Albayrak: "Taraftarın istediği transferleri yapsak belki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik"

sanki transfer yapmayinca gidebilecen.
transfer yapsan yine 2019 kadar eksiyi düzeltebiliyorsun.
forvet stoper alsa cl tv gelirler 50 milyon € gecer.
cl katilma parasi birde fenerden gelen para.
ocak ayninda belhandayi maicono satardilar tamamdi.
bunla rahat düzelirdi bilanco.
kime hihaye anlatiyor bunlar.
cimrilikten ne yapcacklarini sasiriyorlar.
bukadar paralar ne olacak acaba bunu anlamiyorum.

edit: bikere ffp ye göre bir kulüp sponsorlardan senelik 30 milyon € alma hakki var.
benim bildigim bi neften emre icin ufacik bir miktar alindi.
yani parai hic mesele etmesinler, kimse inanmaz.
beceremediler iste, kabul etsinler bunu.

O paralar kasaya girmeden oyuncu taksitleri , birikmis bonservis odemelerine gidecek zaten

O yuzden o paralar diye bir sey olmadigi icin o paralarla yapilacak bir sey de yok dursun sagolsun

Mbappe-Neymar ikilisini istediğimiz için adam haklı tabii.

ulan ne diye transfer yapacagiz, diyip durdunuz insanmi kandiriyorsunuz??
ffp var yapamiyoruz gomiside bu yüzden satacagiz deseydiniz gikimizi cikarmazdik!!!!!

Yönetim çuvalladı. Hepimiz kızgınız. Ama bu konu uzadıkça takıma zarar verecektir. Taraftar bunları unutup artık takıma destek olmalı. Zamanı gelince ve gerektiğinde zaten hesap sorulur.

ulan hıyar o zaman niye işkembeden atıyordun “kesinlikle 2 forvet alacağuk” diye. temkinli konuşsan taraftar böyle topa tutmazdı.

demezler mi adama?

Diğer yaptığım yorumları ekleyerek paylaşıyorum; aynı şeyleri her sayfa başka birine yazmaktan sıkıldım, çoğu kişi okumadan sallıyor burda;
Abdürrahim Albayrak Alanya maçından sonra basına "2 forvet alacağız" diye açıklama yaptı. O zaman ffp yok muydu ? 1 haftada ne değişti ? Sayın Albayrak taraftara yalan söylemeye utanmıyor mu ?

Bu soruların yanıtlarını bekliyorum.
"Elini taşın altına koydu .s" muhabbeti yapmadan ama.

Bu kepazeliği savunmaya çalışıyorsun ondan sıkılıyorsun.

Haklı falan değil bu dönemde 2 açık oyuncusu alındı. 1 forvet arkası alındı. Gomis kalsa bile yedeklemesi gereken bir forvet lazımken Gomis gittiği halde forvet alınmadı.

Emre Akbaba iyidir ama orada oynayacak Belhanda var, N’diaye’yi aldın, İyi kötü Feghouli var, çok sıkışırsan 3 orta sahaya veya çift forvete dönersin. Olmadı Sinan falan oynar.

Onyekuru iyidir ama kanatta Garry, Sinan, Feghouli var. Muğdat’ı aldın. Çok sıkışırsan Emre Akbaba’yi kaydırırsın. Olmadı Mariano ve Linnesi önlü arkalı oynatırsın. Solda Ömer Bayram oynar.

Bu bölgelerden daha acil ihtiyacını karşılamıyorsan FFP’yi bahane edemezsin.

Ffp falan hikaye. Transfer için belki de hiç araştırma, girişim falan yapmadılar. Öyle görünüp göz boyadılar olmayınca da ffp'yi bahane olarak uyduruyorlar. Ffp bu kadar önemli olsaydı elzem ihtiyaç olmayan Ömer Bayram'ı almazdın. Donk'a 1 küsur maaş alıyorken 2 vermezsin.

Omer bayram fiyati itibariyle limitin icinde kalmamiza engel olmuyordu

Ama hatri sayilir bir kiralama bedeli verecek paramiz kalmamisti emre transferi sonrasi

Bence emre alinmasa biri gelirdi kesin

Maasa gelince , maas kisitlamamiz yok bu kez

Yine söylüyorum paramız yok yapamıyoruz deseler kimse ağzını açmazdı daha çok sahip çıkardı ama bu beceriksiz herifler taraftarı kandırdı.

Abdürrahim Albayrak Alanya maçından sonra basına "2 forvet alacağız" diye açıklama yaptı. O zaman ffp yok muydu ? 1 haftada ne değişti ? Sayın Albayrak taraftara yalan söylemeye utanmıyor mu ?

Bu soruların yanıtlarını bekliyorum.
"Elini taşın altına koydu .s" muhabbeti yapmadan ama.

Bu kepazeliği savunmaya çalışıyorsun ondan sıkılıyorsun.

Yazdıklarıma dikkat ettiysen; hataları yok demiyorum.Fakat bunları konuşmanın zamanı değil diyorum.Şu anda birilerini ipe çekmek Galatasaray'a yarar vermez demeye çalışıyorum.

Evet hatalılar.Gomis'e alteratif yaratmadan göndermemeleri lazımdı.Erken açıklamalar hatalı oldu.
Ee napalım şimdi ? istifası mı isteyelim her birinin ?

Adamalr istifa edince çözülecek mi herşey ? İstafa edenlerin yerine kimler gelecek ? Hoca, takım buna nasıl tepki verecek ?
Bunların hepsi 4 tane yiyince mi ortaya çıktı.

Birbirimizi kandırmayalım, bu tartışmalar gereksiz ve sadece zarar verici.

Yine söylüyorum paramız yok yapamıyoruz deseler kimse ağzını açmazdı daha çok sahip çıkardı ama bu beceriksiz herifler taraftarı kandırdı.

Katilmiyorum

-oraya geliyorsan elini cebine atacaksin
-transfer yapamayacaksan o gorevde isin ne
-ffp yi bilerek aday olmadin mi
-selcuk , belhandayi sat para kazan

Gibi turlu cumle ile elestirinin babasi yapilacakti bunu biliyoruz

Kimse durumu anlayip toleransla karsilama filan yapmayacakti , durust olalim

Yönetimin transfer döneminde en büyük hatası, Gomis’i 6 milyon euro gibi düşük bir fiyata satmasaydı, hele ki bir arap kulübüne. En az 12-15 milyon euro almalıydık - alsaydık zaten şu an elimizde toplam 3 forvet vardı.

Günün birinde bu adamın taraftar nezdinde bu kadar antipatikleşeceğini tahayyül bile edemezdim.

FFP filan hikaye. Gomis'in menajeri olmasa Modeste'yi de bilmez bunlar. Ligdeki santraforları denediler olmadı. Başka da bilmiyorlar zaten.

Geri
Üst Alt