Albayrak : 'Boupendza, Rusya'ya gitmemek için dizimde ağladı'

Önemli olan Boupendza ve benzeri oyuncuları 8-10 milyon € seviyesine gelmeden keşfedip transfer edebilmek. Marifet burada. fb nin anlamak istemediği ya da anlayamadığı bu.

6 ayda dandik ligimizde 10 gol atti diye gecmisi 0 olan bir adama 10m verilir mi yaw. Vermeyi bırak bunu düşünmek bile delilik. Futbolda en önemli şey istikrardir. Istikrarlı bir sekilde bunlari yaparsa o zaman düşünürsün. Veya ucuzsa alır denersin kiralarsın vs. Ha o ara başkası alırsa alır, tutarsa tutar yapacak bir sey yok. Boyle riske girilmez.

Eskiden gazetecilik yapmış biri olarak o haberin içeriğindeki gizli mesajları kaçırmış olamazsın.

Adamın açıklamalarını tekrar okumanı tavsiye ederim.

Hatayın içinde Fenere yaranmak/yalakalık yapmak isteyen gerek Erol Bilecikle gerek de Ali Koçla ilişkisini bu şekilde güçlendirip çıkarları peşinde koşmayı hedefleyen bir güruh var.

Fenere yaranmaya/yalanmaya çalışan bir camia da şerefsiz lafını sonuna kadar hakeder.

Üniversiteye göre insanları kategorileştiriyor olman da senin ayıbın olmuş.

Ne mesajı var Allah aşkına yapma! Adam açık açık Fener de istedi Galatasaray da istedi. Fenerbahçe daha çok istedi. Ne var bunda? Fenerin daha çok istediği açık. Çünkü Galatasaray yarası var çünkü Galatasaray istiyor.

Ben yöneticiyi savunmuyorum. Yarın çıkıp Galatasaray 10 verdi biz 8 milyona Fener'e vereceğiz dese bile şaşırmam.

Erol Bilecik ve Ali Koç muhabbetini çok iyi biliyorum. Ama Erol Bilecik Lütfü Savaş muhabbetini de iyi biliyorum. Bu iş bitti falan demeyin. Benim kızdığım üzüldüğüm nokta bu. Galeyana geliniyor. Olmayan şeyler yüzünden nefret ekiliyor. Daha kaç ay var Ali Koç önce şampiyon olsun kendi pacasini kurtarsın.

İki gündür dönen haberler menajer haberi, oyuncunun fiyati yükselsin diye yapılıyor. Bunu anlamiyor olmanıza ofkeliyim o kadar. Şimdi musaadenle süvari kahvemi hazırlayıp Boupendza nin şovunu izlemek için televizyon başına geçeceğim. Galatasaray maçı öncesi kalite görmek istiyorsan sen de ekran başına. Herkes ekran başına!

Hatayspor, Galatasaray düşmanlarıyla ortaklık yapan bir oluşumdur.

Ne mesajı var Allah aşkına yapma! Adam açık açık Fener de istedi Galatasaray da istedi. Fenerbahçe daha çok istedi. Ne var bunda? Fenerin daha çok istediği açık. Çünkü Galatasaray yarası var çünkü Galatasaray istiyor.

Ben yöneticiyi savunmuyorum. Yarın çıkıp Galatasaray 10 verdi biz 8 milyona Fener'e vereceğiz dese bile şaşırmam.

Erol Bilecik ve Ali Koç muhabbetini çok iyi biliyorum. Ama Erol Bilecik Lütfü Savaş muhabbetini de iyi biliyorum. Bu iş bitti falan demeyin. Benim kızdığım üzüldüğüm nokta bu. Galeyana geliniyor. Olmayan şeyler yüzünden nefret ekiliyor. Daha kaç ay var Ali Koç önce şampiyon olsun kendi pacasini kurtarsın.

İki gündür dönen haberler menajer haberi, oyuncunun fiyati yükselsin diye yapılıyor. Bunu anlamiyor olmanıza ofkeliyim o kadar. Şimdi musaadenle süvari kahvemi hazırlayıp Boupendza nin şovunu izlemek için televizyon başına geçeceğim. Galatasaray maçı öncesi kalite görmek istiyorsan sen de ekran başına. Herkes ekran başına!
Boupendza'nın cezalı olduğunu bile bilmiyorsun gelmiş Hatay analizi yapıyorsun bana.

Sadece şunun cevabını ver.

Fener Boupendza'yı ne zaman istedi, ne zaman iyi teklif yaptı?

Son gün isteyen bizdik. Hatta yöneticin çıktı

"Galatasaray'da bizde oynayabilecek topçu yok." dedi sonra kıvırdı maaş falan diye.

Fener zaten FFPden kalanı İrfan'a harcamıştı yani verebilecek paraları yoktu.

Son gün 4.5+1.5 veren de bizdik.

Fenerin ne zaman istediğini çok iyi biliyorsun. Transfer dönemi kapandıktan, Hatayla Fener maç yapmadan önce istedi!

Boupendza'nın cezalı olduğunu bile bilmiyorsun gelmiş Hatay analizi yapıyorsun bana.

Sadece şunun cevabını ver.

Fener Boupendza'yı ne zaman istedi, ne zaman iyi teklif yaptı?

Son gün isteyen bizdik. Hatta yöneticin çıktı

"Galatasaray'da bizde oynayabilecek topçu yok." dedi sonra kıvırdı maaş falan diye.

Fener zaten FFPden kalanı İrfan'a harcamıştı yani verebilecek paraları yoktu.

Son gün 4.5+1.5 veren de bizdik.

Fenerin ne zaman istediğini çok iyi biliyorsun. Transfer dönemi kapandıktan, Hatayla Fener maç yapmadan önce istedi!

Sistim yemin ederim sistim! Zamana bırakalım. Zaman her şeyi gösterecek.

Boupendza nin geçen haftaki sarı kattan cezalı olduğunu unutmuştum bir an için. Bu yüzden süvari değil fincanda kahve içeceğim.

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı: Boupendza için Dinamo Kiev istekli. Fenerbahçe de çok iyi bir teklif yaptı. Oyuncumuzu açık açık istiyorlar. Boupendza’nın Türkiye’de kalıp ülkemize katkı vermesini isteriz. https://t.co/fSIRqytcp0

Hayırlı işler!

Bu ülkenin kerizi kim? Fenerbahçe Hatay bunu gördü gagalamaya çalışıyor işte.

Sistim yemin ederim sistim! Zamana bırakalım. Zaman her şeyi gösterecek.

Boupendza nin geçen haftaki sarı kattan cezalı olduğunu unutmuştum bir an için. Bu yüzden süvari değil fincanda kahve içeceğim.
Galatasaray maçına 4 maç kala kartlarını aptalca bir sarı kart görerek sıfırlamasına ne diyorsun?

herkesin unuttuğu bir nokta var.

valencia pek atmıyordu ama , cisse golleri sıralıyorlardı fenere gitmeden önce..

cisse :
1614421093302.png

samatta da çok iyi bir çalışkan forvet aslında..

1614421280228.webp

tüm bu oyuncular varken bir de boupendza gelecekse samattanın 6.5 milyon eurosu , irfanın 7 +3m euro ödemeleri varken 10m euro verebileceklerse valla buyursun gitsin bizi enterese etmez.

uefa buna sessiz kalmayacaktır ama

Geri
Üst Alt