Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Küçük çaplı bir revizyon iyi olurdu ama hocayı da anlıyorum rakip zor en iyi kadroyu çıkarmış.

Hoca abartmis, yari rotasyon iyi olurdu. Taylan, Donk, Kilinc, Taylan dinlenseydi. Kerem'i Luyindama'yi falan izleseydik.

Tek korkum kart görmemiz veya Allah korusun bir sakatlık.
Onun dışında yeni bir kadromuz var, birbirlerine alışmalarını istiyor muhtemelen hoca

ama keşke kerem şans bulsa, piyasa değeri 350k euro - Ferdi çöpünün 5.5M euro iken - yersen...
Yalı çocuğu rüşvet veriyordur transfermarkt yüksek göstersin diye.

Hoca doğruyu yapmış. Nasılsa alıştı takım haftada 2 maç yapmaya. Bu maçıda lig maçı gibi düşünebiliriz. Hem tek maç hemde kupaya kalan son 2 maç. Ayrıca rakiple haftaya birde ligde oynayacağız. O yüzden rotasyon gereksiz olurdu

Kerem ve gedson oynar diye bekliyordum.Hoca sıfır risk aldığını düşünüyor ama büyük risk alıyor Taylan marcao ne zaman dinlenecek .Oğulcan kerem ozornafor luyindama Ömer bayram bu maçta oynardı .

Rotasyon yapıp yenilsek yine eleştirilcekti hoca eminim
Yaranamıyor adamcağız hiçbi türlü yav

Oyuncuların maç başı ücretini karşılayamayacak kadar değersiz bir kupa için gereksiz riskli kadro.

Kerem ve gedson oynar diye bekliyordum.Hoca sıfır risk aldığını düşünüyor ama büyük risk alıyor Taylan marcao ne zaman dinlenecek .Oğulcan kerem ozornafor luyindama Ömer bayram bu maçta oynardı .
Bu arada yanlış anlama ben de senin gibi düşünüyorum ama sanırım bahsettiğin futbolcular (Marcao ve Taylan) genç ve fit oldukları için kendilerini iyi hissediyorlar ve sürekli oynamak istiyorlar. O yüzden hoca da dinlendirmiyor. Ama bir yandan hoca da haklı çünkü adamlar yorgunluk namına bir belirti göstermiyor. En ufak bir dil dışarıda anı olmadı şimdiye kadar bu adamların. Çok ilginç fakat aşırı iyi bakıyorlar kendilerine. Marcao'ya zaten helal olsun ama Taylan'a daha da fazla helal olsun. Adam başka bir boyut cidden.

Hocam anladık rotasyon yapmıyorsun da bari bir naneye yatamam Babel yerine seneye sana katkı sağlayacak Kerem'i oynat. Tüküreyim şu zamanı gelince saçmalığını futbola sokanlara.

Bu ne arkadaş hep aynı adamlar ya.Ulan 6 aylık gedsonu boşuna mı aldık ? Zaten adamın oynayacağı 15 maç ne zaman hazır olacak lan bu adam bu maçta da oynamazsa nerde oynayacak ? Hoca bazen kafayı yedirtiyor insana

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt