Albayrak: "Emre Mor olmuyor diye bir şey yok. Diagne'yi illa satacağız diye bir şey yok"

Iste bu yönetici gibi açiklama olmus mr. Albayrak !
Tok satici gibi, ite kopuga pozisyon vermeden ! Ama bastan yapacaktin bu aciklamayi tabi!!

Belli ki Diagne'ye düşük teklifler var. Satmaya kalksak linç yeriz korkusu da hasıl olmuş. Planlar değişip Başka biri de satılabilir. Belhanda, Feghouli gibi

Bunlar gerildi ya sıra taraftar da..

Taraftar adamı ipe götürür ipe..

en azindan dogru durust bir aciklama yapmis. Diagne yi bu kadar ezdikten sonra simdi boyle soylemesi ne degistirir bilmem ama enbasindan boyle yapmalari gerekti. Sen adami ezersen, mutlaka satacagiz dersen tabiki fiyat kirarlar. Umarim eksikleri gorup gerekli transferleri yaparlar bence forvetten bile daha acil orta saha var. Millet Falcao derdine dusup orta sahayi unutmusa benziyor.

Sen hele bir Diagne yi satıp, orta saha alama seni nasıl gerecek taraftar.

Belli ki Diagne'ye düşük teklifler var. Satmaya kalksak linç yeriz korkusu da hasıl olmuş. Planlar değişip Başka biri de satılabilir. Belhanda, Feghouli gibi
Ben Luyindama satis bekliyorum acikcasi,guya Cahill icin Drogba devrdeymis biri paylasmisti nobette eger oyle ise Luyi gidici Aston Villa 12 verdi diyorlardi

Hiçbir şey olmamışsa bile bir şeyler olmuştur

Diagneden yedimiz kazika yeni uyanmis albayrak efendi

Sen bir ürün almak istiyorsun onu kulanip daha degerli haline getirecegim dersin ama bir sorun var, bu ürünün degeri 1tl dir sen ama kazik yedini anlamadin icin bu ürün icin 2tl ödersin, sonra kulanirsin tepe tepe, degeri simdi daha yükseldi dersin ama bakarsinki ürünün gercek fiyati neyse teklifler o yönden gelir, 1tl veya alti ama sen bu ürünü alirkene ben bunu cok rahat 2.5tl satarim diye düsünmüstün. Günler gectikce gerecek degeri ortaya ciktikca ben ne yaptim ama kazik yemisim diye haykirirsin. Sonuc olarak da cok pahaliya aldin bir ürünü zarara satmak istemedin icin de mecburen , bu ürün iyi isliyor ben satmaya mecbur degilim devam kulanirim dersin, hop diye yerine oturursun.

Ters bise yok bunlarda. Babel özellikle falcao gelse dahi babel daha kilit olabilir sezonda.
Besiktasin copunu sirf fulhamda bireysel oynayip 2 3 gol atti diye kurtarici olarak getirmek neyin kafasi?

33 yasinda adama 3 senelik sozlsesme her sene 2.5 ve 2.5 imza verip.performans bekliyoruz.

Babeli tanimasak adam yerine koyacaz.

Oynadigi her hazirlik macinda ayni hareketleri yapmakla mesgul oldu. Defansa yardima gelmeyen anca top ayaginda 2 3 anlamsiz hareket cekip aslinda efektif olmiyan biri.

İlk yaptığı feci açıklamalardan sonra belliki birisi kulağını çekmiş.

Dogru bir aciklama, keske en bastan itibaren bu sekilde soylenseydi

Ama tabi hatanin kök nedeni satacagiz falan denmesi degil, Gomis’in yeri doldurulmadan satilmasiydi

Hala o hatanin sancilarini yasiyoruz

Geri
Üst Alt