Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Lazio kadrosu Marcao haricinde.

Ayrıca Diagne kadro dışı kalmış. Dün Instagram’da saçma sapan şeyler yapıp durdu. Demek ki derdi buymuş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer dönemi cagnenin kendisi gitmek istemedi beyler bırakın niye göndermedik demeyi

Teklif yapan kulübün verdiği parayı beğenmemiş kazma

Yedek kalmaya devam ederse ki etmeli devre arası gider

Rotasyon yapmamamızda iyi olmuş alanyanın iyi kadrosu var

Ters bi sonuçta daha 5. Hafta puan farkı yerdik

En olumsuz tablo hem rotasyon yapmayıp hemde puan kaybetmemiz olur

Rotasyondan ziyade bence degisiklik olabilirdi.

Kerem dinlendirebilirdi bence cünkü hem fiziksel hem de özellikle mental olarak cok yiprandi. Emre Kilinc onun yerine giderdi mesela. Ya da ne bileyim Halil ön taraftan kenara cekilip en öne Mostafa atilabilirdi. Evet cok genc oyuncularimiz var rostasyona gerek yok, ama hem Lazio macinda cok efor sarf ettik hem de baska oyuncularin da biraz oynamasi makul olabilirdi, gecen hafta 2 gol atmis Emre veya moral bozuklugu yasayan Mostafa gibi.

Bu bir elestiri degil, sadece benim yönümden bir beklentiydi ama böyle kadro cikarmasina da birsey demiyorum acikcasi cünkü öte yandan oyuncularin birbirlerine alismasi icin beraber oynamalari lazim tabi ki.
En az 3 değişiklik şarttı
Şu rotasyon işinden hiç anlamıyor bu Fatih hoca
Sarri önünde eğilmiş banane
Ben eğilmem bu kadro seçimi
İş bilmezlik
İnatçılık
Eyyamcilik

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rtatş sen niye gerginsin bu kadar

Foruma ne zaman girsem seni biriyle kavga ederken görüyorum

Bırak artık antiftcilerin üstüne çullanmayı,rica ediyorum
Yoo gergin felan değilim. forumun kalitesini düşüren sırf antiterimcilik yapanlara sınır oluyorum dayanamıyorum bozuyorum. Eleştiri yapmıyorlar ki forumda ki insanların sınırını bozmak için yorum yazıyorlar. Çokta güzel tartıştığım insanlar var sevdiğim insanlarda. Kavga ettiğim profillere dikkat etmeni öneririm.

Önce kemik 11ini bul, rotasyon sonra düşünülür.
Hayır, rotasyon yapsa hoca olasi puan kaybında kazanan takim değiştirilmez, kazanan takimin morali düştü böyle vs, rotayson yapilmayinca sakatlik, yorgunluk şu bu. Maksat bağcıyı dövmek olsun işte.

Oğulcanı da izlemek isterim hem kanat hem forvet kullanabiliyoruz Katkısı değerli olur şu yapının içine atabilirsek

İngilterede italya da almanyada 45 50 maç yapıyorlar yorumluyorlar da bizimkiler mı yorulacak

Cagne salağı sürekli sorun cikariyor ligde oynanacak birsürü mac var adam olsaydinda oynatsalardi.Tribe giriyor hemen 1 mac oynamayinca.

Vay be rotasyon yok
Hiç beklemiyordum ha

E_pWM_5XMAAjOMw

Yedek: Fatih, Alpaslan, Kaan, Ömer, Gustavo, Feghouli, Oğulcan, Emre, Babel, Mostafa
Barış alper yılmaz ve sacha boey de olunca

Geri
Üst Alt