Albayrak : 'Boupendza, Rusya'ya gitmemek için dizimde ağladı'

Bu medya ne haysiyetsiz yav. sahte haberler yapıp utanmıyorlar da.

Sistim yemin ederim sistim! Zamana bırakalım. Zaman her şeyi gösterecek.

Boupendza nin geçen haftaki sarı kattan cezalı olduğunu unutmuştum bir an için. Bu yüzden süvari değil fincanda kahve içeceğim.

Mantık ile bilginin birleşmesi karşısında şişer insan. Ama memleketini savunmak zorunda kalmanı da anlamaya çalışıyorum.
Keramettin beyi kutlarım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kafayı yemişsin diyorum. Ayrıca Galatasaray tek başına Boupendza'dan korkuyorsa yazık bizim takıma diyorum.

Anadolu’daki Spor kulüplerin yönetiminde görev yapan işadamları kendi şirketlerinin alimenfaatlerini düşünüyorlarsa Ali’ye yanaşırlar. Bunun örneklerini gördük. Kendi şirketlerini değil de kulüp menfaatlerini düşünüyorlarsa buyursunlar açıklasınlar gerçek rakamları. Rize ve Başak örnekleri daha dün yaşandı.

Anadolu’daki Spor kulüplerin yönetiminde görev yapan işadamları kendi şirketlerinin alimenfaatlerini düşünüyorlarsa Ali’ye yanaşırlar. Bunun örneklerini gördük. Kendi şirketlerini değil de kulüp menfaatlerini düşünüyorlarsa buyursunlar açıklasınlar gerçek rakamları. Rize ve Başak örnekleri daha dün yaşandı.

Konu kesinlikle Hatay'ın temiz oluşu vs değil. Ortada somut bir şey olmamasına rağmen ortalığın ayağa kalkması yoksa demin de söyledim. Hatayspor Fener'e bedava veriyorum bile der hiç şaşırmam.

Geri
Üst Alt