GSC Portal Albayrak'tan Transfer Açıklaması

TV karsilarinda cilekler ile poz verseydi, belki taraftar vizyonuna hayran kalirdi Apo...

Hic birimiz kulübün maddi durumuna hakim degiliz, ama durum göründügü kadar kritik ise, hic transfer yapmamak ve gelecege yönelik bütce rahatlatmak, yapilacak en vizyonlu hamle olur. Yoksa bende Podolski, Adebayor isterim, hatta Dortmund´da gözden düsen yada düsecek oyunculari yoklayin derim. Yada gidip Inler´i ikna etmelerini isterim... Ama durum ic acici degil gibi.

tamamda, Albayrak bi alcaz diyor iki gün sonrada almicaz.

Tolgay,Inler(2-3e) alabilirsin mesela. Üstünede Soldado,Ade yi kirala. Problem nerde

adam Finansal pairplay yüzünden transfer yapamıyoruz diyemiyor işte ne anlayışı kıt adamlarsınız.
boşa giden transfer paraları+dolar euronun yüzde 40 artmasıyla oluşan fazla maaş ödemesi+hayrovc+amrabat+dany+eboue=2015 transfer bütçesi

1 orta saha 1 tane forvet yeter bize

Tolgay Arslan ve Adebayor

elinde 10 tane copu gonder nasil alirsin bu oyunculari gor.

tamamda, Albayrak bi alcaz diyor iki gün sonrada almicaz.

Tolgay,Inler(2-3e) alabilirsin mesela. Üstünede Soldado,Ade yi kirala. Problem nerde

Albayrak´in ne dedigi önemli degil, gerci bunlari cok yazdim, her seferinde aciklama getirmek de istemiyorum. Galatasaray´da kararlari veren kisi o degil, ve devamli konulari yanlis anlayip, yanlis bir sekilde yansitiyor medyaya... Bunu stratejik olarak kullanan adamlar var kulüpte Ali Dürüst gibi. Muslera´yi Lauro olarak anlamis bir adam kendisi zamaninda. Avrupa´dan genc bir kaleciden bahsediyordu Lauro diye... Ve bunun bircok örnegi var...

O yüzden Albayrak´in sözü ile hic bir alakasi yok olacaklarin. Bana göre hersey maddi duruma bagli, bu kulübü zora sokacak her türlü transfere karsiyim. Maddi olarak kendilerine güveniyorlarsa yapsinlar, ama olmayacaksa da, zorlamaya lüzüm yok. Benim fikrim. Yoksa bende isterim transfer.

Albayrak´in ne dedigi önemli degil, gerci bunlari cok yazdim, her seferinde aciklama getirmek de istemiyorum. Galatasaray´da kararlari veren kisi o degil, ve devamli konulari yanlis anlayip, yanlis bir sekilde yansitiyor medyaya... Bunu stratejik olarak kullanan adamlar var kulüpte Ali Dürüst gibi. Muslera´yi Lauro olarak anlamis bir adam kendisi zamaninda. Avrupa´dan genc bir kaleciden bahsediyordu Lauro diye... Ve bunun bircok örnegi var...

O yüzden Albayrak´in sözü ile hic bir alakasi yok olacaklarin. Bana göre hersey maddi duruma bagli, bu kulübü zora sokacak her türlü transfere karsiyim. Maddi olarak kendilerine güveniyorlarsa yapsinlar, ama olmayacaksa da, zorlamaya lüzüm yok. Benim fikrim. Yoksa bende isterim transfer.

Tabiki bütün ipler Ali Dürüstün elinde. Bunu herkes biliyor. Bana göre Albayrak yinede kendisine düzen vermesi gerek. Hele böyle hassas konularda. Bütün Medy yakamizda zatenm finanslardan dolayi. Ali Dürüst gibi sag gösterme meselesini yapsa, kimse agizini acmaz.

Tabiki bütün ipler Ali Dürüstün elinde. Bunu herkes biliyor. Bana göre Albayrak yinede kendisine düzen vermesi gerek. Hele böyle hassas konularda. Bütün Medy yakamizda zatenm finanslardan dolayi. Ali Dürüst gibi sag gösterme meselesini yapsa, kimse agizini acmaz.

Yönetim bunu yapmasini istiyor zaten, Ali Dürüst Apo´yu öne sererek zaten asaga, yukariya, sagaya ve sola ayni anda gösteriyor. Bilgiye sahip olmak icin, Albayrak´in aciklamarini sadece komedi niyetine izlemek lazim. 40 Yillik Apo bu, cok konusmayi sever, ve devamli gülümser kameralara... Yönetim bunu yapmasini istemese, zaten adama yasak felan getirirler.

Dürüst ve Albayrak´in oldugu bir yerde dogru bilgi almak da kolay degil. Biri saga gösterip sola vuruyor, digerinde ise konusurken konuya hakim olup olmadigi belli bile olmuyor...

Son düzenleme:
Ne kadar düz mantık insanlar tarafından yönetiliyoruz. İsler iyi gittigi sürece sorun yok, yarın gencler'e puan kaybedersek taraftarın gazını almak icin transfer derler, ee gaz almak icin yapılacak transferden hayır gelir mi ? Hayır.

S.Direktörlüge Önder Özen getirilsin artık. En azından Futboldan anlayan Prof. bir yöneticimiz olur.

sonra bunlara sövünce biz suclu oluyoruz
ulan avrupada rezil olur bu kadro yine
derbi maclarda da ne yapacagimiz mechul
neye göre yeterli oluyor

Mantığı çok saçma ama zaten yapılacaksa bile en fazla tek transfer yapılmalı, o da santrafora. Öncelik mutlaka ve mutlaka kadroyu azaltmak olmalı. Sezon sonunda da şu anki kadronun yarısından fazlası gitmiş olmalı.

baba bir forvet iş çözer şampiyon yapar bizi.Hiç alternatif olmayan tek bölgemiz.

vizyonlularıda gördük kimse kafasına göre iş yapamaz hamza hoca eksik varsa bildirilir gereken yapılır önce kadro temizlenmeli sallamayı bırakın albayrak'ta guardiola vizyonu beklemiyordunuz herhalde ?

Geri
Üst Alt