Tier 1 Aleksey Batrakov 1-2 Gün İçinde İstanbul’da Olacak

Hayatında çocuğun bir 90 dakikasını dahi izlememiş olanların, daha gelmeden, sahaya çıkmadan, ne yaptığını izlemeden 'rus morutan' şeklinde önyargı ile yaklaşmalarını anlamıyorum..

Çocuk kötü çıkarsa, tutunamazsa 'demiştik' demek için ön almak mı amaç?

Zahahahahaha diye açıkladığımız bir transfer vardı.. Sözüm ona transfer çalımı, forumda bayram havası.. Sonra bize zahahahaha çektiler..

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in de yakın çevresine Batrakov için :

"Scout ekibimizin 1 numarasını aldık. Hocamız da çok beğeniyordu. Ne kadar kaliteli bir oyuncu transfer ettiğimiz herkes görecek"

dediği öğrenildi.

Sporarena

Ekli dosyayı görüntüle 331846
Son dakika
Baskan Dursun Ozbek'in stratejisinin ise yaradigi, her hamlenin vaktinin geldigi ogrenildi. "Bizi kimse tutamaz" seklinda yakin kurmaylarina gorus bildirdigi ogrenildi.

Kisaca: Boyle bos seyler yazmak ,yazdirmak kolay.

Ya bir kere de sacmalik olmadan bir is yapin yaw bir kere..Herifler tarihi satis yapiyor o topcuyu bile deplasmana surukluyor..
Abi bu ne rezalet yahu bu kadar ezik sunepe is bilmez bir yonetim olur mu
Hicbir yerde ne sözlerinin ağırlıkları var ne bi duruşları var. Dua edelim ki oynamasin

heh bi de maça çıkıp sakatlansın

neyse böyle beceriksizlik yok

Championat muhabiri Andrey Pankov: "Lokomotiv ile Galatasaray arasında dün anlaşmaya varılmış olmasına rağmen, Batrakov takımla birlikte. Ancak maçta sahaya çıkarsa şaşırırım. Rostov’dan dönüşünün ardından ise Türkiye’ye uçması planlanıyor. Büyük ihtimalle perşembe günü."

ya böyle saçma şey mi olur

GÖNDERSENİZE OLM TOPÇUYU

YÖNETİM GİBİ ABV ya

Transfer ettiğimiz adamı bile getirmeleri 3 gün sürüyor, böyle yavaş yönetim olmaz olsun.

Çocuk cephede savaşa da gider bu gidişle. Haftaya da Ukrayna donlarının saldırdığı rus futbolcu diye videoları düşer

Batrakçığım kaç defa veda edeceksin.

Geri
Üst Alt