- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
parali olacak sms sonucta katki saglamis olacaklarBu olay biraz arızalı bence. Fenerliler falan da oy atabilirse o zaman oylamanın faydası kalmaz
I am the one who knocks!
Deep Thought cihazından gönderildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
parali olacak sms sonucta katki saglamis olacaklarBu olay biraz arızalı bence. Fenerliler falan da oy atabilirse o zaman oylamanın faydası kalmaz
I am the one who knocks!
Bizde üçünüde beğenmeyen çıkar ama fantastik bir düşünce olmuşYok mesela forvet lazim, 3 adamla anlasacakmis, twitter hesabindan diyecekmis bu 3 u ile anlastik. Taraftar oylacakmis birinci olani alacakmisiz. Hem taraftar memnun olacak hem ufak bi maddi katki
Deep Thought cihazından gönderildi.
Tayyibe yakın ya ondandırAli Dürüst, Haldun Üstünel vs.. gibi isimler tamam da seni bir türlü sevemedim Abdülrahim... Mümkünse uzak dur...
şu fatih altaylı parazitini şu kulüpten kovacak adam yok mu ? gitsin birilerinin kılı olmaya devam etsin. kurumuhalefet,hiçbişeyden anlamayan gereksiz herif
Sen Fatih Altaylının ya da Şu divanda Aysal'a demediğini bırakmayan adamın, İnan kıraçtan iziniz mi böyle şeyler yaptığını sanıyorsun.
Orasi öyle de ama floryayi toparlayin oyuncularla cok iyi ilgilenen tek adam oAli Dürüst, Haldun Üstünel vs.. gibi isimler tamam da seni bir türlü sevemedim Abdülrahim... Mümkünse uzak dur...
Orasi öyle de ama floryayi toparlayin oyuncularla cok iyi ilgilenen tek adam o
onun gelisiyle oyuncularin performansinin da artacagini düsünüyorum
Takımın neşesi yerine gelir en azından.![]()