- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Peki transfer dönemi kapandıktan sonra, rakiple maç öncesi oyuncusuna teklif yapmak sence etik mi?
Söz konusu Ali Koç ise etik konuşulmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki transfer dönemi kapandıktan sonra, rakiple maç öncesi oyuncusuna teklif yapmak sence etik mi?
kimse haberi okumamış![]()
Buna inananlar var dememe rağmen inanmaya devam ettiler abi ben napayımkimse haberi okumamış![]()

Kripto fenerliler olduğundan şüphe ediyorum artık.Buna inananlar var dememe rağmen inanmaya devam ettiler abi ben napayım![]()
Sistim yemin ederim sistim! Zamana bırakalım. Zaman her şeyi gösterecek.
Boupendza nin geçen haftaki sarı kattan cezalı olduğunu unutmuştum bir an için. Bu yüzden süvari değil fincanda kahve içeceğim.
Galatasaray maçına 4 maç kala kartlarını aptalca bir sarı kart görerek sıfırlamasına ne diyorsun?

Kafayı yemişsin diyorum. Ayrıca Galatasaray tek başına Boupendza'dan korkuyorsa yazık bizim takıma diyorum.
Anadolu’daki Spor kulüplerin yönetiminde görev yapan işadamları kendi şirketlerinin alimenfaatlerini düşünüyorlarsa Ali’ye yanaşırlar. Bunun örneklerini gördük. Kendi şirketlerini değil de kulüp menfaatlerini düşünüyorlarsa buyursunlar açıklasınlar gerçek rakamları. Rize ve Başak örnekleri daha dün yaşandı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Konu kesinlikle Hatay'ın temiz oluşu vs değil. Ortada somut bir şey olmamasına rağmen ortalığın ayağa kalkması yoksa demin de söyledim. Hatayspor Fener'e bedava veriyorum bile der hiç şaşırmam.