Albayrak: "Aradaki puan farkını koruduk"

Sinan Bilgin

Cezalı
1544898450647.webp

Abdurrahim Albayrak: "Berabere kaldık ve aradaki puan farkını koruduk. Onyekuru'yla da son dakikalarda bir pozisyondan yararlanamadık. Bir maçımız kaldı. Ona hazırlanıp, ocak ayında yapılanmaya gideceğiz."

Porto maçı sonrasındaki açıklamalarıyla ilgili soruya Albayrak: "Ben bu maçı düşünerek, içerideki atmosferi söyledim. Hoca da ben de oyuncuları tebrik ettik. Bunu farklı noktalara çektiler, canları sağ olsun. Bizim bütün gayemiz bu maça takımı hazırlamak içindi."

Abdurrahim Albayrak: Ben bu kulüpte 5 yıl görev yaptım 5'inde de şampiyonluk yaşadım. Bu 6. yıl, bunda da şampiyon olacağız Allah'ın izniyle. O zaman bu konuşanlar üzülecek.

SENIN BEN TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

oglum bak git simdi basacagim sana küfürü puan farkini korumusuk lider olsaydik bunu deseydin anlardim ama 8 puan gerideyiz puan farkini korusan ne olacak

Sen ise zaten düşük olan IQ'unu koruyamıyor her gün yitiriyorsun.

Eskiden sadece yendiğimiz maçlardan sonra konuşuyordu, şimdi o kadar alıştılar ki duruma mağlubiyet, beraberlik fark etmiyor. Susmuyor adam.

62b830306544b5997b0846380ba359e3.jpg

şu açıklamayı yabancı bir teknik direktör basın toplantısında yapsa ertesi sabah kovarsınız

bela okuyorum

Allahin belasi tirci Abdürrahim. Binlerce telefon gelmistir simdi degil mi yine?

Abdurrahim Albayrak: "Berabere kaldık ve aradaki puan farkını koruduk. Onyekuru'yla da son dakikalarda bir pozisyondan yararlanamadık. Bir maçımız kaldı. Ona hazırlanıp, ocak ayında yapılanmaya gideceğiz."

Abdurrahim Albayrak: "Ben bu kulüpte 5 yıl görev yaptım 5'inde de şampiyonluk yaşadım. Bu 6. yıl, bunda da şampiyon olacağız Allah'ın izniyle. O zaman bu konuşanlar üzülecek."

Hadi bakalim, dort gozle su transfer donemini bekliyoruz

4 Ocak: Yapılanıyoruz.
31 Ocak: Galatasaray'ın menfaatleri gereği transfer sezonunu Sadık Çiftpınar'ı alarak kapattık.

Eskiden de Albayrak konuşurdu da arada bir icraatını da görürdük. Ortamda forsu kalmayınca iyice işi çeneye vurmuş. Az konuş, çok iş yap. Tek konuşunca efsanelerdeki kadar sevilebilecek birisi olmuyorsun.

Geri
Üst Alt