Albayrak: "Lauro transferini doğruladı"

Cevap: Albayrak:"Avrupa'dan önemli bir kaleci aldık"

Adam 3 sezonda 114 maç yapmış. 7-8 maça çıkmamış.

Lauro Avrupaa??? Lütfen şunların görevine son verin.

Kaynak olarak gosterilen tafolu resim 25 mayista cekilmis beyler. !!

bu lauro zapata nın bi değişiği fm profilide rezil bakınız

612.jpg

mondragonu galatasaraya gelmeden önce kim tanıyordu ?

sakin olun beyler taffarel istediyse bir bildiği vardır

Kolombiya kökenli kaleci ve milli takımda oynamışlığı vardı, Metzden aldık üstelik brezilya 2.liginden değil.

Adam güney amerikada Avrupanın en iyi kalecilerinden olmuş şans verelim. :asd: :asd:

GEçen senenin tekrarını yaşayacağız gibi.

Anlaşılan Zapata, bunların aklını başına getirmemiş. Sonu Zapata gibi olmazsa iyidir.

Yonetim degisti hersey baska olacak dedik degisen birsey yok kaleci almasak daha iyiydi bir yabanci stoper daha alirdik.Yonetim bizimle billur geciyor.

Vayy be gelen gideni hep mi aratmak zorunda arkadaş..Adnan Polat yönetimine vizyonsuz derdim bu adamların yaptığı transferlere bak..

İlkokul terkleri yönetime alırsan böyle olur işte

Cevap: Albayrak: "Avrupa'dan önemli bir kaleci aldık"

Güven verecek kaleci almayacaksak altyapıdan kaleciyi geçirin kaleye oynasın bari onlar.

Bide su siritmasi yok mu, adami deli ediyor. Gorende iyi bir transfer yapmis sanilacak.

Profesyonel yönetici. :o

Yönetimin yarısından çoğu futboldan anlamıyor.Allah yardımcımız olsun.Gelecek için hiç umutlu değilim ne yazik ki.

yeter artik yönetimi istifaya davet ediyorum, bes kurus harcamadilar hepsini bedava getirdiler birde utanmayip ucusa mal almaya calisiyorlar yok öyle yagma

derlerdide inanmazdim gelen gideni aratiyor :( en güzeli adnan + haldun du mükemmel gidiyordu 2. adnan gelmeden önce ah ah keita. gio, jo, kewell simdiki olaya bak birde söylenen bütün sözler YALANMIS meger!!!!

En önemli mevki KALE diye bas bas bağırıyoruz yahu gidin alın adam gibi kafada soru işareti bırakmayacak bir kaleci.Basın parayı olmaz böyle vizyonsuzluk yahu.

Geri
Üst Alt