Albayrak: "Galatasaray'ın geleceği için..."

Yok mesela forvet lazim, 3 adamla anlasacakmis, twitter hesabindan diyecekmis bu 3 u ile anlastik. Taraftar oylacakmis birinci olani alacakmisiz. Hem taraftar memnun olacak hem ufak bi maddi katki :D

Deep Thought cihazından gönderildi.
Bizde üçünüde beğenmeyen çıkar ama fantastik bir düşünce olmuş

Ya onu oyuncuya nasil izah edeceksin yalniz :D herseyde anlastik ama bundan sonrasini halk belirleyecek. Acun programi gibi. Tv8 yayinlardi artik

Deep Thought cihazından gönderildi.

T.D ne yapıyor la o zaman.

Takımı taraftar yapıyor, transferi yönetim. Oldu olacak taktiği de verelim tribünden. :D

Bari parayı bize bölüştürsünler. :)

Ali Dürüst, Haldun Üstünel vs.. gibi isimler tamam da seni bir türlü sevemedim Abdülrahim... Mümkünse uzak dur...

şu fatih altaylı parazitini şu kulüpten kovacak adam yok mu ? gitsin birilerinin kılı olmaya devam etsin. kurumuhalefet,hiçbişeyden anlamayan gereksiz herif

Sen Fatih Altaylının ya da Şu divanda Aysal'a demediğini bırakmayan adamın, İnan kıraçtan iziniz mi böyle şeyler yaptığını sanıyorsun.

Albayrak futbolcularla iletişim için şart. Evet biraz fazla heyecanlı ve gereksiz açıklamalar yapan bir tip ama insan ilişkileri gayet iyi.
Terim döneminde, onun kadar önemli olan biri varsa oda Albayrak'tır unutmayalım. O yüzden bende yeni yönetimde olmasını destekliyorum.

Bu adam Galatasaray´a hizmet vermek istiyor, umarim kazanacak yönetimin icinde kendisi de yer bulur... Alp Yalman´i cok severim ama listesini hic begenmedim.

Geri
Üst Alt