GSC Portal Albayrak, Prandelli Kararını Açıkladı

önce bu herifi bu kovmamız lazım

bu herif pdeli denen cobandan daha tehlikeli

beyninin kendini rewire etme ihtimaline karsi kulagindan iceri osurmali

Son düzenleme:
2.5 senedir bir tane olumlu hareketi olmayan adamız,futbol takımımızın takım kaptanı olması da ayrı bir trajedi.

Tribünlerin yarisi bos ise Galatasaray taraftari gene iyi vefaliymis. Simdiye tamami bosalmasi gerekirdi. Mesela Abdül balik pazarindan hamsi alirken kokmus olanimi alir, yoksa taze olanimi?

Sen bana Burak&Selçuk denen amatörleri satmaya çalisiyorsun. Bende almiyorum kardesim. Bir kaç haftadir maç izlemiyorum. Izleyen haindir bana göre.

Konu mevcuttu, birleştirdim.

Buradan devam...

Ben bu kadar kötü bir hücum performansı izlememiştim hiç. 2010-2011 sezonunda bile daha iyi hücum yapıyorduk. Şimdi tam olarak verim alınmayan Sneijder-Bruma-Telles-Umut gibi oyuncular var bunların yerine daha defansif adamlar oynatılıyor işin kötü yanı hücum yapmayı geçtim iyi savunmada yapamıyoruz. Nerden savunmak istesen olmuyor , arkasında durulacak bir şey yok. Ne zaman hedef Albayrak olur , Yarsuvat olur o zaman Prandelli gönderilir. Adnan Polat zamanında da taraftar önce hep Rijkaard'ı istifaya çağırdı. Polat , Rijkaard'ın sonuna kadar arkasındayız dedi ne zaman yönetimi en ağır şekilde istifaya çağırdılar ilk hamlesi Rijkaard'ı kovmak oldu.

Eski servis şöforu simdi galatasaray başk yardımcısı

adaletin yok be dünya

Zor bir dönemde göreve geldiklerinin altını çizen başkan yardımcısı, "Herkes çenesini değil elini taşın altına koydu. Futbolcularımı protesto etmek bizim taraftarımza yakışmıyor. Selçuk bizim kaptanımız. Onu protesto etmek hiç yakışmıyor. Tribünlerin yarısı boş. Taraftarların da maça gelmesi lazım. Galatasaray yeniliyor diye taraftarında için yanıyor benim de içim yanıyor" ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak: Benim de içim yanıyor - En son haber

Taraftarlarin mac'a gelmesi lagzim ? Lan bebe taraftar Sneijder / Bruma gibi yetenekleri gormek icin gelirr futbol ozurlusu turk tobcular icin kimse merakli degil TRT3 ' ac orda bolca var zaten

Yok abi kendimi prandelli yerine koyuyorum, 25 milyon taraftar bana kufur etse istifami beklese nasil ben hala takimin basinda kalirim diye dusunuyorum? hic mi aynaya bakip arkadas Galatasaray'da yapamadim birakip gidim serefimle demiyor ?

Selcuk ve burak ya, senede 3 milyon para kazansam ve boyle performans gostersem yeminlen utancimdan aldigim parayi geri yatirip futbolu birakirdim.

Anlamiyorum vallaha billaha, ne kadar gurursuz insanlar bunlar.

Siyaset futbolun ırzına geçti. İnsanların bir futbol keyfi vardı, onun da içine yolsuzluğu, dolayısı ile kutuplaşmayı soktular. Kara parasını aklayan, soygun yapan ve yolu yolsuzluk olan karanlık insanların eline düşürdüler bu sporu da. Götürdükleri milyar dolarlar yetmedi, futbol piyasasındaki paraya da göz diktiler. Aklı başında kimse futboldan artık keyif almıyor, maçları izlemek dahi istemiyor. Futbol spor olmaktan çıktı çünkü, resmen çöplüğe dönüştü.

Artık yönetim istifa sesleri yükselmeye başlar.Yoksa prandelliyi yollamaz bu yönetim 6 ay değil 6 gün daha durmasın böyle olacaksa eğer.

Geri
Üst Alt