GSC Portal Albayrak: ''Prandelli’nin arkasında duramam''

lan bana laf cambazligi yapma.
önce o dönüsü bir ispatla sonra baska konulara geceriz..terimi ve yalak abdüsü kovmasi,üc senedir elinde imkan olmasina ragmen a.polat gibi rivayi siyasilere peskes cekmeye calismadigi icin adami övmüssek kötü mü yapmisiz?yaptigi hatalari elestirmedigimi iddia ediyorsan ve bunu ispatliyamiyorsan seni ciddiye almam mümkün degil!!ha iddiani ispatliyamazsan simdiden afiyet olsun!

☆$☆

Aysal'ın rezilliklerini yeni yönetime yüklüyorsun daha ne dönmesinden bahsediyorsun?Aysal'în her hamlesini savundunuz, transferlerinden td seçimlerine kadar.Bense hepsini eleştirdim.Bugünkü durumumuz ortada ne takım var ne para.33 yaşına gelmişsin bir halttan çaktığın yok, bari biraz SUS.

Aysal'ın rezilliklerini yeni yönetime yüklüyorsun daha ne dönmesinden bahsediyorsun?Aysal'în her hamlesini savundunuz, transferlerinden td seçimlerine kadar.Bense hepsini eleştirdim.Bugünkü durumumuz ortada ne takım var ne para.33 yaşına gelmişsin bir halttan çaktığın yok, bari biraz SUS.
lan sen bana piyangodan mi ciktin velet?bana ceza mi aldirmaya calisiyorsun?hangi yeni yönetimi elestirmisim?emanetci duygun amca ile ne isim olur?abdüsü aysal zamaninda da elestiriyordum..misal hayrovic'in kacmasi veya devre arasi transferlerini elestirdik yetmez mi?mancini veya x antrenörü sezon baslamadan getirmeliydi diye onlarca mesajimiz var!!sen istiyorsun diye adamin dogrularina yanlis mi diyecegiz?sende ne kalin deri varmis arkadas ya ulan ispatla diyoruz ispatlayamazsan adam degilsin diyoruz ama hic orali olmuyorsun..

☆$☆

lan sen bana piyangodan mi ciktin velet?bana ceza mi aldirmaya calisiyorsun?hangi yeni yönetimi elestirmisim?emanetci duygun amca ile ne isim olur?abdüsü aysal zamaninda da elestiriyordum..misal hayrovic'in kacmasi veya devre arasi transferlerini elestirdik yetmez mi?mancini veya x antrenörü sezon baslamadan getirmeliydi diye onlarca mesajimiz var!!sen istiyorsun diye adamin dogrularina yanlis mi diyecegiz?sende ne kalin deri varmis arkadas ya ulan ispatla diyoruz ispatlayamazsan adam degilsin diyoruz ama hic orali olmuyorsun..

☆$☆

Siz Aysalcılar'da sahiden utanma duygusu yok.Zamanın da eleştirdik hep Terimci ilan edildik şimdi haklı çıktık hala üste çıkmaya çalışıyorsun.Bir halttan anlamıyormuşum diyeceksin bitecek ama dönüp dönüp duruyorsun.

Albayrak yönetici degil, taraftar. Benim gibi, senin gibi, G.Sarayi seven herkes gibi birisidir.

Ne kadar suçu olsa da suanki durumu Prandelli kovmama hariç pek suçlamayiz, adam Yarsuyla beraber Aysalin yaptigi tüm pisligi temizlemesi lazim, çok az parayla.

bana ne lan terimci ilan edildiysen.ben bugün bir yerinden uydurdugun iddialara bakarim..
afiyet olsun!!

Para akışını sağlayabilen bir başkandı tabi ki dileğim ama futbol direktörü bence en önemlisi olan.Tercihim M. Denizli idi.

Bir isim yok ama anladigim kadariyla bu yapar dedigin. Dolarla borclanirken gider akisini saglayabilecek bir baskan cikar mi bilemiyorum bizim ulke ekonomimizi de ve taraftarin sabirsizligini goze alirsak. Mustafa Denizli bence de Turkiye icin iyi bir secenek ama biri de cikar Muslera'nin elleri kucuk diyen Denizli mi der bu fikre. Herkesin arti eksi ozellikleri var yani.

Birine de destek verilmisse kusursuz olduklarindan degil yerlerini dolduracak cok kisi olmadigi icin destek verilmistir. Basarisiz olan gider zaten. Ben kendimi bildim bileli goreve baslayan enkaz aldik der, kulup de hep batti batacak haldadedir medyaya gore. Taraftarin bu kadar bolunmesine gerek yok kisiler uzerinden yani.

Geri
Üst Alt