GSC Portal Albayrak: ''Prandelli’nin arkasında duramam''

Prandelli ile ilgili KAP açıklamasına bakın bence Galatasaray’ın Yeni Teknik Direktörü Cesare Prandelli - 07.07.2014 23:21 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org ,
sadece bu senelik masrafı şu ,
2,295 milyon avro + 1 milyon DOLAR + 500 bin DOLAR + 1,2 milyon DOLAR
sallama bir hesapla kabaca 4 küsür milyon avro bilenler hesaplayıp çevirsin .
Salı günü anderlet bizi yenerse sondaki 1,2 den kurtuluyoruz ,
Birde yardımcıları var tabi onlar bu miktarlara dahil mi değil mi onu bilemem !

Şimdi ben çarşamba günü anderletli olsam hain olurmuyum diye kendi kendimi sorguluyorum şimdiden ....

Valla ben sorgulamayı bıraktım ve anderlecth'li olmaya karar verdim, koca sezon afedersiniz p.ç olacağına 1 maç yenilelim hatta mümkünse 3-4 yiyelim ki gitsin şu herif, en azından sezonu kurtarma umudumuz olsun, itin köpeğin maskarası olacaz yakında, acil kurtulmak lazım bu adamdan.

Konuya dönecek olursam, şahsi kanaatime göre albayrak'ta ne yaptığını bilmiyor tam tabiri ile günü birlik yönetmeye çalışıyor hepsi bu.

Aciklamalari kacirdik ya

Serhat ulueren Belcika kulubu falan dediler o olay nedir?

Bazı yerlerde yalan söylüyor.Mesela "Prandelli'ye müdahale etmedik bundan sonra etmeye başlayacağız." dedi ama seçildikten sonra "Sabri'yi affedeceğiz." diyen de kendisiydi.Sabri ertesi hafta ilk 11'de başladı.Nasıl müdahale edilmemiş oluyor onu anlamadım.

Hocanın tazminatı ve kulübün durumu hakkında söyledikleri doğru bence.Ünal'ın Prandelli'ye 4 kulüpte çalışma sözünün de doğru olduğunu düşünüyorum.Ünal,Lucescu'dan sonra telaş yaptı,dünyaları vaat etmiştir Prandelli'ye.

Sneijder konusunda da şampiyon olalım sene sonu uzatırız demişler Sneijder'e.Devre arasında uzatmayacaklar yani.Tepki olursa belki olabilir.

Albayrak futbolcularla ilgilensin sadece :D

Üst düzey yönetici kademesinde fazla amatör kalıyor.
Ünal Aysal yönetiminde ki gibi sadece futbolcularla ilgilenmesi daha mantıklı

Abdurrahim-Albayraktan-Alex-aciklamasi.jpg

trash-can.jpg

yurt disinda 4 kulup calistirma sozu mu vermis

sayin dalbayrak tae--

Arkham_Asylum_TB.jpg

Şimdi bu delinin teknik ekibinin niçin bu kadar kalabalık olduğunu daha iyi anlıyorum. Ünal biraz adamsa cebinden çıkartıp verir fesih parasını. Rezil edip kaçtı, bari son pisliğini de kendi temizlesin.

Fanboyları kırmak istemem ama Ünal Aysal kulübün anasını belleyip gitti (nokta)

Abdül, kellemizi taşın altına koyduk diyip duruyor. Bu gidişle kellesi taşın altında paramparça olacak.

Lig bitmek uzere zaten,carsamba gunu de avrupa'dan elenirsek gelen Td'nin hedefi kalmayacak.
Sezon bizim icin bitmek uzere yonetim uyumaya devam Etsin

Albayrak futbolcularla ilgilensin sadece :D

Üst düzey yönetici kademesinde fazla amatör kalıyor.
Ünal Aysal yönetiminde ki gibi sadece futbolcularla ilgilenmesi daha mantıklı

Dün ne var ne yok döktü taşları :D Serhat bir soru soruyor güya konuşmuyor ama cevabını tek tek aldı Serhat :D

Dün ne var ne yok döktü taşları :D Serhat bir soru soruyor güya konuşmuyor ama cevabını tek tek aldı Serhat :D
Bu kadar cahil olursan Serhat gibi bir çakal istediği her cevabı alır, Aponun ruhu bilr duymamıştır.

I am the one who knocks!

Ofsono boskoncılar piyasaya çıksın sneijdere prandelliye neler vaadedilmiş görsünler
almanyada belçikada takım aldım çalıştıracaksın demiş hahaha
2 şampiyonlukta da en ufak emeği yok bence

Moyes gelseydi bundan iyiydi

Lig bitmek uzere zaten,carsamba gunu de avrupa'dan elenirsek gelen Td'nin hedefi kalmayacak.
Sezon bizim icin bitmek uzere yonetim uyumaya devam Etsin

Bu adam devam edecekse evet ama yeni mantıklı biriyle devam edilecek ve kadro istikrarı sağlanacaksa şuan avantajımız hiç de az değil..

ulan yanarim yanarim bu abdüsü adam yerine koymaniza yanarim arkadas..
bu yalak herife 2-3 hafta önce methiyeler düzenler bakiyorum utanmadan u dönüsü yapmislar!!

Geri
Üst Alt