Kenan Turyak
Parçalı Üye
- 17 Şubat 2014
- 3.029
- 3.579
- 1.143
o 2 kez olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o 2 kez olur
Seni engelleyeceğim pc başına geçince unutturma yada yap bi iyilik sen engelle.Yoluna bak Dublen seninle hiç uğraşamam
Rtatş sen niye gerginsin bu kadarSeni engelleyeceğim pc başına geçince unutturma yada yap bi iyilik sen engelle.
En az 3 değişiklik şarttıRotasyondan ziyade bence degisiklik olabilirdi.
Kerem dinlendirebilirdi bence cünkü hem fiziksel hem de özellikle mental olarak cok yiprandi. Emre Kilinc onun yerine giderdi mesela. Ya da ne bileyim Halil ön taraftan kenara cekilip en öne Mostafa atilabilirdi. Evet cok genc oyuncularimiz var rostasyona gerek yok, ama hem Lazio macinda cok efor sarf ettik hem de baska oyuncularin da biraz oynamasi makul olabilirdi, gecen hafta 2 gol atmis Emre veya moral bozuklugu yasayan Mostafa gibi.
Bu bir elestiri degil, sadece benim yönümden bir beklentiydi ama böyle kadro cikarmasina da birsey demiyorum acikcasi cünkü öte yandan oyuncularin birbirlerine alismasi icin beraber oynamalari lazim tabi ki.
Yoo gergin felan değilim. forumun kalitesini düşüren sırf antiterimcilik yapanlara sınır oluyorum dayanamıyorum bozuyorum. Eleştiri yapmıyorlar ki forumda ki insanların sınırını bozmak için yorum yazıyorlar. Çokta güzel tartıştığım insanlar var sevdiğim insanlarda. Kavga ettiğim profillere dikkat etmeni öneririm.Rtatş sen niye gerginsin bu kadar
Foruma ne zaman girsem seni biriyle kavga ederken görüyorum
Bırak artık antiftcilerin üstüne çullanmayı,rica ediyorum
Barış alper yılmaz ve sacha boey de olunca![]()
Yedek: Fatih, Alpaslan, Kaan, Ömer, Gustavo, Feghouli, Oğulcan, Emre, Babel, Mostafa