Iyi de adama baskan ol falan diyenler vardi. Baskan olsa bunlari yapsa yine boyle mi diyecektin ? Ayrica, oyle bir yaziyorsun ki onceki yonetimler efsaneydi. Falcao gurubetini saranlar, Polat donemi basli basina hele. Sanki her donem super yonetildik, simdi cok kotu bir rotadaymisiz gibi yorumlari gormek ilginc ve sacma geliyor bana. Sozlesme uzatmis olmasi oyuncuya ilk 11 sozu vermis olsa ya da kadro sozu vermis olmasi gerektirmez. Kiralik olarak bu sene ve daha sonra onumuzdeki sana daha diri bir sekilde kullanmak isteyebilir. Emre bizde ilk 11'e giremez. Ancak yerli kisitlamasi ot b.k pusur derken bu karar alinmista olabilir. Direkt serbest biramaktansa bu yontemi dusunmuste olabilir. Yani neden olabilecek "en olumsuz" acidan bakiyorsunuz ?
Evet başkan olsa da aynı eleştiriyi yaparım, tabi umarım hiçbir zaman olmaz
Yetkisi yokken bile tüm kararları kendi başına alıp hesap vermiyor, bir de yetki olursa olacakları düşünmek dahi istemiyorum
Diğer yönetimleri de hata yaptıklarını düşündüğümde onları da eleştirdim, nerde yanlış görürsek eleştiririz, o bu meselesi olarak bakmam hiçbir zaman
Hem bu konunun diğer yönetimlerle bir ilgisi yok ki
Daha öncekiler de nasıl olsa hata yaptı diye şimdi yapılan hataları görmezden mi geleceğiz
Geçen sene koca bir sezon izledi performansını (hatta bence bu ısrar yüzünden şampiyonluk gitti)
%100 herkes takımda oynayamayacağında hemfikirdi, zaten 11 sözü oynama sözü falan verilemez
Buna rağmen hiçbir şey vermediği halde, güzel bir maaşa sözleme yenilendi
Yerli kısıtlaması diye yenilense o da normal değil, adam 28 yaşına gelmiş, 1 sene kiralık veriyorsun, dönecek 29, fizik sıfır, olacak olsa geçen sezon belli ederdi, kaç maç oynadı zerre gelişim yok
Git onun yerine 1’er milyona 3 genç al, kirala, belki biri parlar, en azından olasılık daha yüksek