Albayrak: "Taraftarın istediği transferleri yapsak belki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik"

3 ay transfer sezonunda 2 ay emre akbabayla ugrasırsanız olacağı buydu. Tek bir forvetle kontak kur sonra vay efendim olmadı bizim iş. büyük yanlış. insallah kötü bitirmeyiz bu sezonu, yoksa bu sezon vicdan azabından albayrak'ı kaybedebiliriz. biliyo ki suçlu kendileri.

Bedavaya topçu kiralalasaydınız o zaman.
Son gün mü belli oldu bütçenin tutmadığı?

Transferin bitmesine birkaç gün kala kesinlikle iki forvet alacağız diyen ben miyim sayın ALBAYRAK??

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam beyler albayrak azizin ajanı terim demirörenin adamı Mustafa cengiz de Özbek brotherstan daha kötü mutlu oldu mu herkes..
Anlayın işte demek ki birşeyler ters gitmiş maicon satacaktı olmadı feghouli kendini istememiş

Suçlu arayıp, adam harcamaya ne kadar çok bayılan bir toplumuz, taraftarız.
Adam kaç tane şampiyonluk aldırdı, cebinden milyonlar verdi bu takıma.

Galatasaray'ı bu kadar çok seven insana yapılanlara bakın; yazık.Üzülüyorum.

uA, Haldun Üstünel diye çığırtkanlık yapıyor.Ne kadar tanıyorsunuz Haldun Üstüneli'de konuşuyorsunuz ?

A.Albayrak git gide daha itici olmaya başladı. Elinden transfer yetkileri alınıp Haldun Üstünel 'in transfer işlerinin başına getirilmesi gerek

A.Albayrak 'da Florya 'da futbolcularla ilgilensin hadi koçum, aslanım diye ...

1874595-wHgTSF.jpg

doğru acilen transfer işlerini bırakmalısın.

Sene sonunda yapılacak en doğru iş

Belhanda-7.5 Milyon Euro-Nice/Araplar
Feghouli-12.5 Milyon Euro-Arabistan
Maicon-8 Milyon -Arabistan

Satılıp

Eren
Selçuk
Sinan
Ahmet
Tarık

Dan kurtulup

Sissoko-Tottenham / Ndiaye-Stoke
Aboubakar (muadili 11 için)
Kanat Forvet (11 seviyesi)
Lider Stoper (Kompany ayarında)
Yerli orta saha (Furkan vs)-> Selçuk yerine
Yerli stoper (Ertuğrul Ersoy, Kaan Ayhan vs) -> Ahmet yerine

Yunus
Ozan

Gibileri de kazanıp yola devam etmek olur. Stoper ve forvet maliyeti tabi ki yüksek olacaktır.

Yavsakligin luzumu yok.

2 gun kala mutlaka forvet alicaz diyen dedemmiydi ? Yok muydu o zaman ffp?

3 ay kicimizin uzerinde oturup kimseyi satmayi beceremedik demiyor da gozumuzun icine bak baka yalana devam ediyor hala !

Suçlu arayıp, adam harcamaya ne kadar çok bayılan bir toplumuz, taraftarız.
Adam kaç tane şampiyonluk aldırdı, cebinden milyonlar verdi bu takıma.

Galatasaray'ı bu kadar çok seven insana yapılanlara bakın; yazık.Üzülüyorum.

uA, Haldun Üstünel diye çığırtkanlık yapıyor.Ne kadar tanıyorsunuz Haldun Üstüneli'de konuşuyorsunuz ?
Babasının hayrına mı vermiş milyonları ? Kendi kişisel reklamı ayrı, şirketinin reklamı ayrı yapılıyor. Galatasaray yöneticisi olmanın getirdiği imtiyazları saymıyorum bile. Siyasi otorite ne kıyaklar geçiyor. Kaldı ki şu kulübe karşılıksız 1 lira verdiyse ben bir şey bilmiyorum.
Burada asıl mevzu biz bu işi beceremedik diyeceğine hala taraftara çakıyor. Kusura bakma o zaman taraftar da seni harcar.
Galatasaray taraftarını diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri vasatlığa tahammülümüz olmamasıdır. Yönetemiyorlarsa gidecekler. Burası Fenerbahçe değil. Para verdi, elini taşın altına soktu gibi arabesk yaklaşımlar sökmez.

Babasının hayrına mı vermiş milyonları ? Kendi kişisel reklamı ayrı, şirketinin reklamı ayrı yapılıyor. Galatasaray yöneticisi olmanın getirdiği imtiyazları saymıyorum bile. Siyasi otorite ne kıyaklar geçiyor. Kaldı ki şu kulübe karşılıksız 1 lira verdiyse ben bir şey bilmiyorum.
Burada asıl mevzu biz bu işi beceremedik diyeceğine hala taraftara çakıyor. Kusura bakma o zaman taraftar da seni harcar.
Galatasaray taraftarını diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri vasatlığa tahammülümüz olmamasıdır. Yönetemiyorlarsa gidecekler. Burası Fenerbahçe değil. Para verdi, elini taşın altına soktu gibi arabesk yaklaşımlar sökmez.

