aleksander ceferin

Şikeci kulüplerle(ifb, juve vs.) yani yılanlarla aynı çuvala giriyosun sonra beni niye soktular diyorsun, akılllı ol cafer

ceferin: "real madrid, barcelona ve juventus'un uefa'dan ayrılması umrumda değil. üçünün de beceriksiz başkanları var. bu adamlar futbolu öldürmeye çalıştı."

uefa başkanı aleksander ceferin: "2032'deki avrupa futbol şampiyonası için türkiye güçlü bir aday."

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Başkanı Aleksander Čeferin ve Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile İstanbul'daki yemek organizasyonunda bir araya geldi.

Yemekte Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve RAMS Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Millî Takımlar, FIFA ve UEFA İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Kazancı, TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, TFF Dış İlişkiler ve Millî Takımlar İdari Direktörü Buğra İmamoğulları, UEFA Stratejik Danışmanı Kadir Kardaş ile UEFA Yönetim Ofisi Kıdemli Müdürü İlker Uğur da yer aldı.

1729711735397.png

bu hırbonun da bi çıkarı var ama bakalım çıkar kokusu yakında çok sık görüşür oldular

Geri
Üst Alt