Sarı kırmızılı eski yönetici, camianın önde gelenlerinin bir araya geldiği görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.
Haberin Devami GSC Portal'da
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen uzak dur yeter Albayrak efendi. Yakışmıyorsun bu camiaya. Senin yerin Trabzonspor.
çaykur rizespor deseydin bari ts ile ne alakası varSen uzak dur yeter Albayrak efendi. Yakışmıyorsun bu camiaya. Senin yerin Trabzonspor.
FFP konusundaki mesajlarindan sonra seni ne kadar ciddiye almaliyim bilmiyorum ama bjklinin GS forumunda isi ne? FFPden cezayi da aldiniz. Finansman giderleri inanilmaz yüksek. Sportif basari olmazsa, cok yakinda batarsiniz siz. Haftaya netlesir.
Buradakilerin senin bjkli olduğunu ve burayi karistirmak amacinda olduğunu anlamadiklarini mi saniyorsun?
hayırdır neden özellikle ts mesela merak ediyorum ?
DerinFatih bjkli değil sadece Demiroren fanboy
-Tapatalk-
seni gandırmışlarTrabzonlu değil mi bu
FFP konusuna bir bak bakalim, senin hangi takim taraftari olduğunu düsünüyorlar. Benim mesajlarim ortada. Kimse bana sen GSli degilsin demedi.
Kacamak cevap vermenden bjkli olduğun zaten belli. Sen benim muhattabim zaten olamazsin. FFP konusundaki mesajlarini düsündükce, gülmekten kendimi alamiyorum. Madem GSlisin, sana bir sans veriyim. Nikimi bir kagida yaz, GS formali bir resmini paylas. Yüzünüde kapatabilirsin. Beni de rezil et. Senden özürde dilerim. Ama yapamazsin. Cünkü GSli degilsin, bjklisin.