Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Gomis sonraki hafta demiş galiba zaten.
Pulgar'ı anlamadım ama. Taylan'a yine mahkumuz. Vallahi alt yapıdan birini koy daha iyi ya. Kadro hala bile böyle eksik, boş, üzülerek diyorum ki vasat geliyor göze.

Umarım bizi utandırırsınız.
Bu maça çoktan çizik atanlardanım.
Haftaya Gomis ile daha umutlu olurum.

en kısa sürede tazminat alıp giden td bu olacak heralde

Okan gelse de bir şey değişmeyecek. Şu anda gelmemesi hatta daha iyi oldu. Okan'ı da kısa zamanda harcayabilirdik. Daha uygun bir zamanda gelmeli.
Yok renktaş Okan'ı harcamazdık

Artık Terim'in devrinin bittiğini en koyu trolleri bile kabul ediyor

Kimse Terim demezdi

Esas şimdi Terim konuşulur devamlı

Gomis hazir degilim dedi,pulgarin hafif sakatlığı vardi.boey 10 gun antrenman yapmadi.alpaslan sakat,semih yeni geldi.omarin lisansi var mi onu bilmiyorum.bir tek sagbek sorun,ogulcan oynayabilirdi sagbekte o kadar.onunda savunması nasil olurdu Allah bilir..elde 3 ortasaha var,morutani mi 6 numaraya koysaydi ne yapsaydı..niye manyakca seyler yaziyosunuz

2 maç Kredisi kaldı. Alanya ve içerideki maç. 2 mağlubiyet sonrası şutlanır.

Umarım yaşanmaz yani böyle olaylar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kayseri maci net. Gerci en kotu Gedson, ts macinda oynar diyordum. Allah'tan Gomis kendini bosa cikardi da alabildik

2. Yarı pulgar, boey, soso vs girecektir.İlk yarı gol yemeden dayanırsak kazanırız.

İnsallah Torrent'in aklında bir plan vardır çünkü kalbime şimdiden ağrı girdi.

Rakip teknik direktöre 11i sen yaz desen, bu kadarı ayıp olur der, utanır. Bu nedir yaa?

Biz ömer olsa nolur, pva olsa nolur al birini bur ötekine diyorduk. Adam birini sağa birini sola yazmış.

11’e bak rezalet. Transfer donemi bitmek uzere orta sahada ayni 3’lu oynamaya devam ediyor.

Lan elde 3 ortasaha var.bartugda kadro disi.10 numara olan barani mi koysaydi 6 numaraya ya da anholtu?gözünüz kör değilse, takimdaki durumdan haberdarsinizdir.mecbur taylan başlıyor,pulgarin da sakatligi var malum

Abi kadroyu bu kadar kötü kurmak çok zor bir beceri işidir

Bu nasıl bir kadro mühendisliğidir arkadaş

Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor

1644149025009.webp

Taylanın yerine feghouli oynamalıydı bir tek o tercihi hatalı boey belliki koronadan yeni çıktı 90 dakikayı çıkaracak durumda degil

Hadi yeni transferler hazır değil, sol bekte bile defansif zaafiyet yaşan van anholtun oynamasının açıklaması yok bence. Evet boey sakat olabilir ama gerekirse o bölgeye Taylan'ı kaydırsan bile daha mantıklı, bu ilk 11 ile Allah yardımcımız olsun..

Geri
Üst Alt