Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.615
- 5.195
- 2.493
Bu videoda defansif aksiyonlarıda mevcut. Merak edenlere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadroda olmaz artik.2 gün geç gelmesi çok şeyi değiştirir, Erzurum maçında son 10 dk anca oynar.
Kadroda olmaz artik.
Saglik kontrolleri, video cekimi derken zaten Cuma olur.
dostum yapacağınız transferlerin hiçbiri 5.6 haftadan önce oynamayacakbu çok kötü oldu. erzurum'da son 15-20 dk oynar sonra da ilk 11 başlar diyordum.
Üstüne üstlük mükemmel korner kullanıyor ve de en önemlisi oyuna akıl koyuyor.En çok eksikliğimiz olan husus.Bir tane akıl koyan oyuncu maalesef kusura bakmasinlar yok.İlkay dahil.Benim bu oyuncudan beklediğim Yunusun çorum maçında yakaladığı veya Sara nın rezalet kullandığı frikik gibi pozisyonları gole çevirebilmesi, eğer bunları yapabiliyorsa işimizi görür. İhtiyacımız olan şey son vuruş/paslarda panik olmayacak saçmalamayacak biriydi, bakalım ne çıkacak.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batrakov: “Öncelikle geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Hepiniz gelişmeleri okuyorsunuz ve büyük ihtimalle Galatasaray’a transfer olacağımı biliyorsunuz.
Ben her zaman Avrupa’da kendimi denemek istediğimi söyledim. Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor ve bu benim kişisel hayalim.
Beni her zaman desteklediğiniz, takım ve benim için endişelendiğiniz için size teşekkür etmek istiyorum. İki yıl üst üste beni sezonun en iyi oyuncusu seçmeniz ve bana gösterdiğiniz takdir benim için paha biçilemez.
Umarım yakında tekrar görüşürüz. Sizlere sonsuz minnettarım. Lokomotiv Futbol Kulübü’ne de tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Burası benim evim ve onu asla unutmayacağım."