Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.381
- 1.898
Etebo, Kerem, Luyindama, Oğulcan ilk 11 başlamalıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalı çocuğu rüşvet veriyordur transfermarkt yüksek göstersin diye.Tek korkum kart görmemiz veya Allah korusun bir sakatlık.
Onun dışında yeni bir kadromuz var, birbirlerine alışmalarını istiyor muhtemelen hoca
ama keşke kerem şans bulsa, piyasa değeri 350k euro - Ferdi çöpünün 5.5M euro iken - yersen...
Bu arada yanlış anlama ben de senin gibi düşünüyorum ama sanırım bahsettiğin futbolcular (Marcao ve Taylan) genç ve fit oldukları için kendilerini iyi hissediyorlar ve sürekli oynamak istiyorlar. O yüzden hoca da dinlendirmiyor. Ama bir yandan hoca da haklı çünkü adamlar yorgunluk namına bir belirti göstermiyor. En ufak bir dil dışarıda anı olmadı şimdiye kadar bu adamların. Çok ilginç fakat aşırı iyi bakıyorlar kendilerine. Marcao'ya zaten helal olsun ama Taylan'a daha da fazla helal olsun. Adam başka bir boyut cidden.Kerem ve gedson oynar diye bekliyordum.Hoca sıfır risk aldığını düşünüyor ama büyük risk alıyor Taylan marcao ne zaman dinlenecek .Oğulcan kerem ozornafor luyindama Ömer bayram bu maçta oynardı .