Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.101
- 48.622
- 4.843
SAtmasaydın DALBAYRAK !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakasi yok. Bunlar boyle salak salak demec verdikce , taraftari aptal yerine koydukca GS taraftarinin ofkesini artiriyorlar sadece.
Gomis varken FT santrafor istedigini 80 kere soyledi. Stoper istedi.
Bu demeç açık tahrik. Nereden tutmaya kalksan elinde kalıyor.
Santrafor ve stoper alinana kadar her puan kaybi bu magirüscü ve M.cengize yazacak. Bundan kurtulma şansları yok.
Boyle sicip sivamalarina da gerek yok.
Ocakta belhandayi, feghouliyi, maiconu satmak icin ne gerekiyorsa yapmalilar simdiden ve 2 santrafor ve en az 1 hatta bence 2 de stoper almak zorundalar maiconu da satinca.
Dostum tamam ama olan oldu , artik geri donup transfer yapamayiz . Ocak ayina odaklanmak gerekiyor surekli eylulu gundemde tutmak yerine
Bu demeci kendi agzindan videosunu izledin mi ? Ben izlemedim , belki palavra haber yapmislardir
Son paragrafina ise ilk yazdiklarinin aksine , katilmiyorum
Feghouli belhanda maicon u bu yonetim mi basa bela etti . O kontratlari birakip arabistana gitmeleri icin 4 yerine 8-9 teklif almalari lazim
Bunu almadikca neden buradaki rahatlarini bozup gitsinler
4.5 alan 33 yasindaki negredo nasil gonderildi ise bizimkiler de nişanı dugunu birakip 28 yasindaki adamlari 5 e 8e kaktiracaklar bi zahmet !
Negredo bonservissiz gonderildi , ama 8 e aldigin adami bedava gondereceksen gonderebilirsin
Ama sorun esas bu da degil
Negredoyu alan da gonderen de ayni yonetim ... bu araplari mevcut yonetim kucaginda buldu 4 senelik sozlesmeler ve ucuk maasla
Satacaksin demekle olmuyor bu isler . Talip var mi ? Satis iki taraf arasinda olur
Istemek kolay . Sen dinamodan kazik yedin diye araplar da senden 5 para etmeyen adam icin kazik mi yiyecekler ?
Negredo satildi , peki belhandadan kariyeri de , satis esnasindaki mevcut formu da daha iyi degil miydi ?
Peki bjk neden onu 5-6 ya satamadi ? Maasindan kurtulayim yeter dedi
Hepiniz josef ile gui nin satislarina inanmayip demediniz mi disaridan para verip bu rakami gosteriyorlar ffp delmek icin
Kusura bakmayin , bu formlari ve dususleri ile kimse bu vurdumduymaz araplara oyle 5-6 vermez
Bu net
33 yasinda 4.5 alan adam da satilmazdi sana gore.
1 milyona gitti. Negredo bitik bir adam.
Hee onlar becerikli biz degiliz diyorsan o ayri!
Yaw ne boş bir yorum bu.Eren olsa bambaşka bir oyun olacaktı Fati hocam konuşturmasın şu adamı artık“Eren Derdiyok olsa kesin 2 gol atardı ama o da oynayamadı”