Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Taylanın resitalinden memnun kalmış olacak ki tekrar 11e atmış

italyan taylana bassa yeterli olacaktır. inatla savunmadan pasla ve taylanla çıkacaz çünkü.

Annholt sağ bek ha? Yuh be!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

başkan olacak herifin sokak ortasında suratına tükürecek bir babayiğit yok mu?

3lü fln bişey olabilirmi . taylanı sıtoperde denemiş tuz maçında. marcao - nelson - taylan geride. ömer berkan ciculdau pva, ilerde de diğerleri

Bu kadro gerçek mi yaa hazır adam niye transfer etmiyorsunuz kardeşim.

Heh ilk defa biri yazmış. Kaç gündür diyorum ki çokta takip etmedim idmanları medyayı. Ne Gomis ne de Pulgar hazır ve maç temposu olan isimler değiller. Şöyles kritik dönemde olmaması gereken işler yapıldı yine. Pollyana dolu forum, 11 bekliyorlar bu isimleri. Dua edelimde sonraki maça hazır olsunlar.

Gomis ve pulgar yok yani kadroda.

Valla hoca yürek yemiş, bakalım alnının akıyla çıkabilecek mi?

Edit: Pardon, Pulgar yedeklerdeymis.

Ek : Bu maçta her puan benim için ekstra, önümüzde ki haftadan itibaren 3 puanları toplamaya başlarız ki hoş bu maçta da 3 puanı koparmamız imkansız değil, iyi oyun devam etsin ve şans biraz da yanımızda olsun yeter.

Son düzenleme:
berkan geride cica-morutan ikilisi olabilirmiş belkide / ya da halil - rumen

Pva ters ayak sağ bek önemli kısım - alanyasporun solu iyi akıyor diye biliyorum.

Ortasaha boş kaldığı an pulgar hamlesi gelir.

Babel'i forvet olarak koymak matıksız değil realitede. Şutu halilden çok daha iyi

3 gün önce milli takimda ilk 11 oynamis adami oynatmayip mac üstüne mac kaybettiren taylan'i oynatiyor.

Abi gözünüzü seveyim bana bi yol verin ben bi söveyim şurda ya. Bu nasıl bir kadrodur arkadaş...

Ben bu herifin akli melekelerinden şüphe duymaya başladım. Yakında İsmail Çipe'yi sağ açığa koyar bu.

Aanholt'un maçın ikinci yarısı sağ bek olarak oynadığı bir maç vardı. Skandal bir performanstı.

İçerdeki Alanya maçıydı sanırım.

transfer dönemindeyiz 2 haftadır maç yok 2 hafta sonra şu maça sağ bek pva ile başlamak inanılmaz bi şey. emeği geçen herkesi tebrik ederim

Geri
Üst Alt