GSC Portal Albayrak, Prandelli Kararını Açıkladı

Selçuk ve Burak'ı kadro dışı bırakın lan çıldırtmayın adamı

Vay be...

Servisçinin teki ülkenin en büyük spor kulübünün futbolunu yönetiyor...Vay be...

hayatım boyunca şu futboldan bu kadar soğumamıştım ya yazıklar olsun gelen giden 3-4 atıyor hala prandellinin arkasındayız oyuncuların arkasındayız diyosunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Koskoca Galatasarayi maguruscuya emanet edersen o da böyle içine eder. Yazık.

You have been removed from this discussion.
bu ne demek la Prandelli konusuna giremiyorum

Allahın köylüsüne takım emanet ettiler başkan yardımcısı yaptılar yazık

Bir arkadasim bununla konusup duruyor telefonla!

Numarasini alip internet e yaysam olur mu?

Güzel bir davranis degil kesinlikle ama verdigi aciyi izdirabi ondan cikarmam lazim bir sekil! (Daha cok insana öfkeliyim ama onlarin numarasini bilen bilmiyorum)

Otobüsçüden başkan yardımcısı bu kadar oluyor işte.

Bu kafayla gidersen sen de tarih olacaksın Albayrak. Haberin yok tabi...

edited by MURH

Son düzenleme:
kurtarici olarak albayrak'i gördük. adam geldi takimi iyiden iyiye dibe vuracak. alp yalman gelseydi bundan kötüsünü yapamazdi.

fb maci sonrasi hagiye dediklerini unutan var mi, prandellinin arkasindaymis. kulubun kuyusunu kazan tek amaci spor sayfalarinda yer almak olan hem ego manyagi bir herifin tekisin albayrak , ft brownnoser'dan baska ne olacak ki? daha sneijder'a musleraya gelmeden o brumaya bi dokunun hele burasi galatasaray nihayetinde.

bu gibi adamlarin topunu bu kulubten temizleyecek godfather gibi adam bir gun cikagelecek ben inaniyorum
Abdurrahim Albayrak in isyani galatasaray in 1-2 Fener yenilgisinden sonra , Telegol 18.03.2011 - YouTube

Hagi'ye saydırıyorsan Prandelli'yi de kovacaksın.Bu kadar basit.Ki Hagi'nin bizim kulübe verdikleri ortada.Ne zaman zor zamanda olduysak düşünmeden geldi.Bu İtalyan'ın hiçbir kredisi yok bizde.Fener'e ilk defa kupa verdiğimizi gördüm var mı ötesi?

Geri
Üst Alt