- 30 Temmuz 2009
- 30.888
- 7.022
- 1.943
Net söylüyorum bu durum mayısa kadar sürecek en fazla ama Yalman gelseydi bu durum 3 yıl sürecekti..Keşke Alp Yalman gelseydi en azından ne yapacağını tahmin ediyorduk. Ama bu zatlar tamamen hayal kırıklığı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net söylüyorum bu durum mayısa kadar sürecek en fazla ama Yalman gelseydi bu durum 3 yıl sürecekti..Keşke Alp Yalman gelseydi en azından ne yapacağını tahmin ediyorduk. Ama bu zatlar tamamen hayal kırıklığı.
Prandelli ile ilgili KAP açıklamasına bakın bence Galatasaray’ın Yeni Teknik Direktörü Cesare Prandelli - 07.07.2014 23:21 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org ,
sadece bu senelik masrafı şu ,
2,295 milyon avro + 1 milyon DOLAR + 500 bin DOLAR + 1,2 milyon DOLAR
sallama bir hesapla kabaca 4 küsür milyon avro bilenler hesaplayıp çevirsin .
Salı günü anderlet bizi yenerse sondaki 1,2 den kurtuluyoruz ,
Birde yardımcıları var tabi onlar bu miktarlara dahil mi değil mi onu bilemem !
Şimdi ben çarşamba günü anderletli olsam hain olurmuyum diye kendi kendimi sorguluyorum şimdiden ....
Aciklamalari kacirdik ya
Serhat ulueren Belcika kulubu falan dediler o olay nedir?
Net söylüyorum bu durum mayısa kadar sürecek en fazla ama Yalman gelseydi bu durum 3 yıl sürecekti..
Albayrak futbolcularla ilgilensin sadece
Üst düzey yönetici kademesinde fazla amatör kalıyor.
Ünal Aysal yönetiminde ki gibi sadece futbolcularla ilgilenmesi daha mantıklı
Bu kadar cahil olursan Serhat gibi bir çakal istediği her cevabı alır, Aponun ruhu bilr duymamıştır.Dün ne var ne yok döktü taşlarıSerhat bir soru soruyor güya konuşmuyor ama cevabını tek tek aldı Serhat
![]()
Lig bitmek uzere zaten,carsamba gunu de avrupa'dan elenirsek gelen Td'nin hedefi kalmayacak.
Sezon bizim icin bitmek uzere yonetim uyumaya devam Etsin