Mahir DONMEZ
Tecrübeli Üye
- 12 Haziran 2009
- 7.028
- 1.276
- 1.748
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TV karsilarinda cilekler ile poz verseydi, belki taraftar vizyonuna hayran kalirdi Apo...
Hic birimiz kulübün maddi durumuna hakim degiliz, ama durum göründügü kadar kritik ise, hic transfer yapmamak ve gelecege yönelik bütce rahatlatmak, yapilacak en vizyonlu hamle olur. Yoksa bende Podolski, Adebayor isterim, hatta Dortmund´da gözden düsen yada düsecek oyunculari yoklayin derim. Yada gidip Inler´i ikna etmelerini isterim... Ama durum ic acici degil gibi.
tamamda, Albayrak bi alcaz diyor iki gün sonrada almicaz.
Tolgay,Inler(2-3e) alabilirsin mesela. Üstünede Soldado,Ade yi kirala. Problem nerde
Albayrak´in ne dedigi önemli degil, gerci bunlari cok yazdim, her seferinde aciklama getirmek de istemiyorum. Galatasaray´da kararlari veren kisi o degil, ve devamli konulari yanlis anlayip, yanlis bir sekilde yansitiyor medyaya... Bunu stratejik olarak kullanan adamlar var kulüpte Ali Dürüst gibi. Muslera´yi Lauro olarak anlamis bir adam kendisi zamaninda. Avrupa´dan genc bir kaleciden bahsediyordu Lauro diye... Ve bunun bircok örnegi var...
O yüzden Albayrak´in sözü ile hic bir alakasi yok olacaklarin. Bana göre hersey maddi duruma bagli, bu kulübü zora sokacak her türlü transfere karsiyim. Maddi olarak kendilerine güveniyorlarsa yapsinlar, ama olmayacaksa da, zorlamaya lüzüm yok. Benim fikrim. Yoksa bende isterim transfer.
Tabiki bütün ipler Ali Dürüstün elinde. Bunu herkes biliyor. Bana göre Albayrak yinede kendisine düzen vermesi gerek. Hele böyle hassas konularda. Bütün Medy yakamizda zatenm finanslardan dolayi. Ali Dürüst gibi sag gösterme meselesini yapsa, kimse agizini acmaz.