Alex de Souza: "Galatasaray, ülkedeki diğer takımların yakalamaya çalıştıkları bir takım"

önce belözoğlu
sonra volkan demirel
şimdi de alex

hayal dünyasında yaşayan fblileri gerçek duvarına zzzbammm diye çarptırdılar

Gerçekleri hazmedemiyor kodumun şikecileri.

Çıkıp fener Galatasaray'dan çok daha iyi dese hepsi orgazm olurdu yeter ki bunları öv. Yalandan olsa bile.

Yani bu sözde ne var mesela da kuduruyorlar anlamıyorum. Biri 25. şampiyonluk peşinde diğeri yıllardır 20. Avrupa başarısı desen yine fark var, kupa desen bariz fark var. Bu durumda birinciyi yakalamaya çalışırsın ya da orandan burandan yıldız çıkartıp hayal satarsın.

Heykelini dikmiş olman adamın salak olduğunu göstermiyor, gerçekleri söylemiş işte. Tıpkı Hagi mi Alex mi sorusuna verdiği yanıt gibi.

3. büyük denilenin ise kaç şampiyonlukta olduğunu bilmiyorum.

Yani bu sözde ne var mesela da kuduruyorlar anlamıyorum. Biri 25. şampiyonluk peşinde diğeri yıllardır 20. Avrupa başarısı desen yine fark var, kupa desen bariz fark var. Bu durumda birinciyi yakalamaya çalışırsın ya da orandan burandan yıldız çıkartıp hayal satarsın.

Heykelini dikmiş olman adamın salak olduğunu göstermiyor, gerçekleri söylemiş işte. Tıpkı Hagi mi Alex mi sorusuna verdiği yanıt gibi.

3. büyük denilenin ise kaç şampiyonlukta olduğunu bilmiyorum.
3. büyüğün 16, fb'in 19.

aslında aralarında gs-fb'e göre daha az fark var:d

salıncaktan inseler belki bir süre 2. büyük olabilirlerdi.

3. büyüğün 16, fb'in 19.

aslında aralarında gs-fb'e göre daha az fark var:d

salıncaktan inseler belki bir süre 2. büyük olabilirlerdi.
16 ne yav :asd: 15 sene falan lige ara versek yine yakalayamaz bunlar bizi.

rekabet 2-3 arasında aslında dediğin gibi de 1'e karşı birlik olmayı seçiyorlar işte.

Geri
Üst Alt