Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Yok bu adam akıllanmayacak

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatten sonra kimse savunmasın demek ki bir bildiği var ama kötü sonuç olunca istifası istenirse kimse de taraftara laf etmesin hersey bile isteye yapılıyor

terim bile böyle değildi adam yerli burak yılmaz'ı kulübeye çekmişti

mertens yerine yunusa şans verip zallai ile oynabilirdi.. zaten yunus kontrolü ele almış durumda..

Ziyech iyileştiği halde neden kadroya almıyoruz bu adamı
Geçen sene kaçtan maç cozdu

Cok degisiklik yapmamasini anliyorum da en azindan bu macta Sallai ve Batshuayi ilk 11'de olabilirdi. Bunlar oynamadan nasil hazir olacak? Hem Baris Alper hem Icardi'de biraz kenarda durabilir lig daha uzun bir maraton sonucta.

Hep aynı şeyler hiçbir şey denemiyor herif

Bence doğrusu bu kadro ile çıkmak. Oyun planinda sıkıntı yok. Kasımpaşa'da 3-0a bu kadro ve oyun getirdi. RFS maçında 2-0a bu kadro getirdi. Oyun planı hem başarılı hem başarısız olamaz. Oyunun iki yarısı arasindaki bu farkı anca oyuncu konsantrasyonunun ya da konsisyonunun kaybolmasiyla açıklayabilirsin.

Çıkın adam gibi oynayın ve maçı bitirin demek bu. Gol gelirse başta degisiklik yapmaz hocam ama gol gelmezse ikinci yarı başında degisiklik bekliyorum. Oyuncular kendini ispat etme işini kabul etmeli. Yoksa çok sıkıntı çıkacak.

Son düzenleme:
Sözün bittiği yerdeyiz.

Maç sonu bari çıkıp futbolcularım yorgundu gibi skandal açıklama yapmasın hocamız.

demek ki sorun yokmus aynı kadro devam ettigine gore

bravo hoca bu kafayla devam edersen yakinda shutlanacaksin

Arkadaşlar forma adaleti diye bisey buldum, Okan Buruk sövüp duruyor.

Ne yapmalıyım?

Ben yedekteki topcu olsam hoca bana hazirlan oyuna gireceksin dese nah gösteririm. Yada girer macin icine ederim

Böyle yaparak yedektekileri kusturdugunun farkinda degil mr inat

Bu kez 4-0 öne geçip maçı 4-4 bitirecek olab kadro bu demek ki.

yeryüzünde icardi ve mertensi aynı anda sahaya futbolla çok az bile ilgisi olan biri bile sürmez ama bizim hoca sürüyor yine yeni yeniden ilginç

3lü savunma? Sallai? Barış bitik?

Wuuuuuu

Benden pas, pes, cus, ohaa artik hoca

Cok degisiklik yapmamasini anliyorum da en azindan bu macta Sallai ve Batshuayi ilk 11'de olabilirdi. Bunlar oynamadan nasil hazir olacak? Hem Baris Alper hem Icardi'de biraz kenarda durabilir lig daha uzun bir maraton sonucta.
Mertens ve Baris Alper ikiside çok yorgun ve güçsüzler

Geri
Üst Alt