Albayrak-Prandelli Zirvesinin Detayları Belli Oldu

Bi 4 daha yersek albayrak çıldırır kendi cebinden öder kovar bunu.

Eğer alınan kararlar cidden bunlarsa yapılan şey doğru olmuş. Yine de Prandelli ile devam kararı alınmış olsa bile bunun uzun vadeli bir planlamanın sonucu olarak değil de şimdilik durumu geçiştirmek adına yapıldığını düşünüyorum. O sebeple genel başarısızlık devam ederse Prandelli ile yollar yakın zamanda ayrılacaktır. Dolayısıyla doğru olmuş dediğim durum planlı birşeyin sonucu değil plansızlık içinde kararsızlıktan doğan bir olay olmuş durumunda. Ancak keşke Prandelli ile cidden uzun vadeli plan yapılıp takımın başında kalsa ama olacak şey değil. Bunu Prandelli'nin şahsı için değil şu durumda Prandelli ayarındaki herhangi bir teknik direktör için de diyebilirdim. Gerekli argümanlarımı da burada anlattım. Ancak buradaki taraftar çok üzülmesin yakın zamanda Pradelli gidecek ve bu sene o andan itibaren gerçek anlamda (şampiyon olunmayan her sene çöp değildir) bir çöp olacak. Benim de asıl üzüntüm gerçekten çöp olacak bu sezona olacak.

2 güne kalmaz gider,terim gelir.

İnşallah gelir
Hiç olmadı bizi bu sene gazla motivasyonla şampiyon yapar ama ben sanmıyorum geleceğini.
tek taraflı sözleşmeyi fesheder.öyle bi madde var çünkü.ya mecbur olmasak keşke...ama başka çare yok.bu sezon şikenin kralı dönüyo hakemlerle.bjkyle,fenerle ancak o başedebilir bu ortamda.

mersin maçından sonra söylediklerini uygulama zamanı terim için.

taraftar da isteyecek terimi.

tek taraflı sözleşmeyi fesheder.öyle bi madde var çünkü.ya mecbur olmasak keşke...ama başka çare yok.bu sezon şikenin kralı dönüyo hakemlerle.bjkyle,fenerle ancak o başedebilir bu ortamda.

mersin maçından sonra söylediklerini uygulama zamanı terim için.

taraftar da isteyecek terimi.

Galatasaray'ın başı sıkışık şu an, fatih hoca bu halde ki Galatasarayın başına geçmesi lazım. Taraftarda istiyo gelmesi lazım her ne olursa olsun

kaynak vatanmış.böyle bi ortamda kimseye inanmayın.

Alp yalman kesin kovardıda duygun aysalın adamı güvenemiyorum

Önce Paşa sonrada dortmund fark atınca zaten kovulacak.Ama 2 maç daha fark yemiş olacagız.Planlamaymıs peh.

Alp Yalman kovardı belki ama M.Denizli'yi getirirdi muhtemelen (kesin :D ). Onun da açıklamaları belli, Sneijder- Melo düşmanı.. Şu ana kadar Burak-Selçuk gibi yetenek fakirlerine ağzını açmamış bir adam. Takım daha da geri giderdi o bunakla. Sneijder ve Melo'yu da şutlarlardı

alp yalmana laf ettiğim için kendime kızıyorum keşke o alsaydı seni başkan yerine başkan yapanlara bir sürü sözüm var duygun ne ya başkan ismi bile değil vasıfsız adamları koyuyosunuz oraya ertesi gün kovması lazımdı adam olsa

yeni t.d seççek adamda Albayrak,gülermisn ağlarmısın tey allam

Albayrakin yönettiği futboldan ne olur :) Şaka gibi ya futbol takımının tek sorumlusu Albayrak. Biz boşuna debelenmeyelim valla burada. Bu seneden umudum kalmadı artık, prandelli gitmiş gitmemiş umrumda değil. Bu hafta kovmasan haftaya kasimpasadan 4 yedikten sonra kovacaksin, ha gene kovmazsan dortmunddan 8 yedikten sonra kovacaksin. Sikinti o degil ki. Galatasarayin futbol aklı Albayraksa daha büyük bir sıkıntı yoktur benim gözümde.

Geri
Üst Alt