Albayrak: "Taraftarın istediği transferleri yapsak belki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik"

bu yönetim bu taraftarı müşteri olarak görmeye başlamıştır bu taraftarı müşteri olarak göremezsin görürsende müşteri her zaman haklıdır

Bak buna katilirim . Ama musteri de ayipli mali almaz , uzerine de bu kadar konusmaz

Begenmiyorsa baska mal ile ikame eder . Demek ki iyi bir sey sunulmamis der kendi kararini buna gore verir

Emre akbabayi aliyorsan ise yaramaz belhandayi elden çıkaracaksın bak o zaman nasıl santrafor alıyorsun.

Bak buna katilirim . Ama musteri de ayipli mali almaz , uzerine de bu kadar konusmaz

Begenmiyorsa baska mal ile ikame eder . Demek ki iyi bir sey sunulmamis der kendi kararini buna gore verir

benim söylemek istediğim ffp olayı sürekli olan birşey haklısın ama her seferinde ffp nin arkasına sığınmak olmaz bunu her seferinde yaparsan ben Galatasaray başkanıyım diyemezsin

Önceden transfer sezonu bitse bile hiçbir kulüple bağı kalmamış, bonservissiz oyuncular alınabiliyordu. Hala yok mu öyle bir madde..

benim söylemek istediğim ffp olayı sürekli olan birşey haklısın ama her seferinde ffp nin arkasına sığınmak olmaz bunu her seferinde yaparsan ben Galatasaray başkanıyım diyemezsin

Ben zaten mutlak haklidir demem hic bir konuda . Ama bu zorluklarin SEBEBI bu yonetim degil

Belki zamanla dogru isler yaparak ideal durumu saglayacaklar , eski yonetimler yuzunden gidim gidim is yapiyorlar

Tonla gelirimiz var hepsi buhar oluyor

Aysalin tarik selcuk sozlesmeleri yuzunden , dursunun tolgasi belhandasi fegouli maiconu yuzunden

Gecmis tum yonetimlerin hic ettigi onca para ve imkan yuzunden

Yani resim buyuk .. bugunlerin sorumlusu veya ucu ucuna adam kiralamak zorunda kalmanin sucu 6 aylik yonetimin degildir

Ffp yeni çıkmadı piyasaya. O zaman 2 forvet kesin demeyecektin. Yalanın da böylesi.

Yonetici amatorlugu iste . Albayraktan profesyonellil bekliyorsaniz sizin hataniz

Nasil ffp yeni cikmadi ise piyasaya , albayrak da yeni cikmadi , hepimizin 20 senedir bildigi adam

Bu adam bu ..

Bu açıklamayı yapabilmen için, bir yada iki forvet bile alabiliriz şeklinde bir açıklama yapmamış olman lazımdı. Bu açıklamayı yaptıysan, oyuncularla anlaşma sağlayamadık, planlama hatası yaptık şeklinde özeleştiri yapman taraftar nezdinde daha makul bir açıklama olarak kabul edilebilir. En azından dürüst davrandığın için ben kendi adıma olaya bu şekilde bakarım. Ama kıvırdığın anda samimiyetine zerrece inanmam ve sen kusura bakma ama şuan kıvırıyorsun Abdurrahim Bey...

Gerçekleşmeyen transferlerin hesabını verebiliriz ama camia ikinci bir Avrupa cezasını kaldıramaz. Mali gerçekler ve UEFA ile anlaşmamız ortada.

Burasi dogru kim ne derse desin , biraz isin icinde olanlar biliyor . Fb de de ayni durum var , 14 adam aldilar gui ile souza gitmese 2 tane bile alamazlardi

Korkunç bonservisler vermediler ki.

Giu yerine Benzia
Josef yerine Jailson

Geldi. 4 de biri falan fiyatları.

Aylarca Akbaba yı almakla uğraşacağınıza bir tane forvet alacaktınız o zaman

Bursa sakho yu bedelsiz kiralamış bizim çöp çöp diye lüks düşkünü taraftar istemedi bu adamı beceriksiz yönetimde aklına gelmedi böyle adamlar

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama durumlari ortada ligde

Pamuk ipligine baglilar , yenildin iceride besiktasa , GS kazandi , at o kadar transferi cope

Bursa sakho yu bedelsiz kiralamış bizim çöp çöp diye lüks düşkünü taraftar istemedi bu adamı beceriksiz yönetimde aklına gelmedi böyle adamlar

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak boyle taraftari seviyorum iste . Adam kendisini de yonetimi de elestiriyor , gecerliligi olan tavir budur

Hamza zamani niasse ye burun kiviranlar evvelki gun niasse imkansiz keske olsa diyenlerdi

Kimse o zaman hamza ileriyi gormus demedi adama

Ama olumsuz bir sey olunca sallamakta saniye kacirmazlar

2forvet hatta stoper bile alırsın ve kardeşim badi gibi çok cuzzi kiralama ücretine veya kulübünü hiç kiralama parası vermeden ikna ederek bunu bütün dünya yapıyor ve ozaman ffpye takilmazsin ama bu işi yapmak için dil bilen ikna edici yoneticin olmalı ikna kısmı en önemlisi

Şikeciler mal mal adamları 8e 10a sattı. Dalevereyle sattılar belki ama sonuçta sattılar kağıt üzerinde bütçeye girdi olarak gösterdiler mi gösterdiler. Sen de gerekirse iş ilişkisi kullanacaksın nasıl yaparsan yapacaksın Belhanda gibi Feghouli gibi adamları Araplara veya Çin’e 10’a 15’e satıldı gösterip bu parayla adam alacaksın. Ffp var, bütçemiz bu deyip yatacaksan, çözüm üretmeyeceksen ne işin var o koltukta?
Dediğini yapmak için Ali Koç gibi ellerini ceplerine atmaları lazım ama bu arkadaşların ceplerinde akrep var.. ah o akrep dillerini soksa da bi konuşmasalar artık..

Peki takımda forvet yokken ve olanı ile sıkıntı yaşarken halihazırda oyuncusu olan bölgeye 4 milyon vermenizi ne ile açıklayacaksız sayın tipine yükseldiğim?

Forvet transferini taraftar istiyor diye değil takımın ihtiyacı olduğu için yapacaktınız akılsız arkadaşlar saçma bahanelerin ardına sığınmayın! Beceremediniz.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Akbaba transferine olumlu yaklaşmıştım lakin Emre'yi alıp forvet ve defans almayacaklarını bilsem istemezdim. Bütçe bu kadar sıkışık ise Emre Akbaba'ya ne demeye 4 milyon euro veriyorsunuz ? Hele hele Belhandayı elden çıkar(a)mayacaksanız... Neresinden bakarsan bak malca.

Emre transferi aslinda biraz sidik yarisinin sonucu oldu , yoksa devre arasi beklenecekti

Ama suna eminim , fb alsaydi da yonetim elestirilecekti , alinabilecek tek yerliydi filan diye

Emrenin o kalabalik bolgeye geregi yoktu bu dogru ama adam cidden cok cok cok iyi bir Galatasarayliymis , bu da etken olmustur illa ki

sonuna kadar haklı. buradaki insanlara kalsa senede 15 tane transfer isterler.

Geri
Üst Alt