Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Aman Allahım sağ bekte Van Aanholt mu.

20 seneden fazladır futbol izlerim bugüne dek bir kere bile sağ bekte bir sol ayaklı futbolcunun iyi oynamayı geçtim idare edebildiğini dahi görmedim. Bu ligde kanatları en etkili kullanan takımların başında gelen Alanya'ya karşı böyle birşey yapmak tek kelimeyle işbilmezliktir.

Ligin ilk yarısında bir maçta Van Aanholt'u sağ beke çektiği için FT'ye sövmüştüm. Sana da sövüyorum şu an Torrent.

3 puan çıkmazsa bu maçta ciddi eleştiri alır bu kadroya

GscimbomMobile

bu nasil 11?

GS futbolcusu olsam kadroyu görünce keyfim kacar motivasyonum düser

gelen gideni aratiyor arkadas

acilen emre b ile anlasilmali bari ligde kalalim

20 seneden fazladır futbol izlerim bugüne dek bir kere bile sağ bekte bir sol ayaklı futbolcunun iyi oynamayı geçtim idare edebildiğini dahi görmedim. Bu ligde kanatları en etkili kullanan takımların başında gelen Alanya'ya karşı böyle birşey yapmak tek kelimeyle işbilmezliktir.

Ligin ilk yarısında bir maçta Van Aanholt'u sağ beke çektiği için FT'ye sövmüştüm. Sana da sövüyorum şu an Torrent.
Anholt tercihi hatali ama ogulcan var sagbekte sadece

0001.gif

Torrentin son maçı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alanya maçıydı yine :censored:😮‍💨

Sağ bekte PvA mı varmış.Hocaa hoca bu denendi ve asla tutmadı napıyorsun!!

alanya macinda sag beke gectikten sonra pva yedirmisti golu bu arada

Rezalet bir kadro seçimi. Son maçı olacak torrentin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anholt tercihi hatali ama ogulcan var sagbekte sadece

Oğulcan olur hatta Semih bile olur ama van Aanholt olmaz.

Tek bir hamleyle iki pozisyonu birden etkisiz hale getirmiş oluyor. PvA sağ beke geçtiği için sola Ömer denen leş herifi çekmek zorunda kalıyorsun.

Gomis hazir degilim dedi,pulgarin hafif sakatlığı vardi.boey 10 gun antrenman yapmadi.alpaslan sakat,semih yeni geldi.omarin lisansi var mi onu bilmiyorum.bir tek sagbek sorun,ogulcan oynayabilirdi sagbekte o kadar.onunda savunması nasil olurdu Allah bilir..elde 3 ortasaha var,morutani mi 6 numaraya koysaydi ne yapsaydı..niye manyakca seyler yaziyosunuz
Okuduğum en haklı yorum 👍🏻

Bu kadroyu kuran teknik direktor derhal istifa etmeli

Geri
Üst Alt