular dipteyken zıplama yapabilir. mental ve fizikği toparlarlarsa. o yüzden kesin konusamıyorum.

Sonunda senin gittiğin günü görmek çok iyi geliyor.

Ama içimde buruk bir sevinç var...

Geri geleceğini bildiğim için.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Birde genç arkadaşlar bilmezler ya da unutmuş olabilirler. Necati’de benzer şekilde gitmişti. Tamam bu kadar düşmemişti performansı ama gözden düşmüştü. Sonra Antalya’ya gitti. Baya baya takımın herşeyi gibi oldu orda. Bize de her maç gol asist sallardı. Sonra geri aldık çok iyi işler yapıp emekli oldu. Yani böyle bişeyde olabilir ileride. Neyse şu kadroda kendine yer bulamaz ve bulamamalıydıda.

Simdi Galatasaray'i yoneten adamlar bu adama sozlesme yeniliyor, sonra kiraya veriyor. Bu normal bir sey degil. Profesyonellikten nasibini almamis bir hareket. Bu adam 18-19 yasinda olsa bunu yaparsin. 30 yasina gelmis , hatta futbol hayati bitmis adama sozlesme yapip kiraya vermek neyin kafasi merak ediyorum. Iste bu hareketleri gorunce kulubun emin ellerde olup olmadigindan supheye dusuyoruz. Makas acildi deniyor. Iste makas bir kere burada acildi. O adamlar son derece profesyonel. Ceo'larla, meo'larla bilincli sekilde hareket ediyorlar. Bizimkiler mahalle esnafi gibi. Bir seyler yapiyorlar ama kendileri de bilmiyor tam olarak ne yaptiklarini.
bizim kulübte bi kisi ne diyorsa o oluyor. adama 4mio euro küsür bonservis vermissin, 4 sene boyunca 0 katki saglamis ve o yetmemis 2 sene kontrat uzatiyorsun. ayakta kalacak hali yok emrede ama galatasarayda 7-8m lira üzeri kontrat almak kolay o kisinin evladi olursan...

Iyi de adama baskan ol falan diyenler vardi. Baskan olsa bunlari yapsa yine boyle mi diyecektin ? Ayrica, oyle bir yaziyorsun ki onceki yonetimler efsaneydi. Falcao gurubetini saranlar, Polat donemi basli basina hele. Sanki her donem super yonetildik, simdi cok kotu bir rotadaymisiz gibi yorumlari gormek ilginc ve sacma geliyor bana. Sozlesme uzatmis olmasi oyuncuya ilk 11 sozu vermis olsa ya da kadro sozu vermis olmasi gerektirmez. Kiralik olarak bu sene ve daha sonra onumuzdeki sana daha diri bir sekilde kullanmak isteyebilir. Emre bizde ilk 11'e giremez. Ancak yerli kisitlamasi ot b.k pusur derken bu karar alinmista olabilir. Direkt serbest biramaktansa bu yontemi dusunmuste olabilir. Yani neden olabilecek "en olumsuz" acidan bakiyorsunuz ?

Evet başkan olsa da aynı eleştiriyi yaparım, tabi umarım hiçbir zaman olmaz
Yetkisi yokken bile tüm kararları kendi başına alıp hesap vermiyor, bir de yetki olursa olacakları düşünmek dahi istemiyorum

Diğer yönetimleri de hata yaptıklarını düşündüğümde onları da eleştirdim, nerde yanlış görürsek eleştiririz, o bu meselesi olarak bakmam hiçbir zaman
Hem bu konunun diğer yönetimlerle bir ilgisi yok ki
Daha öncekiler de nasıl olsa hata yaptı diye şimdi yapılan hataları görmezden mi geleceğiz

Geçen sene koca bir sezon izledi performansını (hatta bence bu ısrar yüzünden şampiyonluk gitti)
%100 herkes takımda oynayamayacağında hemfikirdi, zaten 11 sözü oynama sözü falan verilemez
Buna rağmen hiçbir şey vermediği halde, güzel bir maaşa sözleme yenilendi
Yerli kısıtlaması diye yenilense o da normal değil, adam 28 yaşına gelmiş, 1 sene kiralık veriyorsun, dönecek 29, fizik sıfır, olacak olsa geçen sezon belli ederdi, kaç maç oynadı zerre gelişim yok

Git onun yerine 1’er milyona 3 genç al, kirala, belki biri parlar, en azından olasılık daha yüksek

Enteresan bir şekilde doğru şeyler de olmakta. Son gün aytac bir yere uzar gibime geliyor

Anlık GSC:
dance-squad.gif

Kiralık mı gitmiş, komple mi detaylar nedir?

Feguli yazan arkadaşlar önce Babel yedlin ve ardadan başlayalım

Geri
Üst Alt