GSC Portal Albayrak, Prandelli Kararını Açıkladı

bu duruş sergilemeye çalışıyorlar terim in ilk zamanı kovulması gündemdeydi ferguson keza öyle ancak yanıldıkları bir nokta var o takımlar ışık veriyordu takımda ışın kırıntısı yok, bırak zifiri karanlık var

lan bu adam resmen dalga geciyo bizle 4 te yatmis 9 kalkmista seni zorlami getirdiler oraya snejder yorgunmus dinc olanlar cok iyi ya

Su ikisi her aklima geldiginde kufrediyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yok 4'te yatıp 9'da kalkmış da.. Naptın lan 4'e kadar? E tabi kadro üzerinde düşünmüşsündür ne de olsa gizli Teknik Direktörsün. O kadar düşünmüşsün ki, anadolu takımlarından hallice kadroyu çıkarmışsın. Tribünden gelmişmiş, ulan bırak bu işleri, Hagi'ye saydırıp söverken tribün çocuğu değil miydin? Sneijder'e uyguladığınız mobbing'i bu taraftar farketmez mi sandın? Yok efendim çok yorgunmuş falan fişman, bir dolu yalan. Ta 6 gün önce maç yapmış adama yorgun diyip aynı durumdaki Türk prenslerini aynen sahaya sürmek de neyin nesi o zaman? Bırakın artık yalanları. Hala taraftar sahip çıksın, zor zamanda yanımızda olsun bi yığın palavra. Kes artık traşı!

Albayrak Prandelli den daha tehlikeli arkadaslar. Umarim taraftarimiz bunun farkina varir be gereken tepkiyi gosterir.

Albayrak yönetim dışında olsa şu an bütün kanalları tek tek dolaşıp takımın durumu için ağlıyor, Prandelliyi artık kovsunlar yeter nedir çektiğimiz diyor olurdu. Hagi örneğinde olduğu gibi.

Bi zamanlar Adnan senin gibi 5 tane yapardi bu kulübün içinde Abdül. Teneke baglarlar arkandan olur biter.

Bu çocuklar bizi şampiyon yaptı diyor Allahım mantığa bak ya yemin ederim tiksiniyorum bu evladımızcı tiplerden. Yolda görsen hay senin sıfatına diyeceğin adam bizim futbol şube sorumlumuz. Cahilin Allahı herif. Hagi'yi milletin önüne atmasını da unutmadım hiç. Bi bokumu biliyormuş gibi dırdır ötüyordu. Neyse 5-6 ay sonra defolup gidecek muhtemelen.

benim için sevimli sempatik bir galatasaraylıydın bu işlere çok girme olaylar sevgiyle iyi niyetle çözülmüyor oyunculara destek oluyorsun eldeki oyuncuları motive etmek için elinden geleni yapıyorsun bu işler bilgi beceri deneyim birikim ister şuan bizim kulübün futbol aklı yok kesik başlı horoz gibi oraya buraya çarpıp saldırıyoruz
futbol aklı olsa selçuk u oynatmazdı
2,5 yıldır kötü oynayan Selçuk hiç kesilmiyor buda diğer oyuncuları olumsuz etkiliyor ağzınla kuş tutsan sen değil selçuk burak ın un oynayacağını bilsen ne yaprsın
futbol aklı olsa
burak ın yeteneksiz bir forvet olduğunu görür drogba nın da takımda oynamak istemediğini görür geçen devre arası drogbayı satıp gereksiz 10 kişi alacağına 2-3 gerçek oyuncu alır
futbol aklı olsa
sabri yi kadro dışı bırakmaz t. çamdal ı erken alırdı zamanında erkan zengini alper potuk u ne yapar eder alırdı
futbol aklı olsa
önünde caner fırsatı varken neden tellesi aldın ver fb den fazla para ön sözleşme yap madem tellesi tercih ettin banko oynatırsın
yabancı sınırını bile bile aynı tip adamları takıma doldurmazdın muslera yı satıp onurun 5 milyon tazminatını öder alırdın
2 yada en fazla 3 genç yabancı, 5 tartışılmayacak takımı bozmayacak sistem belli bir defans(chedjou olur) 2. isim banko telles tercih ettiğin için,3. isim dinamik ota saha (melo tam adamı) yabancı forvet(gerçek forvet yani top tutan ) 5. isim bruma olmalı iskelet yabancı olurdu

dünyada o kadar iyi italyan hoca varken biz gittik en leshini en capsizini en kötüsünü getirdik

Hocamız sağolsun ne deseler yapıyor.

Sabri'yi affetti Sneijder'in gidişine yol yapıldı yerliler el üstünde...

Daha ne olsun, nereden bulacaklar böyle geçimli birini.

Albayrak Prandelli den daha tehlikeli arkadaslar. Umarim taraftarimiz bunun farkina varir be gereken tepkiyi gosterir.

Ya bırak taraftarı :D Aha bir ay önce Burak ve Selçuk gitsin derken, bu adam yönetici olsun diyen kafalardan ne beklersin. Sonra adam yönetici olduktan sonra haftasında yan çizmeye başladılar. Kusura bakma ama bizim taraftar kadar kaypak taraftar hiç bir takımda yok. Maalesef durumumuz bu... Olması gerekeni düşünen bir avuç taraftarız; ki zaten tepkimizi koyuyoruz. Albayrak gelirse yerliler kral olur, Sneijder gibi adamlar da tukaka olur dedik, oldu. Bu adam gittikten bir ya da birkaç sene sonra yine bu adam kulübe yönetici olarak gelsin derler. O yüzden salla taraftarı... Balık hafızalılar, balık! :D

Bunlar taraftari salak yerine koyuyor. Türkiye böyle isliyor yani. Sneijder yorgun diye oynamamis. He, iki hafta önce de yorgundu. Hep yorgun Sneijder.

Geri
Üst Alt