Albayrak: "Galatasaray'ın geleceği için..."

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye

7dbd1gs_9J3PX-Kopyala.jpg

Sarı kırmızılı eski yönetici, camianın önde gelenlerinin bir araya geldiği görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Ekli dosyalar

• 247255_heroa.webp
    247255_heroa.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 237
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aziz(yan yolları saymayın) gibi bir başkan lazım bizede dediği dedik istemediğini direk şutlayan birisi iyilikten maraz doğuran çok var klüpte.

şu fatih altaylı parazitini şu kulüpten kovacak adam yok mu ? gitsin birilerinin kılı olmaya devam etsin. kurumuhalefet,hiçbişeyden anlamayan gereksiz herif

Hadi bakalım o zaman. Inşallah Galatasarayın hayrına sonuclanır sürec.

Biz sizi değiştiririz deyen Aziz itini haklı çıkardınuz Galatasaray camiası. Futbola olan ilgimi kesiyorum.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu ortamda faruk süren veya ali dürüstten biri adaylıgını koymalıdır

artık geri cekilmesinler,süren i anlayabilirim ama dürüst ün aday olmamak icin bir nedeni yok

zamanı geldi artık

Bu Sürenle Dürüst bugün aday olmuyorlarsa Galatasaraylıyım diye gezmesinler ortalıkta.

Sen uzak dur yeter Albayrak efendi. Yakışmıyorsun bu camiaya. Senin yerin Trabzonspor.

sen bu adami hör görürsün, dislarsin. Ama kötü günde sahip cikan yine Albayraktir unutma Ünal Aysal eleman.

:D

FFP konusundaki mesajlarindan sonra seni ne kadar ciddiye almaliyim bilmiyorum ama bjklinin GS forumunda isi ne? FFPden cezayi da aldiniz. Finansman giderleri inanilmaz yüksek. Sportif basari olmazsa, cok yakinda batarsiniz siz. Haftaya netlesir. :D

Buradakilerin senin bjkli olduğunu ve burayi karistirmak amacinda olduğunu anlamadiklarini mi saniyorsun?

Üye olali 1 ay olmamis biri bana sikeci diyor? Amacin provoke etmek biliyorum ama muhattabim degilsin.

FFP konusuna bir bak bakalim, senin hangi takim taraftari olduğunu düsünüyorlar. Benim mesajlarim ortada. Kimse bana sen GSli degilsin demedi.

Kacamak cevap vermenden bjkli olduğun zaten belli. Sen benim muhattabim zaten olamazsin. FFP konusundaki mesajlarini düsündükce, gülmekten kendimi alamiyorum. Madem GSlisin, sana bir sans veriyim. Nikimi bir kagida yaz, GS formali bir resmini paylas. Yüzünüde kapatabilirsin. Beni de rezil et. Senden özürde dilerim. Ama yapamazsin. Cünkü GSli degilsin, bjklisin.

attachment.php

Ekli dosyalar

• image1.webp
    image1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 151
El yazisi da cok kotuymus, tam bir Demirorenci

Deep Thought cihazından gönderildi.

DeepFatih gene mi gelmiş ahahha
Banlayın artık şu adamı, her konudan atılma başarısını sergilemiş bir akkuş :asd22:

Geri
Üst Alt