Albayrak'tan Gomis'e Sitem: "Elimizi kolumuzu bağladı"

Alakasi yok. Bunlar boyle salak salak demec verdikce , taraftari aptal yerine koydukca GS taraftarinin ofkesini artiriyorlar sadece.

Gomis varken FT santrafor istedigini 80 kere soyledi. Stoper istedi.

Bu demeç açık tahrik. Nereden tutmaya kalksan elinde kalıyor.

Santrafor ve stoper alinana kadar her puan kaybi bu magirüscü ve M.cengize yazacak. Bundan kurtulma şansları yok.

Boyle sicip sivamalarina da gerek yok.

Ocakta belhandayi, feghouliyi, maiconu satmak icin ne gerekiyorsa yapmalilar simdiden ve 2 santrafor ve en az 1 hatta bence 2 de stoper almak zorundalar maiconu da satinca.

Dostum tamam ama olan oldu , artik geri donup transfer yapamayiz . Ocak ayina odaklanmak gerekiyor surekli eylulu gundemde tutmak yerine

Bu demeci kendi agzindan videosunu izledin mi ? Ben izlemedim , belki palavra haber yapmislardir

Son paragrafina ise ilk yazdiklarinin aksine , katilmiyorum

Feghouli belhanda maicon u bu yonetim mi basa bela etti . O kontratlari birakip arabistana gitmeleri icin 4 yerine 8-9 teklif almalari lazim

Bunu almadikca neden buradaki rahatlarini bozup gitsinler

yıllardır bu adamın iyi yönetici olmadığını söylüyorum ama nedense herkes seviyor. İyi Galatasaraylı olmak iyi yönetici olduğunu göstermez.

Dünya kulübüyüz diyen bir takıınm yöneticisi bu olmamalı. 80'ler zihniyle kulüp yönetilmiyor.

Apo işine bak yaw.

Dostum tamam ama olan oldu , artik geri donup transfer yapamayiz . Ocak ayina odaklanmak gerekiyor surekli eylulu gundemde tutmak yerine

Bu demeci kendi agzindan videosunu izledin mi ? Ben izlemedim , belki palavra haber yapmislardir

Son paragrafina ise ilk yazdiklarinin aksine , katilmiyorum

Feghouli belhanda maicon u bu yonetim mi basa bela etti . O kontratlari birakip arabistana gitmeleri icin 4 yerine 8-9 teklif almalari lazim

Bunu almadikca neden buradaki rahatlarini bozup gitsinler

4.5 alan 33 yasindaki negredo nasil gonderildi ise bizimkiler de nişanı dugunu birakip 28 yasindaki adamlari 5 e 8e kaktiracaklar bi zahmet !

apocum en azından konuşmayıp susarsan emin ol daha iyi edersin. konuştukça dahada batıyorsunuz. sezon başında yaptığınız sorumsuzluğu ve saçmalığı umuyorum şampiyonluğu kaybederek ödemeyiz. çünkü yediğiniz nanenin mantıklı açıklanabilir hiçbir tarafı olmadığını sizde çok iyi biliyorsunuz. seni bir taraftar olarak seviyorum ama sadece futbolcularla yönetim arası köprü vazifesi görmen kafi. nolur transfer işlerine bulaşma bir daha. ve sayın cengiz başkana söyle transfer işinin başına doğru düzgün bir adam getirsin lütfen

4.5 alan 33 yasindaki negredo nasil gonderildi ise bizimkiler de nişanı dugunu birakip 28 yasindaki adamlari 5 e 8e kaktiracaklar bi zahmet !

Negredo bonservissiz gonderildi , ama 8 e aldigin adami bedava gondereceksen gonderebilirsin

Ama sorun esas bu da degil

Negredoyu alan da gonderen de ayni yonetim ... bu araplari mevcut yonetim kucaginda buldu 4 senelik sozlesmeler ve ucuk maasla

Hala boş yapmak yerine çıkıp şimdiden birileriyle anlaşıp bu olayın üstünü kapatabilirsin en azından tekrar gündeme gelmez. Yapılan ise hala saçma sapan düşman yaratma çabaları, bize ne kardeşim Gomis'in ne yaptığından, ne yaptığını sen biliyorsun ona göre önlem alsaydın hadi alamadın şimdi koskoca takımı forvetsiz bıraktınız Ocak ayı gelmeden kimin bizim forvetimiz olacağı belli olmalıdır eğer siz de orada bir iş yapıyorsanız ağlamak dışında.

Negredo bonservissiz gonderildi , ama 8 e aldigin adami bedava gondereceksen gonderebilirsin

Ama sorun esas bu da degil

Negredoyu alan da gonderen de ayni yonetim ... bu araplari mevcut yonetim kucaginda buldu 4 senelik sozlesmeler ve ucuk maasla

Hee diyosunki onceki yonetim aldi onlar gelip satsin??

Onceki yonetim turkcell de bilmem kimi gmy yapmis ben gelince onu yolllayamam mi diycem mesela para gider diye?

33 yasinda 4.5 alan negredo 1 milyona gidiyorsa sen de 28 yasindaki 3.7 alan belhandayi 5 e 6 ya satican bu kadar basit!

