- 16 Haziran 2010
- 205.722
- 158.350
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topçu kıtlığı var tabiDil bilmiyor bir sey bilmiyor ingilizcesi var mi muamma. OB bunu 1 ay oynatmaz simdi daha hazir degil diye. Rus liginde 100 gol atsin isterse ölçü degil benim için. Avrupada topcu kitligi varmis gibi rus liginden topcuya 30m bayilmak akil kari degil. Ins ben yanilirim
Fbmarkt değerini 20ye düşürür bahane bulup
Yunus çok daha yetenekli ise eğer,biz yaklaşık 2 senedir niye oyun acamadik,kuramadik,oshimene top indiremedik/şu saat itibariyle hala indiremiyor vaziyetteydik oyleyse .Sormazlarmi?Okan Hoca’nın çok fazla 10 oynatacağını sanmıyorum.
Yunus bu çocuk yerine oynayınca sövmeyin. Ki bence Yunus daha yetenekli bir futbolcu çok net şekilde.
Çoğu maçta 20-30 dk oynayacaktır bu sene ama 11 için çok istemiyordu Okan Hoca bariz şekilde. İlk röportajda maç önü anlarsınız.
Maliyet açısından da bizim lehimize bir transfer olmadı.
Çok umudum yok. Umarım yanıltır.
ua bitince karşılama da kalmadı tribünler de. Nasıl olacak, bi ben mi dert ediyorum bunu acaba?![]()
dert miua bitince karşılama da kalmadı tribünler de. Nasıl olacak, bi ben mi dert ediyorum bunu acaba?![]()
Tribün ya derdim, Çorum maçında çok kötüydü. Gerçi boştu ama. Karşılama işine katılıyorum.dert mi
iyi olmus karsılama salaklığını bırakmıs olduk işte. gidip oyuncuların ellerine ultraslan bayraklarını veriyorlardı zaten. kendileri trasnfer etmis gibi.
tribünde de bi boka yaradıkları yok. top rakipte laylaylay galatasaraarray söylüyorlar sürekli. alakaları yok maçla. asıl tribün takımın sahada oyunun hakkını verdiğinde, bu azınklık haricindekilerin devreye girdiğinde oluşuyor.Tribün ya derdim, Çorum maçında çok kötüydü. Gerçi boştu ama. Karşılama işine katılıyorum.
Doğru söylüyorsun, dediklerine tek tek katılıyorum. Asıl iş ünili gençlerde. Onlar da muhtemelen yakında toparlanır.tribünde de bi boka yaradıkları yok. top rakipte laylaylay galatasaraarray söylüyorlar sürekli. alakaları yok maçla. asıl tribün takımın sahada oyunun hakkını verdiğinde, bu azınklık haricindekilerin devreye girdiğinde oluşuyor.
adamın kanında uyusturucu cıkmıs hala bıdı bıdı ben temizim ironi yaptım diyor. kafası hala çalışmıyor yoksunluktan. bi gercek düşüncem, çözüm süreci diye acıklama yaptı bi tane de gecen gün ironiydi o diye. hala istifa etmedi. zorlayan yok çünkü. biat etme üzerine kurulu her düzenin allah belasını versin.
ordaki ünili genclerin hepsinin eline sağlık bu arada. o cocuklar kullanılıyor zaten baskaları değil.
sene basında olacak seyler bunlar stad bile iyi doluydu bence. bu sıcakta vıcık vıcık metro ile git gel işkence. herkes tatilinde. takımla birlikte 5 6 haftaya toparlanır tribünde.Doğru söylüyorsun, dediklerine tek tek katılıyorum. Asıl iş ünili gençlerde. Onlar da muhtemelen yakında toparlanır.
Bu arada asla ultraslan niye fesh edildi konusunda değilim, kaldı ki Yürüyedur sonrası hiçbir gruba ısınamadım. Benimki ufak bir telaş sadece, bir iki maça düzeltiriz.