Diğer yaptığım yorumları ekleyerek paylaşıyorum; aynı şeyleri her sayfa başka birine yazmaktan sıkıldım, çoğu kişi okumadan sallıyor burda;

Beyler artık bu tartışmaların bizi ileri götüreceğine inanmıyorum.
Abdürrahim Albayrak ve diğer yöneticiler ellerinden geleni yaptılar.UEFA zaten finansal fair play sebebiyle transferi yasakladı.Satmadan alamazsın dedi.
Artık bu ortamda, "yönetim basiretsiz", "bu adamlar çöp", "böyle iş olurmu?" gibi davranmak, konuşmak bu takıma sadece zarar verecektir.
Eleştrilecek yönler var mıdır ? tabiki vardır.Fakat şimdi sırası ve zamanı değil.

Beceriksiz ve yalancı diye bahsettiğin yöneticiler, Galatasaray'ın yakın tarihindeki her krizde elini taşın altına koyarak, bu takımı belli noktalara taşıdılar ve şampiyonluklarda pay sahibi oldular.

Bu sebeple kırıcı olmamak gerekir.Beceriksizlik var mı ? Evet var. Yalan söylen var mı ? Sana göre var, bana göre yok.
Fakat konuları büyüterek bu insanları kızağa çekmek şu an Galatasaray'a yapılacak en büyük kötülük olur.

Sokmez ama sonuclardan sonra sokmez

Basari gelmezse biz de elestiririz , ama daha bir durun bakalim

Sene sonu sampiyonluk bu hatalara ragmen gelirse ozur dilenecek mi

forvet alimi icin herkesten feragat edilebilirdi(Muslera haric). O kadar hayati bir transferdi. En sinir bozucu olan tarafi gayet kolay bir forvet bir stoper kiralanabilecekken 3 ay sonra sozlesmesi bitecek oyuncuya butun butceyi gömmeleri. Onyekuru bile gelmese alternatifi vardi.

Birde artik Fatih Terim transferleri baydi. Napacaksin sen yerli anadolu topcularini be adam. Hala anlamadin ülke de topcu yetismedigini. Al iste kaldik forvetsiz, stopersiz.

Arkadaşlar birine kızacaksanız eleştirecekseniz bu; Ünal Aysal Yönetimi, yaptığı milyonlarlarca vurguna rağmen kongrede aklanan alçak Dursun Özbek Yönetimi olmalıdır.

Bizi batağa batıran bu yöneticiler ve ekipleridir.Bu bataktan bu kulübü çıkarmak için elini taşın altına koyan; üstüne birde bu takımı şampiyon yapan bir yönetimi bu şekilde sert bir dille eleştirip istifaya davet etmek Galatasaray'a ihanettir.

Bu adamlar şu an istifa etse, kaç sene Avrupa kupalarına gidemeyiz bilemem.Fatih Terim kalır mı ? ondan da şüpheliyim.

Siz çözüm önermiyorsunuz, sadece yıkıcı davranıyorsunuz.Bu adamlar gidince herşey çözülecekse, tamam gitsinler.Benden de OK.

Kardeş temiz beceremedik deyin ya koca koca adamlarsınız yalan söylemeyin bari

Ilk once yanlis adami satarsaniz boyle acikta kalirsiniz. Gomisle haftalarca ugrasacaginiza Belhanda veya Feghi satmaya calissaydiniz ya. Hadi forveti gectim stoper bile alamadiniz. Ustune Alanya macindan sonra neyinize guvenip 2 tane forvet alacagiz dediniz?

Acilen feg, belhanda ve rodrigues satilmali ve yerine genc ve potansiyel oyuncular alinmali.

Scout isini yapabilirse bize avantaj sagliyabilir bu ffp.

Genc oyuncu alip, pisirir satariz baska kuluplere 4 yil icinde.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

o zaman gomisi neden sattık ?

sadece kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar hepsi bu.

Dogru yav 4 sene önce yönetimden ayrilmis adam suclu ama suanki yönetime suc bulmayalim.

Zaten Aysal dedi gidin kesinlikle ilk ihtiyac olmayan ve 1 sene sözlesmesi kalmis Emre ye 4 Milyon yatirin diye.

Kimse gitsinler demiyor Mustafa ve Apo ya, insanlar en azindan yaptiklari büyük hatayi kabullenmelerini bekliyor sadece.

Geri
Üst Alt