Onceki yonetim aldi ben nasil satayim mi diyorsun? O zaman o koktugu isgal etmeyip gideceksin!

Satacaksin demekle olmuyor bu isler . Talip var mi ? Satis iki taraf arasinda olur

Istemek kolay . Sen dinamodan kazik yedin diye araplar da senden 5 para etmeyen adam icin kazik mi yiyecekler ?

Negredo satildi , peki belhandadan kariyeri de , satis esnasindaki mevcut formu da daha iyi degil miydi ?

Peki bjk neden onu 5-6 ya satamadi ? Maasindan kurtulayim yeter dedi

Hepiniz josef ile gui nin satislarina inanmayip demediniz mi disaridan para verip bu rakami gosteriyorlar ffp delmek icin

Kusura bakmayin , bu formlari ve dususleri ile kimse bu vurdumduymaz araplara oyle 5-6 vermez

Bu net

Hadi Gomis gitmek istiyor anladık, zorla birini tutamayız gönderdiniz. Ama bir forvet kiralamayı beceremedim demen lazım.

Satacaksin demekle olmuyor bu isler . Talip var mi ? Satis iki taraf arasinda olur

Istemek kolay . Sen dinamodan kazik yedin diye araplar da senden 5 para etmeyen adam icin kazik mi yiyecekler ?

Negredo satildi , peki belhandadan kariyeri de , satis esnasindaki mevcut formu da daha iyi degil miydi ?

Peki bjk neden onu 5-6 ya satamadi ? Maasindan kurtulayim yeter dedi

Hepiniz josef ile gui nin satislarina inanmayip demediniz mi disaridan para verip bu rakami gosteriyorlar ffp delmek icin

Kusura bakmayin , bu formlari ve dususleri ile kimse bu vurdumduymaz araplara oyle 5-6 vermez

Bu net

33 yasinda 4.5 alan adam da satilmazdi sana gore.

1 milyona gitti. Negredo bitik bir adam.

Hee onlar becerikli biz degiliz diyorsan o ayri!

bu adamı hic konusturmamak lazım hic konusmasa gercekten daha cok faydası olacak

konusmayı bilmiyor ne dedigi anlasılmıyor sinan gibi sahip oldugu 100 tane kelimeyle cümle kurmaya calısıyor

Rodrigues, bruma, sneijder, ujfalusi, melo, baroş, elmander, nagatomo, Linnes, Ndiaye, Emre Akbaba, Serdar Aziz gibi transferler istiyoruz karakterli, Galatasaray'la bağ kurabilen, çalışkan oyuncular, iş disiplini olan takımına bağlı. Mağlubiyeti kabul etmeyen, hırslı, hırçın, mağlubiyette gerektiğinde ağlayacak, skora isyan edecek, terinin son damlasına kadar savaşacak, kafası kanadığında dahi ayağı kopmadığı sürece oynamak isteyecek çimleri ısıracak oyuncular lazım bize. Transferdeki tek kıstas bu olmalı.

Yoksa Belhanda, Gomis, Feghouli, Tolga Ciğerci, Eren Derdiyok gibi oyuncular gelecekse hiç gelmesin. Hele bir de yaşlı ve uzun süreli sözleşmelerle hiçe gelmesinler. Sonra göndermek zor oluyor ya da Gomis gibi iyi oynasalar dahi sonradan paragöz olup maaşım artırılsın deme ihtimalleri olabiliyor ya da takımı yarı yolda bırakıp Arabistana daha çok para için gidebiliyorlar. Maç boyunca umursuzca dolaşıp kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bırakabiliyorlar. Tıbbi tetkiklerinde hiç bir sorun olmasa dahi, oram buram ağrıyor deyip oynamak istemeyebiliyorlar.

Haçan sen ne anlatiysun daa

33 yasinda 4.5 alan adam da satilmazdi sana gore.

1 milyona gitti. Negredo bitik bir adam.

Hee onlar becerikli biz degiliz diyorsan o ayri!

Usta bak , bir malin ederi vardir fiyati vardir. Biz 3 liralik adama 10 lira verdik diye , isimize yaramadigi da ayan beyan meydanda iken , ederi halen 3 lira olan adama baska 10 lira veren bulamiyoruz

Zaten bu adami 8 e filan yakin para verip almanin alan acisindan mantigi var mi soyler misin

Adamin cebinden milyonlarca euro cikacak , bunun bizim becerimizle ne alakasi var allah askina

Alanlarin beceriksizligi o fiyati kabul ettikleri icin . Baska orneklerden gidiyorsun diye ben de ornekleyim

Sen beni kazikladin , 100 bin liralik bir c serisi sattin , ama bir baktim piyasada oluru 70-75 araliginda , kullandim daha da eskisi modeli , km si artti , yasi artti

Ben bunu nasil 95 e satarim , alan bir enayi daha bulurum kendim gibi

Ben o yuzden bu rakamlara alip kulubu zarara sokanlara cemkirmek lazim diyorum

iddia ediorum eren olsa bu pozisyonlarada giremezdik.

Geri
Üst Alt