Albayrak-Prandelli Zirvesinin Detayları Belli Oldu

nasıl olsa kim gelse dortmuntan puan alamaz bari bu tırtoda son resitalini yapsın-sorumlusu bunu tutup maç sonrası kovarız düşüncesindeler herhalde.

Albayrak mi TD i sececek? Direk kume duselim bari, baska birsey istemiyorum, o ne anlar bu tur islerden. O sadece futbolcularla ugrassin yeter, teknik islere burnunu sokmasin please...

Kaynak nedir ?
Tüpçünün pavalıları ,
pavalı Hürriyet , malum eklemsiz eklemlilerin köpekleri ,
nedir hangisidir ?

Ali dürüst floryada olduğunu bilmeyenler albayraka salamasın hemen.
Doğru hoca bulmadan prandelli kovulmaz bence.

hem prandelli hemde showman albayrak beraber gitsinler.koskoca kulübün başkanı, türkiye'nin en ünlü hukukçularından biri ama futbolun başına getirdiği adam ilkokul mezunu hükümet yancısı bir adam!!!!!!!

Bu kukla yönetim kurulundan medet mi umuyordunuz yoksa?

Beyler küfüre 24 saat izin verdim gitti, ceza yok kimseye atış serbest..

Mayıs'ta bırakacağına göre kimin kuklası olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek.
Kimin kuklası? Duygun bey kırac ile bile kavgalı diye biliriz. Adam resmen camiayı düşünerek ve fırsatcılara prim vermeyerek secime girdi.
Mayıs ayına kadar şimdi ciddi yönetimm calışma, kurma fırsatı verildi millete.
Öztürk adayım mayısda dediğine göre onun kuklasımı oluyor? Başkalarıda adaylığını açıklayacakdır o zamana kadar .

Kimin kuklası? Duygun bey kırac ile bile kavgalı diye biliriz. Adam resmen camiayı düşünerek ve fırsatcılara prim vermeyerek secime girdi.
Mayıs ayına kadar şimdi ciddi yönetimm calışma, kurma fırsatı verildi millete.
Öztürk adayım mayısda dediğine göre onun kuklasımı oluyor? Başkalarıda adaylığını açıklayacakdır o zamana kadar .
Sezon ortasında bizi bu enkazla baş başa kim bıraktıysa onun kuklasıdır. Alp Yalman seçimde yalnız kalmasın diye belli kişiler tarafından karşısına çıkarılmış, vasıfsız bir kukladır. Hiç bir şeye çare olamayacaktır. Güneşi balçıkla sıvamaya devam etmek isteyenlerle kaybedecek vaktim yok benim.

yaw demiyorlarda simdi adami kovsam sezon sonuna kadar alacagi parayi pesin verecegim diye, tutmuslar güvenlelim diye, yönetime gelen herkesin cepinde akrep var, diyeceksiniz artik uefa denetliyor olmuyor yöneticiler para veremiyor diye, dogrudur ama bunu hülle yolu ile bile yaparsin, sözde en fanatik galatasarayli olacaklar 1 veriyorlarsa o cok sevdikleri külübün sayesinde 5 götürüyorlar.

Lan kimseyi koymaya.gerek.yok hoca bulana kadar melo sneijdere versinler takimi. Yeter bunaldim ben vallahi.

Kufurden ceza alan moderator olacam sonunda

Sezon ortasında bizi bu enkazla baş başa kim bıraktıysa onun kuklasıdır. Alp Yalman seçimde yalnız kalmasın diye belli kişiler tarafından karşısına çıkarılmış, vasıfsız bir kukladır. Hiç bir şeye çare olamayacaktır. Güneşi balçıkla sıvamaya devam etmek isteyenlerle kaybedecek vaktim yok benim.

Ama asıl polat kukla yönetime razıydın diyorsun. Aziz yıldırım ve şike görüşlerini alp yalmanını saymıyor ve hata saymakda istemiaorum.
Öyle düşüncede olan bir Galatasarray başkan adayımız olması yeterince utanc verici bir durum oldu zaten . Duygun bey kimsenin kuklası değildir. Ama evet çözümde değildir bu sürecte sadece kurtlara alanı boş bırakmamak adına bir herodur . Gerçek Galatasaraylıdır

Keşke Alp Yalman seçilseydi diyorum.

Kamera nerde el sallayalım şaka dimi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ama asıl polat kukla yönetime razıydın diyorsun. Aziz yıldırım ve şike görüşlerini alp yalmanını saymıyor ve hata saymakda istemiaorum.
Öyle düşüncede olan bir Galatasarray başkan adayımız olması yeterince utanc verici bir durum oldu zaten . Duygun bey kimsenin kuklası değildir. Ama evet çözümde değildir bu sürecte sadece kurtlara alanı boş bırakmamak adına bir herodur . Gerçek Galatasaraylıdır
Hiçbirine razı değilim. Ne şikecilerle ılımlı geçinmek isteyen Yalman'a ne de Aysal'ın devamı olan Yarsuvat'a. Aysal zamansız bıraktığı için kimse bu enkazı devralmak istemedi. Adaylığını koyanlar da geleceğimizi düşündükleri için koymadılar adaylıklarını.

Geri
Üst Alt