Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.023
- 1.619
- 1.618
nasıl olsa kim gelse dortmuntan puan alamaz bari bu tırtoda son resitalini yapsın-sorumlusu bunu tutup maç sonrası kovarız düşüncesindeler herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdulrahim Albayrak'ın Hagi Ãfkesi | Telegol - YouTube
Hagi'ye bunlari söyleyen, şimdi böyle söylüyor.
Bu kukla yönetim kurulundan medet mi umuyordunuz yoksa?
Mayıs'ta bırakacağına göre kimin kuklası olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek.Kimin kuklasaymış? 2 gün önce secilmiş yönetime salamakda sadece art niyet ile bağlaya bilirim galiba.
Kimin kuklası? Duygun bey kırac ile bile kavgalı diye biliriz. Adam resmen camiayı düşünerek ve fırsatcılara prim vermeyerek secime girdi.Mayıs'ta bırakacağına göre kimin kuklası olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek.
Sezon ortasında bizi bu enkazla baş başa kim bıraktıysa onun kuklasıdır. Alp Yalman seçimde yalnız kalmasın diye belli kişiler tarafından karşısına çıkarılmış, vasıfsız bir kukladır. Hiç bir şeye çare olamayacaktır. Güneşi balçıkla sıvamaya devam etmek isteyenlerle kaybedecek vaktim yok benim.Kimin kuklası? Duygun bey kırac ile bile kavgalı diye biliriz. Adam resmen camiayı düşünerek ve fırsatcılara prim vermeyerek secime girdi.
Mayıs ayına kadar şimdi ciddi yönetimm calışma, kurma fırsatı verildi millete.
Öztürk adayım mayısda dediğine göre onun kuklasımı oluyor? Başkalarıda adaylığını açıklayacakdır o zamana kadar .
Sezon ortasında bizi bu enkazla baş başa kim bıraktıysa onun kuklasıdır. Alp Yalman seçimde yalnız kalmasın diye belli kişiler tarafından karşısına çıkarılmış, vasıfsız bir kukladır. Hiç bir şeye çare olamayacaktır. Güneşi balçıkla sıvamaya devam etmek isteyenlerle kaybedecek vaktim yok benim.
Hiçbirine razı değilim. Ne şikecilerle ılımlı geçinmek isteyen Yalman'a ne de Aysal'ın devamı olan Yarsuvat'a. Aysal zamansız bıraktığı için kimse bu enkazı devralmak istemedi. Adaylığını koyanlar da geleceğimizi düşündükleri için koymadılar adaylıklarını.Ama asıl polat kukla yönetime razıydın diyorsun. Aziz yıldırım ve şike görüşlerini alp yalmanını saymıyor ve hata saymakda istemiaorum.
Öyle düşüncede olan bir Galatasarray başkan adayımız olması yeterince utanc verici bir durum oldu zaten . Duygun bey kimsenin kuklası değildir. Ama evet çözümde değildir bu sürecte sadece kurtlara alanı boş bırakmamak adına bir herodur . Gerçek Galatasaraylıdır