GSC Scout Aleksey Batrakov

Oyuncudan fazla bir şey beklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Yapması gereken fırsat bulduğunda uzaktan şut çekmesi ve 45 numaralı oyuncuyu iyi bir pozisyona sokucak şekilde pas vermesi. Onu pozisyona soksun yeter.

Konudan bağımsız olacak ama aslinda Vladimir Putin de bir çok politik kararında ve duruşunda haklı.

Benim bu oyuncudan beklediğim Yunusun çorum maçında yakaladığı veya Sara nın rezalet kullandığı frikik gibi pozisyonları gole çevirebilmesi, eğer bunları yapabiliyorsa işimizi görür. İhtiyacımız olan şey son vuruş/paslarda panik olmayacak saçmalamayacak biriydi, bakalım ne çıkacak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım sen de Sara gibi bize gelince şut çekmeyi unutmazsın.

Tekte Mertensvari iyi bitiriyor aslında he

Ben Alper admine güvenirim kaç yıldir istemiş
Ben sadece Mertens'in bırakacağı belliyken o pozisyonda potansiyel olarak ona yakın isimleri biraz araştırdım, sonra bu çocuk çıktı karşıma. Başka oyuncular da vardı şu Yunan çocuk mesela o da bugün Dortmund'a gitti.

Ben sadece Mertens'in bırakacağı belliyken o pozisyonda potansiyel olarak ona yakın isimleri biraz araştırdım, sonra bu çocuk çıktı karşıma. Başka oyuncular da vardı şu Yunan çocuk mesela o da bugün Dortmund'a gitti.
Düşün bak sen hafif bir araştırmayla neler buldun. Mesleği bu olanlar yatıyor duruyor. Bu çocuğu bence satarız iyi performans verirse direkt

uğurcan transferindeki aynı durumu yaşıyoruz. Çok pahalı diyip kimse beğenmiyor. Demekki iyi oynayacak (y):)

1787021240481.webp

1787021363542.webp

videolara bakınca umudum yoktu ama şu maç başı puanlara ve karşılaştırmara bakınca tam ihtiyacımız olan önde basan defans yapan 10 numara profiline uyuyor.

Geri
Üst Alt