Albert Riera'dan Veda Açıklaması

Güzel konuşmuş, hem karakter hem futbol olarak beğenirdim yolu açık olsun

gecen seneki sampiyonluktaki katkisi buyuk

cl'dede iyi isler cikardi..yolu acik olsun

ama geregindende fazla kaldi cok daha onceden olmaliydi bu

Takımdaki 2 oyun kurucudan biriydi adam sol bekten oyun kuruyordu var mı ötesi.Neyse yolun açık olsun matador yıllar sonra bile takımda Riera diye bi oyuncu vardı diyebileceğimiz başarılar yakaladın bizimle.

fatih terimle özellikle ikinci sezon önemli bir misyon üstlendi sol bekte. teşekkürler aslan güzel ayrıldık. unutmayacağız.

Oyun görüşü tekniği vs bir çok futbolcudan üstündü takımdan, yolun açık olsun aslan parçası, fener maçların bjk maçlarını unutmuyacağım.

Son maçlarda yaptıkları hiç ama hiç yakışmadı.Üzüntü verdi.

Emeklerin icin tesekkür ederiz, özellikle ikinci sezonda 30 yasindan sonra sol bek oynamaya basladi ve gayretiyle cok iyi maclar cikardi.

Ancak yine de ben giden 12 milyona üzülüyorum.

Son maçlarda yaptıkları hiç ama hiç yakışmadı.Üzüntü verdi.

Yaa ne demezsin nerdeyse kümeye düşüyoduk yaptıkları yüzünden..:D

adam ne yapmış yaa..modern futbol artık böyle..

adam eksiltmek, karta götürmek tribüne oynamak.vs.. bunlar artık futbolun yazılı olmayan kuralları içinde yükselmeye devam ediyor.. artık heryerdeki futbolun içinde olan şyler..

Neredeyse bi cüneyt çakır kaldı yakasına sarılınca sahada kendini yere atmayan..:trollfacce.gif:

kulakların çınlasın crazy child..:asd:

Yaa ne demezsin nerdeyse kümeye düşüyoduk yaptıkları yüzünden..:D

adam ne yapmış yaa..modern futbol artık böyle..

adam eksiltmek, karta götürmek tribüne oynamak.vs.. bunlar artık futbolun yazılı olmayan kuralları içinde yükselmeye devam ediyor.. artık heryerdeki futbolun içinde olan şyler..

Neredeyse bi cüneyt çakır kaldı yakasına sarılınca sahada kendini yere atmayan..:trollfacce.gif:

kulakların çınlasın crazy child..:asd:

Adam gibi yapıldığında futbolun içinde olan şeyler.Anladın sen!

Adam gibi yapıldığında futbolun içinde olan şeyler.Anladın sen!

Tabii ki dostum..

Yoksa sen böyle bir engizisyon anlayışında futbolu mu kastetttiğimi sandın..

meireleskirmizi600_PSGRX.jpg

2.5 yılın 1 senesinde tam katkı versede.Çoğu Galatasaray'lının sempatisini kazanmış bir oyuncuydu.

Yolu açık olsun.

Geri
Üst Alt